Vind gevelspecialisten in Hoek van Holland

Op zoek naar gevelspecialisten in Hoek van Holland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in Hoek van Holland

 • Van Yperen Onderhoud
  Van Yperen Onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45187 reviews
  Gevelspecialist in Hoek van Holland

  ..

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Onze gevel is perfect hersteld, ben er heel blij mee. De originele stenen voorzichtig verwijderd en daarna weer keurig teruggeplaatst. Voegen is ook netjes gebeurd en ik ben blij dat er nu ook een loodslab is geplaatst (foutje bij de bouw). Zeer professioneel bedrijf. Bedankt Ton (ehm, heer van Yperen) !!
 • Wolters gevelrenovatie
  Wolters gevelrenovatie
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Gevelspecialist in Hoek van Holland

  Gevelspecialist

  Laatste review:
  Na een paar mensen te hebben benadert kwam M. Wolters met een duidelijke offerte. Goede uitleg van te voren. Harde werkers sociaal en respectvol. Netjes opgeruimd ik zou deze heren zeker adviseren mooi vak werk geleverd. Duidelijke communicatie wanneer ze kwamen of niet ivm het weer.
 • Heppener facility service
  Heppener facility service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Gevelspecialist in Hoek van Holland

  Heppener gevel services Staat voor restauratie en renovatie aan u gevel Wij doen onder andere Metselwerk Voegwerk Reinigen Impregneren Ankerplan Constructie aan u gevel Met HGS ziet u gevel er weer stralend uit

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Top👌🏼👌🏼
 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Gevelspecialist in Hoek van Holland

  Wij zijn een fris bedrijf die gespecialiseerd is in de gevelrenovatie. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Hij is een rustige jongeman die zijn vak verstaat en netjes werkt.Komt zijn afspraken na en overlegt als het niet uitkomt.
 • A.H. Schoonmaakbedrijf
  A.H. Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75128 reviews
  Gevelspecialist in Hoek van Holland

  Wij kunnen alles aan in onze brance, wij hebben hoogwerkers, tukker systeem, hogendruk reinigers en div renovatie werk en schilderwerk en voegwerk Dakreiniging en coating , metselwerk Op al ons werk geven wij garantie. Als er iets niet naar u zin is komen we het gelijk in orde maken. Wij zijn 10 jaar bezig maar ik heb 45 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Zeker aan te bevelen ! Hendrik was op tijd aanwezig en heeft samen met een hulp de voegen van de tuinmuur-bakstenen keurig uitgehakt en weer gevoegd. Na afloop is de tuinmuur keurig geïmpregneerd en alles ziet er weer top uit !
 • Puchito Gevelrenovatie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6521 reviews
  Gevelspecialist in Hoek van Holland

  Ruim 15 jaar ervaring

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Wat een droevig bedrijf is dit zeg. Heel slecht (knip) voegwerk (250m2), mij laten zitten met een aanzienlijke schadepost doordat door hun toedoen een 10.20mtr huur rolsteiger over 3 auto's is gevallen, en als klap op de vuurpijl is mijn klant achtergelaten met een schadepost van +/- €25.000 en nooit meer iets van hun vernomen na enkele appjes, telefoontjes en mailtjes... Dan maar toch die nare review schrijven. Ik raad dit bedrijf echt af ook al zullen er mensen zijn met goede ervaringen met dit nare bedrijf.
 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.4 van 54.4529 reviews
  Gevelspecialist in Hoek van Holland

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen-
  Aardige man en komt zijn afspraak na en heeft netjes en rustig gewerkt. Hopelijk is het zo prima in orde.
 • Onderhoudsbedrijf mp de pauw
  Onderhoudsbedrijf mp de pauw
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Gevelspecialist in Hoek van Holland

  Gespecialiseerd in gevelonderhoud, 6 jaar ervaring in de bouw. Zorgen altijd voor een schone werkplek en werken altijd keurig netjes, altijd postieve reacties over het werk & de manier van werken, laten alles netjes weten hoe of wat iets werkt. We hebben VCA (vol) en houden ons aan alle veiligheidregels.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Kwam de volgende dag al. Sympathieke vent, werkt snel en netjes, ruimt alles op. Metselwerk is keurig gerepareerd. Voor een nieuwe klus zal ik Matthew zeker weer inhuren.
 • Gevelonderhoud ANO bv
  Gevelonderhoud ANO bv
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelspecialist in Hoek van Holland

  ANO Gevelonderhoud is gespecialiseerd in restauratie, renovatie en onderhoud van gevels in alle soorten en maten. Wij onderscheiden ons met ruime ervaring in het herstellen van metselwerk en ambachtelijk voegwerk zoals het zetten van een knipvoeg of snijvoeg. Dit doen wij in het bijzonder voor het monumentale panden maar ook voor bedrijfspanden en particulieren.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Vriendelijke mensen. Doen stukjes extra zonder extra te rekenen
 • K.Stigter gevelwerken
  K.Stigter gevelwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Gevelspecialist in Hoek van Holland

  Mijn bedrijf bestaat uit een 1 manszaak de werkzaamheden die ik uitvoer zijn - uithakken van de gevel - voegen -scheurherstel -impregneren -Gevel reiniging - klein metselwerk Alles wat uw aan de gevel gedaan wil hebben of als uw een probleem heeft aan de gevel daar zoek ik samen met uw naar de beste oplossing Voor vragen of interesse kunt uw contact opnemen om een goede en fijne samenwerking op te starten 👍

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Tevreden met het uitvoeren van de werkzaamheden. De muur ziet er weer fris uit. Kevin lijkt te weten wat hij doet, geeft advies en lost tegengekomen situatie volgens mij goed op. Zo heeft hij bij mij twee gebroken bakstenen vervangen waar een steunbalk in verankerd zat. De klus had bij mij geen haast maar toen de situatie geschikt was om aan de slag te gaan werd er snel gepland. Kevin werkt rustig, zonder veel overlast en zorgt dat hij de boel netjes achterlaat.

4.6

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in Hoek van Holland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 94 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in Hoek van Holland

Andere vakmensen in Hoek van Holland

Vind vakmensen bij jou in de buurt