Vind Tuinarchitecten in Holtum

Op zoek naar Tuinarchitecten in Holtum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Holtum

 • Top Tuinen
  Top Tuinen
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Tuinarchitect in Holtum

  Bedrijfsinfo Hoveniersbedrijf Top Tuinen is een modern bedrijf, toonaangevend in tuinwerk, Daken en Dakgoten schoon maken. Wij werken met machines die van hoge kwaliteit zijn. Daaronder gebruiken wij opzit maaiers van Etesia voor grootere gazon velden, Etesia AV95 opzit cirkelmaaiers, Kubota trekkers en Dino hoogwerkers om werkzaamheden op het dak of aan de dakgoten uit te voeren. Verder zijn we goed voorbereid op de meeste situaties en hopen het leven van onze klanten makkelijker te maken. Wij staan garant voor kwaliteit en flexibiliteit. Dit kunnen wij garanderen door enerzijds korte communicatielijnen en anderzijds door ervaren vaklieden in te zetten. Voor meer vragen, graag en berichtje of mailtje sturen !

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Super fijne samenwerking. Meedenkend. Proactief en komt afspraken na. Echt top! Komen volgend jaar terug voor onderhoud.
 • Habets klus-, onderhoud-, en bouwservice

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Holtum

  Een jong bedrijf dat staat voor kwaliteit detail en afspraak is afspraak. Mensen ontzorgen en met een vertrouwd en tevreden gevoel mijn werk afleveren is waar ik voor ga.

 • Hendriks - Tuinontwerp & Advies
  Hendriks - Tuinontwerp & Advies
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Tuinarchitect in Holtum

  Hendriks - Gardens Voor al uw tuinonderhoud en tuinaanleg projecten

  Laatste review:
  We hebben een tijd terug erover gehad om de boom weg te halen. Dit heb ik zelf beetje laten varen en opeens kreeg ik een telefoontje van Rudi Hendriks of ik vandaag thuis was en de boom wilde weg halen omdat hij een gaatje had in zijn tijdschema. Geweldige service!!
 • J. Stevens Terras en Tuin
  J. Stevens Terras en Tuin
  Beoordeling: 4.3 van 54.3522 reviews
  Tuinarchitect in Holtum

  Welkom op het profiel van van J. Stevens Terras en Tuin! Uw specialist op gebied van alle tuinwerkzaamheden van A t/m Z. Mijn naam is Jan Stevens, eigenaar van familiebedrijf J. Stevens Terras en Tuin. Van origine heb ik een agrarische achtergrond en heb ik al ruim 25 jaar ervaring in alle tuinwerkzaamheden die u maar kunt bedenken. Wat wij onder andere doen: - Tuinaanleg en ontwerp - Tuin onderhoud (onderhoudscontracten zijn mogelijk) - Bestratingen - Riooltechnieken - Schuttingbouw tot complete zelfbouw tuinhuizen en overkapping bestaande uit Lariks-Douglas - Ook bedrijven onderhoud parkeerplaatsen gazon struiken en hagen - Zwembaden zwemvijvers - Nieuw in ons assortiment ook branden van plattedaken prieeltjes tuinhuizen En nog veel meer! Wij gaan secuur te werk, kwalitatief en netjes de klus achterlaten zijn onze kenmerken. Voor meer informatie en/of advies kunt u met ons contact opnemen. J. Stevens J. Stevens Terras en Tuin

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Tuin is netjes aangelegd. Helaas duurde het project iets langer dan gepland, maar ben zeker blij met het eindresultaat.
 • Planburo B B.V.
  Planburo B B.V.

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Holtum

  Planburo b en Groenstudio ontwerpen de leefomgeving van de toekomst.

