Vind verhuisbedrijven in Boxmeer

Op zoek naar verhuisbedrijven in Boxmeer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Boxmeer

 • Stuarts Support
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Verhuisbedrijf in Boxmeer

  Verhuizen zonder zorgen en een lach op je gezicht. En heb je een Verhuisbedrijf nodig in Arnhem of omgeving? Stuarts Support kan je helpen met alle klussen maar op de ouderwetse manier met echt contact ipv een vragenlijst online invullen. Montage en demontage. Verhuizing op locatie. En je met een kleine inboedel veilig en Wel weer afleveren in het nieuwe huis. Hoor graag van je.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  De verhuizing is gladjes verlopen. De communicatie voor de verhuizing was top en de dag zelf was dankzij Stuart & Johan gezellig. Er werd in oplossingen gedacht en niets was teveel. De volgende keer dat ik ga verhuizen- weer deze mannen for sure!
  Kom in contact
 • Mega Klus

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Boxmeer

  gespecialiseerd in grondwerk tuin bestratingen binnen en buiten klussen riool vervangingen wij verzorgen t en maken van te voren een prijs afspraak dan weet eidereen gelijk waar die af en aan is👍 vraag vrijblijvend een offerte aan mvg w.jilisen

  Kom in contact
 • T.C.P.R.S.
  T.C.P.R.S.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews
  Verhuisbedrijf in Boxmeer

  Klussen- Metaalbewerking -Elektricien- Schilderij- Timmerwerk-schoonmaken,

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Betrouwbaar, vakkundig, komt afspraken na
  Kom in contact
 • Kersten Timmerwerk & Montage
  Kersten Timmerwerk & Montage

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Boxmeer

  Als je op zoek bent naar een Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman in Boxmeer, dan kan je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • van Lunen beheer
  van Lunen beheer
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Verhuisbedrijf in Boxmeer

  Van Lunen Beheer is gespecialiseerd in onderhoud van vastgoed. Van Lunen Beheer is een eenmanszaak. De meeste klussen doe ik alleen, grotere klussen neem ik aan met collega ondernemers uit mijn netwerk. Ik ben opgeleid tot professioneel klusman op de vakopleiding 'Professioneel klusser Ambachtshuis Brabant'. Van Lunen beheer heeft meerdere appartementen en woningen in zijn portefeuille. Onze verantwoordelijkheden zijn het totaal onderhoud van deze panden. Naast het onderhoud is van Lunen beheer actief als klus & schilder bedrijf. Ik heb veel ervaring met schilderen, verbouwingen, sloopwerkzaamheden, tuinonderhoud, schuttingen plaatsen, en verhuizingen. Ik ben voornamelijk werkzaam in de regio Venray, Boxmeer en Nijmegen.

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Snel gereageerd, netjes en secuur gewerkt Eerlijke prijs
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Klussenbedrijf Ionut Tudor
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Verhuisbedrijf in Boxmeer

  Stukadoor,Schilder,Meubel,Behang,sanitaire,elektra,laminaat,timmerwerk etc Nog niet tegels

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  De spoedklus om mijn inboedel te sjouwen en in mijn woning te plaatsen is goed gedaan. De twee werkers waren op tijd aanwezig en hebben secuur gewerkt.
  Kom in contact
 • KROWERS

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Boxmeer

  Krowers is een algemeen klusbedrijf dat allerlei klussen in en om het huis, bedrijf of kantoor kan uitvoeren. Van kleine reparaties tot grote renovaties, we hebben het allemaal onder controle.

  Kom in contact
 • Union Glas
  Union Glas
  Beoordeling: 4.6 van 54.65110 reviews
  Verhuisbedrijf in Boxmeer

  Nieuwbouw en renovatie projecten voor o.a. beglazing en divers timmerwerk -dakkapellen, dakramen, kozijnen, scheidingswanden-, aanbouwen, veranda's en vlonders- in (onder)aanneming en voor particuliere opdrachtgevers. Diverse referenties en voorbeeld projecten vindt u op onze website unionglasentimmerwerken

  Laatste review:
  Plafond plaatsen of verlagen-
  Stefan is een harde werker, werkt netjes, zorgvuldig en met structuur. Hij komt netjes op tijd en denkt mee in alles, super!! Hij heeft bij ons diverse timmerwerken uitvoerd en ik we kunnen hem van harte aanbevelen.
  Kom in contact
 • Montage & Klusbedrijf Gerwin Kuijpers
  Montage & Klusbedrijf Gerwin Kuijpers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Verhuisbedrijf in Boxmeer

  De werkzaamheden die ik verricht zijn onder andere het demonteren en monteren van keukens met daarbij het tegelwerk tot alles wat er bij komt kijken. Natuurlijk maken we ook u wens waar als u een kleine verbouwing of bv een toilet of badkamer gaat vernieuwen. Daarnaast het aanleggen van tuinen in de breedste zin van het woord, de bestraten van u oprit of terras, het plaatsen van een schutting is geen probleem voor me. Wij voeren alles na wens af. Ik kom altijd vooraf kijken en overleggen wat u wensen zijn, en maken een vaste prijs afspraak. Groetjes Gerwin

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Fijn bedrijf, fijne vent, afspraak is afspraak en levert keurig werk! Dikke aanbeveler!
  Kom in contact
 • Hamers & Timmers meubels en diensten
  Hamers & Timmers meubels en diensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Verhuisbedrijf in Boxmeer

  informatie volgt snel!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Super fijn! Nicole is fijn in de communicatie, weet waar ze mee bezig is, werkt netjes. Volgende week weer verder met de klusjes.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Boxmeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 21 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Boxmeer

Andere vakmensen in Boxmeer

Vind vakmensen bij jou in de buurt