Vind stratenmakers in Stegeren

Op zoek naar stratenmakers in Stegeren? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Stegeren

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55501 reviews
  Stratenmaker in Stegeren

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  aardige mannen, die conform afspraak op tijd aanwezig waren en meer hebben gedaan dan eigenlijk was afgesproken. Uitrit ligt er weer keurig bij, hopen dat het zo blijft. Prima werk!
 • Barnovo Advies
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Stratenmaker in Stegeren

  We zijn een alround klus en adviesbedrijf en werken in de regio Zwolle Hardenberg. Jarenlange ervaring in bouw- , straat- , schoonmaak -, en hovenierswerk

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Top vakman, snel, goed en goedkoop geregeld, aanrader.
 • Verdam Diensten
  Verdam Diensten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Stratenmaker in Stegeren

  Ik ben Michael Verdam en eigenaar van Verdam Diensten. Sinds 2013 voer ik met veel plezier opdrachten uit voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Na een paar jaar mijzelf te hebben verhuurd heb ik op meerdere vlakken vele ervaringen opgedaan waardoor ik veelzijdig ben geworden. Een greep uit mijn projecten: - Grondwerk - bestrating - onderhoud / aanleg van tuinen Ik werk altijd met veel plezier en vindt het leuk om met mensen om te gaan, ook steef ik altijd naar correct werk en een mooi eindresultaat zodat de klant en ik zelf tevreden zijn. Graag kom ik voor advies vrijblijvend bij u langs.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snelle reactie en uitvoering . Fijne en duidelijke communicatie en erg tevreden met eind resultaat. Een aanrader !!!
 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Stratenmaker in Stegeren

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Top gasten, netjes werk geleverd. Goed overleg Was een Spoedklus, konden snel komen 😊 Goede, nette prijs
 • Huis en Tuin onderhoudsbedrijf Jan de Vries

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Stegeren

  Ik ben Jan de Vries sinds 1984 werkzaam als hovenier. Sinds 2000 wonend in Rheezerveen sindsdien vooral tuinonderhoud in het oosten van het land. Heb goed materiaal om de klus uit te voeren.

 • Jan Willem de Vries
  Jan Willem de Vries
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Stratenmaker in Stegeren

  Over: Jan-Willem de Vries, 22 jaar. Omgeving Hardenberg, Ommen en Zwolle. Al jaren ervaring in onderhoud en straat/aanleg klussen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Prima werk geleverd. Ziet er mooi uit. Zelfs voor de volgende klus gevraagd.
 • Schuldink groentechniek

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Stegeren

  We houden van tuinieren! Al meer dan 5 jaar maken en onderhouden we kleine en grote tuinen voor een groot aantal klanten. We houden van wat we doen en zijn alleen tevreden als jij dat ook bent. Tuinieren is onze passie en ons beroep.

 • Bouwservice SaniProf
  Bouwservice SaniProf
  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews
  Stratenmaker in Stegeren

  Saniprof; Verbouw, nieuwbouw en renovatie. Bent u op zoek naar een vakkundige badkamer specialist, wij van Saniprof staan voor u klaar voor ontwerp, renovatie en installatie van complete badkamers. Door de jarenlange ervaring in badkamer en toilet renovatie krijgt u bij Saniprof een op maat gemaakt ontwerp en een vrijblijvende,scherp geprijsde offerte. Met een persoonlijk en op maat gemaakt advies krijgt u de keuze uit verschillende badkamer ontwerpen,kleuren, designs,materialen en accessoires om zo uw oude badkamer te verbouwen naar een nieuwe welness ruimte -- het zal u zeker een goed gevoel geven als Saniprof de verbouwing gerealiseerd heeft. Als u contact met ons opneemt of een gratis, vrijblijvende offerte aanvraagt, dan is het al handig als u weet welk specifieke thema u wilt voor uw badkamer. Met deze gegevens kunnen wij direct al met een specifiek badkamer ontwerp komen en u direct adviseren of uw ideeën uitvoerbaar zijn en tegen welke prijs. Het kan natuurlijk ook zijn dat u nog geen idee heeft,in dat geval geven wij van Saniprof u aan de hand van voorbeelden een idee hoe we een badkamer verbouwen en tot welk resultaat dit leidt. Als professionele aannemer/badkamer verbouw-service zijn wij dagelijks met badkamer ontwerpen bezig en hebben kennis van de nieuwste trends en collecties van badkamers en toiletten. Wij verbouwen badkamers is de regio Zwolle, Groningen, Assen, Emmen, Hengelo, Enschede, Hoogeveen,Hardenberg,Ommen e.o zoekt u een goedkope aannemer in de noordoost hoek van Nederland om uw badkamer te verbouwen neem dan contact met ons op. Bouwservice Saniprof is er ook voor tegel zetten, timmerwerk en metselwerk.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Ik kan alleen maar heel positief zijn over Saniprof. Echt een aanrader. Werken netjes en goed!
 • BB Bestratingen
  BB Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8572 reviews
  Stratenmaker in Stegeren

  Welkom op de Werkspot pagina van BB Bestratingen. Mijn naam is Bennie Bruinsma, 37jaar, de man achter BB Bestratingen. Op mijn zestiende ben ik begonnen bij een all round bestratingsbedrijf, waar ik jarenlang alle kneepjes van het vak geleerd heb, met als specialisme het ouderwetse straten onder de hamer en sierstraatwerk. Na tien jaar was ik er aan toe mijn eigen bedrijf te starten. Inmiddels ben ik daar ook ruim 10 jaar mee bezig en ik werk nog steeds met veel plezier. Het plezier zit hem niet alleen in de klus zelf, het is nooit hetzelfde, maar ik vind het ook mooi om de klant tevreden te zien. Daar ligt dan ook de kracht van BB Bestratingen, natuurlijk heb ik de ervaring en ben ik breed inzetbaar (eigen aanhanger, gereedschap en in bezit van VCA-Vol), maar het blijft mensenwerk. Ik ben trots op mijn betrouwbaarheid, ik ben flexibel, ik lever waar voor uw geld, ik kan goed luisteren en overleggen en ik werk hard en netjes. BB Bestratingen: waar een wil is, is een weg! Neemt u gerust contact met ons op via Werkspot voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie en de klus razendsnel en Supernetjes uitgevoerd! Heel blij mee en zeker aan te bevelen!
 • Handelsonderneming Paul Wolf
  Handelsonderneming Paul Wolf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Stratenmaker in Stegeren

  Paul Wolf en zijn team hebben zich helemaal gespecialiseerd op het gebied van aanleggen van sierbestrating, stijlvolle authentieke cirkels en slinger paadjes tot super strakke opritten. Ook het aanleggen van verhoogde plantenbakken (incl. vullen met beplanting), een vijver en plaatsen van een schutting of overkapping is voor WOLF Siertuinen geen probleem. Naast onze specialisatie biedt WOLF Siertuinen ook onderhoud werkzaamheden rondom uw huis. Wilt u een speciale tuin, een eigen ontwerp en moet het er strak en op uw manier in komen te liggen? neem dan contact op met WOLF Siertuinen voor een vrijblijvende offerte!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Prima vakman Afspraken gemaakt en de klus snel geklaard

4.8

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Stegeren, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 116 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Stegeren

Andere vakmensen in Stegeren

Vind vakmensen bij jou in de buurt