Vind verhuisbedrijven in Haarle, Tubbergen

Op zoek naar verhuisbedrijven in Haarle, Tubbergen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Haarle, Tubbergen

 • Mahler klussenbedrijf & vlechtwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Haarle, Tubbergen

  Mahler klussenbedrijf & vlechtwerken kan je helpen met je Schilder, ijzervlecht Klusbedrijf klus in Almelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Mahler klussenbedrijf & vlechtwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95116 reviews
  Verhuisbedrijf in Haarle, Tubbergen

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Fijne meneer, extra service en advies gekregen. Een aanrader!
 • RoHa bouw en timmerwerken
  RoHa bouw en timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Verhuisbedrijf in Haarle, Tubbergen

  Ik ben Roy Harink en eigenaar van mijn bedrijf Roha Bouw en Timmerwerken . Sinds 2012 voer ik voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aanbouw en opbouw projecten uit. Door voor ben ik 6 jaar werkzaam geweest bij een bouw bedrijf Een greep uit onze projecten: Aanbouw van serre; Aanleg keuken; Dakkapel plaatsen. Nieuwbouw Verbouwen Onderhoud Timmerwerken Houtbouw Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Heeft u een strak budget of wilt u juist met duurdere materialen aan de slag? Wij kunnen alle kanten op. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Rustig en professioneel zijn de boeidelen gemonteerd, wij zijn helemaal tevreden.
 • Victory M.
  Victory M.
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Verhuisbedrijf in Haarle, Tubbergen

  Victory M

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Meneer was met 3-4 uurtjes klaar, heeft zelf gezorgd voor alle benodigdheden inclusief de nieuwe potten. Alles is netjes afgewerkt en werkt goed. Heeft ook de oude potten afgevoerd waar wij heel blij mee waren! Zeker een aanrader!
 • Fons Everlo Timmerwerken & tegelhandel
  Fons Everlo Timmerwerken & tegelhandel
  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews
  Verhuisbedrijf in Haarle, Tubbergen

  Ik ben zzp-er. all-round timmerman die houdt van vakwerk afleveren. Voor al uw onderhoud , verbouwingen en renovaties, groot of klein. gespecialiseerd in overkappingen en prieelen van eiken vakwerk, schuifwanden voor kasten, deuren afhangen met HMB - afhangsysteem, kapwerk, windveren enz. Tevens diverse interieurwerkzaamheden. graag bouwen wij eiken overkappingen van uit het dak ,pannen naar eigen keuze ,deze zijn sfeervol en robuust gebouwd , foto s op aan vraag.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Fons is een prettige man om in je huis een klus uit te laten voeren. De binnendeuren zijn prima geplaatst en hij beschikt over specialistisch gereedschap om dit goed te kunnen doen. Na afloop alles weer keurig bezemschoon achtergelaten. Een aanrader!!!
 • Kemna Technische Dienstverlening
  Kemna Technische Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Haarle, Tubbergen

  Kemna Technische Dienstverlening Uw betrokken partner in bouw en techniek. Voor diverse klussen in en rond het huis zoals installatiewerk, montagewerk, timmerwerk, laswerk, tegelwerk, schilderwerk en zonnepaneel-projecten. Tevens beschik ik over 3D teken software om uw ideeën uit te werken indien nodig.

 • Kluslady
  Kluslady
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Verhuisbedrijf in Haarle, Tubbergen

  Ik ben Leonie Braakhuis de Kluslady. Altijd bezig met klussen in en om het huis. Naast het klussen ben ik ook binnenhuisarchitect, kan u dus van advies voorzien over kleuren en indeling van uw huis. Voor uw klussen in en om uw huis .. Hulp nodig bij het oplossen van kleine klussen in en om uw huis, een deurknop die los zit, een lamp die stuk is? U kent het wel, kleine gebreken in uw huis die al heel lang op het 'te-doen-lijstje' staan. U geeft het lijstje gewoon aan mij en al die kleine ergernissen zijn verleden tijd. Het balkon of de tuin moet hoogst noodzakelijk opgeruimd worden. Misschien wilt u advies hebben over hoe dingen in uw huis te verbeteren? Op zoek naar een inrichting die echt bij u past? Ik kan u helpen bij het bereiken van uw doel. Wilt u een make-over van uw "oude" meubels? Ik ga graag vrijblijvend een gesprek met u aan. Meer aandacht voor uw klussen .. U denkt: "had ik maar een handig mannetje". Heeft u weleens aan een handige vrouw gedacht? Ik ben graag die handige vrouw voor u. Geboren met twee rechterhanden, altijd aan het klussen, in huis of in de tuin. Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt. Soms is het inhuren van een échte klusser een brug te ver. En toch heb je karweitjes die wel wat aandacht kunnen gebruiken. Daarmee help ik graag! Voor alleenstaande vrouwen en ouderen is een klusvrouw een vertrouwd gezicht en iemand die secuur en opgeruimd werkt. Kluslady heeft het beste van twee werelden: het technisch inzicht van een klusjesman en de netheid van een klusvrouw. Wat kan ik voor u doen? - Behangen - Schilderen - Meubels opknappen - Meubels monteren - Vastgoedstyling - Tuinieren - Helpen bij een verhuizing - En veel meer ...

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Contact verliep soepel. Levert topwerk.
 • Vennegoor Bouw
  Vennegoor Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Verhuisbedrijf in Haarle, Tubbergen

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Jos Vennegoor. Ik ben ruim 30 jaar werkzaam in de bouw, waarvan 13 jaar als zelfstandig ondernemer. Ik ben een allround vakman die van allerlei soorten opdrachten uitvoert zoals badkamers renovaties, timmerwerk, renovatiewerk en tegels zetten. Daarnaast heb ik de beschikbaarheid over meerdere andere ZZP'ers in mijn netwerk die indien nodig mij kunnen helpen bij het uitvoeren van de klus. Normaliter werk ik alleen, maar indien nodig kan ik hulp verzorgen. Recente projecten waar ik mee bezig ben geweest zijn - badkamer renovatie - oude schuur restaureren - vloerverwarming leggen Mvg. Jos Vennegoor

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Echt een vakman. Heeft zich prima aan de gemaakte afspraken gehouden. En bijna alle rommel opgeruimd.
 • BT Buitengewoon

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Haarle, Tubbergen

  BT Buitengewoon kan je helpen met je Schilder, Klusbedrijf klus in Lattrop-Breklenkamp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Binnenwand plaatsen, Gordijnrails ophangen, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met BT Buitengewoon om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • TK Houtbewerking
  TK Houtbewerking
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Verhuisbedrijf in Haarle, Tubbergen

  Van jongs af aan werd Thomas Kreeft geboeid door techniek. Hoe werkt iets, hoe zit het in elkaar en nog belangrijker; hoe kan ik dit maken? Na een goede opleiding en verschillende dienstverbanden werd het tijd om voor zichzelf te beginnen. Op die manier is hij betrokken bij het hele proces. Met Thomas Kreeft haalt u een echte vakman in huis. Beter nog; u haalt zijn werk in huis, of in de tuin. Met zijn jarenlange ervaring in de houtbewerking en op de bouw weet Thomas elke klus tot een succes te maken. Hier vindt u de service die bij u past. Neem gerust een kijkje in het portfolio en laat u overtuigen

  Laatste review:
  Super tevreden over het geleverde werk. Goede prijs voor de goede kwaliteit van het resultaat. Aanrader!

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Haarle, Tubbergen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 18 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Haarle, Tubbergen

Andere vakmensen in Haarle, Tubbergen

Vind vakmensen bij jou in de buurt