Vind verhuisbedrijven in Garderen

Op zoek naar verhuisbedrijven in Garderen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Garderen

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95113 reviews
  Verhuisbedrijf in Garderen

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Fijn werk afgeleverd, doorgegaan tot al het werk was gedaan, vakkundig, vriendelijk, betrouwbaar en empatisch.
 • Renovil
  Beoordeling: 4.3 van 54.3560 reviews
  Verhuisbedrijf in Garderen

  Renovil kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Harderwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Renovil om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  DON'T HIRE THIS PROVIDER! HE IS A LIAR! I was SCAMMED by this provider. He came to get a quote and we agreed to do this service, which was paid for. But the windows still have the same problem, leaking and retaining water. The supplier disappeared and no longer responds to my messages.
 • Huismeester Stapper
  Huismeester Stapper
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Verhuisbedrijf in Garderen

  Huismeester Stapper voor kleine klussen in en rond het huis. U kunt Ron inschakelen voor kleine klussen in en rond het huis. Bijvoorbeeld voor het aansluiten van internet. Het plaatsen van een stopcontact of een extra stroomgroep in de meterkast. Heeft u een lekkage in de badkamer is er een leiding geknapt of lek? Wellicht wilt u een nieuwe thermostaatkraan in de douche geplaatst hebben of uw badmeubilair voorzien van een nieuwe kitrand. Wilt u nieuwe plakplinten voor uw laminaatvloer of wilt u mooie hoge plinten geplaatst hebben? Ook voor het boren van gaten in uw muren en uw plafond, ophangen van (rol)gordijnen, lampen, schilderijen, legplanken Voor al deze werkzaamheden kunt u bij Ron terecht. Heeft u een klusbedrijf nodig voor een klus die er niet tussen staat? Neemt u dan contact op met Ron, want deze klusjesman draait er zijn hand niet voor om. Ook het juiste klusbedrijf voor grote klussen Naast de kleinere klussen pakt Ron ook de grotere klussen aan. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van het platdak (bitumineus). Wilt u een duurzame oplossing met EPDM/Gootdrain voor uw dak of dakgoten? Heeft u zo’n grote klus liggen maar maar laat u deze werkzaamheden liever over aan een ervaren klusbedrijf? Neem dan contact op met Ron en vraag vrijblijvend om meer informatie of een offerte aan!

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Lekkage aan toilet is vakkundig gerepareerd.
 • Fixenfun

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Garderen

  Met FixenFun probeer ik mensen te helpen die dat zelf niet kunnen of geen tijd voor hebben. Ik werk hiernaast ook nog bij een verhuisbedrijf waar ik veel meubilair demonteer en monteer. Daarnaast hebben we ook nog een handyman service wat ik regelmatig uitvoer. Denk aan lampen ophangen schilderijen ophangen etcetera. Heb een bouw opleiding gedaan en ook een half jaar in de bouw gelopen maar dat bleek achteraf toch niks voor mij te zijn. Ik heb redelijk wat ervaring waar mee ik mensen goed kan helpen.

 • Stuarts Support
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Verhuisbedrijf in Garderen

  Verhuizen zonder zorgen en een lach op je gezicht. En heb je een Verhuisbedrijf nodig in Arnhem of omgeving? Stuarts Support kan je helpen met alle klussen maar op de ouderwetse manier met echt contact ipv een vragenlijst online invullen. Montage en demontage. Verhuizing op locatie. En je met een kleine inboedel veilig en Wel weer afleveren in het nieuwe huis. Hoor graag van je.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Goed en snel contact. Hij is ook een meedenker. Ophalen en afleveren ging vlekkeloos, waarvoor dank.
 • H. Slendebroek

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Garderen

  H. Slendebroek

 • DS Bouw en Interieur

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Garderen

  DS bouw en interieur is gevestigd in Speuld (Ermelo). Ik ben net begonnen als zzp'er maar ben afgestudeerd als meubelmaker, en draai al wat jaren mee in de houtsector

 • H.P. dienstverlening

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Garderen

  Dakpannen, gevel en straat reiniging. Reiniging wordt met hogedruk stoom toegepast, door met hogedruk stoom te werken is de druk lager dan bij koud water waardoor er veel minder slijtage is bij het reinigen.

 • Moerland Services
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Verhuisbedrijf in Garderen

  Moerland Services wij verzorgen verhuizingen en transport in heel europa. de-montage van meubels leegruimen bezemschoon opleveren van iedere ruimte. wij hebben ruim 15 jaar verhuis ervaring goed snel en vakkundig

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Super service gehad! Hele vriendelijke hulp, alles netjes en op tijd. Absolute aanrader!!
 • Beuk montage

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Garderen

  Staalmontage

5

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Garderen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 38 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Garderen

Andere vakmensen in Garderen

Vind vakmensen bij jou in de buurt