 • Sebi's All Round
  Sebi's All Round
  Beoordeling: 3.3 van 53.3510 reviews
  Tuinarchitect in Holtum

  Voor al uw: * schilderwerken * bestratingen * tuinaanleg /onderhoud * ontruimingen/sloopwerk * vloeren leggen * hout werkzaamheden Eerlijke prijzen Duidelijke en betrouwbare afspraken

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Heeft de helft afgerond en zou later terugkomen om alles af te maken. Hij is echter niet meer te bereiken. Ik heb hem wel al betaald. Beste Sebi, mocht je dit lezen. Ik hoop dat het goed met je gaat en als je het werk alsnog afmaakt pas ik deze review natuurlijk aan.
 • Fernando Scheffer allround service
  Fernando Scheffer allround service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinarchitect in Holtum

  Wij zijn een jong en fris bedrijf ,weten van aanpakken en weten wat we doen. Wij beschikken over ervaren en gecertificeerde installateur (loodgieter), stratenmakers,graafmachinist ,metselaar en een tegelzetter. Wij streven na een hoge afwerkingskwaliteit En zijn dus ook erg precies in ons werk.

  Laatste review:
  Bij de aankoop van ons nieuwe huis zijn wij opzoek gegaan naar een aannemer voor de aanleg van een nieuwe badkamer. Hierbij zijn wij terecht gekomen bij "Fernando Scheffer allround service". Fernando was de volgende werkdag al aanwezig om rond te komen kijken naar de mogelijkheden. Fernando heeft met zijn technisch inzicht zelfs meegeholpen om het ontwerp van de badkamer te verbeteren om zo een optimaal resultaat neer te kunnen zetten. De badkamer zat er vlug en vakkundig in, het eindresultaat is mooier geworden dan wij voor ogen hadden. De gemaakte afspraken zijn allemaal nagekomen, binnen afgesproken budget en tijdlijn. Ook over de nazorg zijn wij erg te spreken, er bleek in de keuken een aantal zaken aangepast te worden, dit heeft Fernando ook opgepakt en afgehandeld. Fernando wij willen jou bedanken voor de prachtige badkamer, het nakomen van de afspraken, en het meedenken in zaken (ook heeft Fernando ons veel geholpen met het meedenken in zaken die niet onder zijn werkzaamheden vielen waardoor wij geen externe experts hebben hoeven in te huren). Voor toekomstige werkzaamheden zullen wij hier zeker weer aankloppen.
 • Klusjes/hovenier Savelkouls

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Holtum

  Goede dag Ik ben pas met mijn bedrijf begonnen. Daar voor het ik klusjes/hovenier Savelkouls gekozen. Ik doe vooral tuinonderhoud maar ook klusjes rond het huis zo als de dakgoten schoonmaken. Maar ik wil zelfs de tuin ontwerpen tot uw wensen. Maar trassen/opritten aan leggen hoe u het wilt hebben Ik hoor het graag als u in contact met mij willen komen omdat ik pas een nieuwe bedrijf ben

 • klusbedrijf van der Donk
  klusbedrijf van der Donk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Tuinarchitect in Holtum

  Als je op zoek bent naar een Schilder,Loodgieter, Sloopbedrijf in Sittard, dan kan klusbedrijf van der Donk je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Pax kasten of andere kasten monteren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Zeer vriendelijk, gaf goede tips en heeft de klus (in elkaar zetten kledingkast) prima en naar wens gedaan.
 • Hoveniersbedrijf Edwin Custers

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Holtum

  Tuin aan laten leggen? Hoveniersbedrijf Edwin Custers werd in 2020 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in particuliere en zakelijke tuinaanleg met efficiënte tuinonderhoudsmogelijkheden. Of het nu gaat om een zwemvijver, een afgeschermde barbecue-plek, een modern terras, tuin- of opritbestrating, tuinverlichting met lichteffecten of de steeds populairdere buitenkeuken; Edwin Custers zorgt voor vakkundige aanleg, renovatie of integratie. Ook in bestaande tuinen

Populaire lokale Tuinarchitecten in Holtum

Andere vakmensen in Holtum

Vind vakmensen bij jou in de buurt