Vind verhuisbedrijven in Hoenderloo

Op zoek naar verhuisbedrijven in Hoenderloo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Hoenderloo

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95120 reviews
  Verhuisbedrijf in Hoenderloo

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Super friendly and professional. I'm very happy with the work.
 • klusseraanhuis
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Verhuisbedrijf in Hoenderloo

  klusseraanhuis kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Apeldoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met klusseraanhuis om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Duidelijke afspraken, vriendelijk, snelle reactie, en prima uitvoering.
 • Viking Klussen
  Viking Klussen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Hoenderloo

  Viking Klussen staat garant voor ijzersterke uitvoering van al uw kluswensen. Van huitbewerking tot metselen, van leidingwerk tot tuinonderhoud... Alles is bespreekbaar.

  Laatste review:
  Jaap heeft voor ons een meubel voor wasmachine, droger en wasbak gemaakt. Hij heeft goed met ons meegedacht en met goede ideeen onze plannen nog beter gemaakt. Uitvoering is echt prachtig! We vinden Jaap een heel prettig persoon, hij communiceert helder en werkt erg netjes. Voor een volgende klus laten we zeker weer Jaap komen!
 • Hout van Taco

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Hoenderloo

  Ik maak meubels

 • TSB Klusbedrijf
  TSB Klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Verhuisbedrijf in Hoenderloo

  Parttime klusser voor huis, tuin en keuken klusjes. Naast mijn kantoorbaan vind ik het leuk om actief bezig te zijn met klussen. Ik heb afgelopen 2 jaar mijn eigen huis volledig gerenoveerd inclusief isoleren, electra plaatsen, badkamer verplaatst, vloer en plinten, deuren, lampen en stopcontacten, meubels op maat maken. Ook heb ik een overkapping gemaakt.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Prettig in contact en werkt netjes
 • M. Maassen Timmer- en Montagebedrijf
  M. Maassen Timmer- en Montagebedrijf

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Hoenderloo

  M.Maassen Timmer en Montagebedrijf Voornamelijk alle timmerwerken, verbouwing, renovatie, glas vervangen woning en aanbouwen,dakrenovatie. Regio Apeldoorn en omstreken. ( ook wel wat verder maar niet te ver ) Timmer opleiding gazel en voortgezet. Werk met uiteenlopende materialen omdat ik niet op 1 ding gefocust ben. Houtproducten, staalproducten, cement basis beton, dubbel glas , isolatiemateriaal enz. Zeg altijd zoals ik het zelf wil hebben maak ik het ook bij een ander. Werk altijd serieus en accuraat.

 • Max balder klussen&zo
  Beoordeling: 3.7 van 53.756 reviews
  Verhuisbedrijf in Hoenderloo

  Max balder klussen&zo is je ideale partner als je een Klusbedrijf nodig hebt in Beekbergen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Klusbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Top service!
 • Klusbedrijf Groot
  Klusbedrijf Groot
  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews
  Verhuisbedrijf in Hoenderloo

  Klusbedrijf Groot is een jong bedrijf met een groot netwerk aan samenwerkingspartners. Gespecialiseerd in het uitvoeren van kleine klussen zoals het leggen van (laminaat)vloeren. Daarnaast sloopwerk zoals uw oude badkamer of keuken. Tevens mogelijk uw tuinonderhoud uit te voeren evenals het aanleggen van bestrating. Daarnaast zijn alle klussen bespreekbaar. Wij zijn professioneel, werken hard en komen onze afspraken na. We werken vanuit de regio Apeldoorn.

  Laatste review:
  Goed. Met 2 mannen de hele tuin leeggehaald. Resultaat zoals we wilden. Aanrader.
 • Nico 2.0
  Nico 2.0
  Beoordeling: 4.7 van 54.7535 reviews
  Verhuisbedrijf in Hoenderloo

  blokker en lidl zijn mijn klanten als het gaat om oplossings gericht denk werk in hun winkels.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Komt op tijd en z’n afspraken na. Goed werk geleverd met het leggen van een vloer op zolder.
 • DAMI Nederland
  DAMI Nederland
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Verhuisbedrijf in Hoenderloo

  DAMI Groep is een groep waarin een aantal bedrijven ondergebracht zijn 1) DAMI Handelsonderneming&Dienstverlening 2) DAMI Vastgoedbeheer&Onderhoud 3) DAMI Las&Metaalbewerkingsbedrijf 1) Binnen de Handelsonderneming houden wij ons voornamelijk bezig met de in en verkoop van Industriële aanhangers en Machines, hiervan verzorgen wij ook het onderhoud/ schades en keuringen. 2) Binnen het Vastgoedbeheer & Onderhoud verzorgen wij de totale ontzorging op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed objecten. 3) Binnen Las & Metaalbewerkingsbedrijf houden wij ons bezig met alle voorkomende las/ constructie en metaalbewerkings werkzaamheden ( Mig / Mag /TIG / Electrisch lassen) wij vervaardigen staal / aluminium en RVS. als ambachtelijk metaalbewerkingsbedrijf leveren maatwerk oplossingen denken creatief mee en gaan geen uitdaging uit de weg. Graag tot ziens ! Vriendelijke groet , Michiel Helder

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Kan DAMI Nederland aanbevelen. Prima vakman die afspraken nakomt en kwaliteit levert.

5

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Hoenderloo, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 23 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Hoenderloo

Andere vakmensen in Hoenderloo

Vind vakmensen bij jou in de buurt