Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Stegeren

 • E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
  E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
  Beoordeling: 4.7 van 54.751.194 reviews
  Metselaar in Stegeren

  Offerte gewenst ? Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos bezichtigen ! U kunt bij ons terecht voor : 1. Binnen- en buiten schilderwerk. 2. Wand- en plafondafwerking. - behangen (renovlies , glasvlies etc......). - stucwerk (raapwerk, saus-klaar, behang-klaar, tegel-klaar, sierpleister/spachtelputz, schuurwerk, betonlook). - latex airless spuiten. - lak airless spuiten. - reparatie. 3. Kleuradvies. 4. Glas zetten. 5. Houtrot reparaties. 6. Laminaat/vloeren leggen. 7. Trappen verf spuiten en voorzien van antislip strips. 8. Tegel zetten. 9. Electra aanleggen. 10. Timmerwerkzaamheden. 11. Vloerverwarming aanleggen. 12. Bestratingen. 13. Tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinaanleg. 14. Google naar onze website voor een totaal overzicht ! Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Meneer maakt een afspraak om alles op te komen meten en afspraken te maken maar eindstand vergeet meneer het, omdat de afspraak “ver van te voren is gemaakt”. We reizen speciaal voor deze man af naar Venlo en vervolgens is het hem “ontgaan”. Heel slordig!! Wij zitten ook met deadlines voor overige werkzaamheden en vervolgens vergeet deze meneer onze afspraak even….!
 • Jan Willem de Vries
  Jan Willem de Vries
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Metselaar in Stegeren

  Over: Jan-Willem de Vries, 22 jaar. Omgeving Hardenberg, Ommen en Zwolle. Al jaren ervaring in onderhoud en straat/aanleg klussen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Prima werk geleverd. Ziet er mooi uit. Zelfs voor de volgende klus gevraagd.
 • MT bouwonderneming
  MT bouwonderneming
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Metselaar in Stegeren

  1.Overal goed afplakken/afdekken 2.Voorstrijken met voorstrijker 3.Stuccen met knauf MP75 of Goldband 4.Sponzen/messen (4x herhalen) (zeer glad) 5.Vloer afplakken met stucloper (waterdicht) 6.Overal goed schoonmaken 7.Goed laten drogen (minimaal 2 dagen) 8.Resultaat: Zeer gladde muren (spiegelglad, zoals wij dat zeggen)

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Was op tijd, is vriendelijk, heeft alles netjes achtergelaten, wil bereikbaar blijven voor prangende vragen en ging niet eerder weer naar huis dan wanneer de klus geklaard was!
 • Futeria
  Futeria
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metselaar in Stegeren

  Wij zijn Alfred en Kevin , hebben ruim 15 jaar ervaring en zijn tevens gecertificeerd voor exclusief Italiaans stucwerk van Rivedil. U kunt uiteraard ook terecht bij ons voor standaard stucwerk , maar ook exclusieve kleur afwerking , lavasteen gietvloeren en gevels en paint. We hebben ruime ervaring met leemstuc en exterieur stucwerk. Bezoek ook onze showroom, waar u zelf een keuze kunt maken uit de vele mogelijke afwerking en decoratief stucwerk. De foto’s in ons profiel zijn allen eigen projecten. Zie voor reviews ook ons oude profiel (Gerrits vastgoed & onderhoud ) Met vriendelijke groeten, Kevin & Alfred Futeria stukadoors

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Prima gedaan volgens afspraak
 • Ikdohet Vakman
  Ikdohet Vakman
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Metselaar in Stegeren

  Ik presenteer u een jong bedrijf dat zich toelegt op verschillende taken, zowel voor thuis als voor andere bedrijven. Ik bouw, ik monteer, ik maak schoon, ik schilder, ik zorg voor uw tuin, ik doe alles. Ik verzorg en begeleid uw hervorming van A tot Z. Als ondernemer neem ik u alle zorgen uit handen. Bij mij vind je alles onder één dak!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Zeer vriendelijke man, en net werk geleverd. Erg tevreden met t resultaat
 • Plaggenmersch Montage en Dienstverlening
  Plaggenmersch Montage en Dienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Metselaar in Stegeren

  Plaggenmersch Montage en Dienstverlening is gespecialiseerd in timmerwerk,verbouwingen, badkamer renovaties en het monteren van dak en gevel beplating, naadloos aluminium dakgoten, stalen dakplanplaat, sandwich planelen voor dak en wand!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Ik geef hem echt 5 sterren. De klus was zo geklaard en naar volle tevredenheid. Ook is Leroy een ontzettend fijn en hartelijk mens.
 • Kuba Bouw en Klussen
  Kuba Bouw en Klussen
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Metselaar in Stegeren

  Een goede specialist, alleen hoogwaardig Bosch elektrisch gereedschap. Het werk is altijd goed gedaan en op tijd. Overijssel. Kies en u zult er geen spijt van krijgen

  Laatste review:
  Tevreden over het gelegde laminaat, het is goed afgewerkt en netjes achter gelaten.
 • Verdam Diensten
  Verdam Diensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Metselaar in Stegeren

  Ik ben Michael Verdam en eigenaar van Verdam Diensten. Sinds 2013 voer ik met veel plezier opdrachten uit voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Na een paar jaar mijzelf te hebben verhuurd heb ik op meerdere vlakken vele ervaringen opgedaan waardoor ik veelzijdig ben geworden. Een greep uit mijn projecten: - Grondwerk - bestrating - onderhoud / aanleg van tuinen Ik werk altijd met veel plezier en vindt het leuk om met mensen om te gaan, ook steef ik altijd naar correct werk en een mooi eindresultaat zodat de klant en ik zelf tevreden zijn. Graag kom ik voor advies vrijblijvend bij u langs.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snelle reactie en uitvoering . Fijne en duidelijke communicatie en erg tevreden met eind resultaat. Een aanrader !!!
 • Huis en Tuin onderhoudsbedrijf Jan de Vries

  Nog geen reviews

  Metselaar in Stegeren

  Ik ben Jan de Vries sinds 1984 werkzaam als hovenier. Sinds 2000 wonend in Rheezerveen sindsdien vooral tuinonderhoud in het oosten van het land. Heb goed materiaal om de klus uit te voeren.

 • Stubbe onderhoud en montage
  Stubbe onderhoud en montage
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Metselaar in Stegeren

  Mag ik mij even voorstellen. Ik ben Peter Stubbe, Na 18 jaar als elektromonteur in loondienst ben ik in 1999 gestart als zelfstandig ondernemer. In deze tijd heb ik mijn kennis vergroot door diverse projecten te realiseren (keuken montage, Badkamers, Aanleg Elektra en diverse andere klussen.) Ik ben inmiddels verhuisd naar het oosten van het land en wil niet meer elke dag naar het westen reizen wil ik hier nu een nieuwe klanten kring gaan bedienen. Voor mij zijn kwaliteit en service zeer belangrijk. Dus voor bovenstaande werkzaamheden kunt u bij mij terecht..

  Laatste review:
  heel goed werk verricht, denkt mee en komt afspraken na, prettig in de omgang, netjes werk.

4.8

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Stegeren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 398 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Stegeren

Andere vakmensen in Stegeren

Vind vakmensen bij jou in de buurt