Vind tegelzetters in Hoek van Holland

Op zoek naar tegelzetters in Hoek van Holland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Hoek van Holland

 • Van Sari Tegelzettersbedrijf
  Van Sari Tegelzettersbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9553 reviews
  Tegelzetter in Hoek van Holland

  Tegelzettersbedrijf Voor al uw tegelklussen. Wanden en vloeren ook reparatiewerk.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Goede communicatie, kon snel komen en goed en precies werk gedaan. Heel blij!
 • JCC Bouw & Onderhoudsbedrijf
  JCC Bouw & Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9583 reviews
  Tegelzetter in Hoek van Holland

  Wij zijn een gespecialiseerd bouwbedrijf dat al jaren actief is. Voor al uw klussen voor nieuwe en oude huizen, kantoren, winkels en showrooms, werken wij tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Voor meer informatie of het opvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. M.v.g Jeroen van der Veeke JCC bouw en onderhoudsbedrijf

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Jeroen en zijn team hebben fantastisch werk geleverd. Ze hebben een complete badkamer gerenoveerd, 300 m2 plafonds en wanden gestuced en gespoten/gesausd, 9 binnendeuren inclusief kozijn vervangen, een laminaatvloer gelegd, plinten geplaast en diverse kleinere klussen uitgevoerd. Jeroen is een bijzonder fijne kerel, die echt verantwoordelijkheid neemt en z'n afspraken nakomt. Alles keurig binnen de deadline (zelfs met extra werk), en communicatie is super. Wij zijn echt super tevreden, en bij een volgende klus in huis bellen we meteen Jeroen.
 • Redje Bouw
  Redje Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Tegelzetter in Hoek van Holland

  Redje Bouw kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Keukenmonteur, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter klus in Den Haag en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Redje Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Wilt goed zijn best doen.
 • T. Içöz V.O.F.
  T. Içöz V.O.F.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7544 reviews
  Tegelzetter in Hoek van Holland

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist in Gouda, dan kan T. Içöz V.O.F. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Snel/vakkundig, netjes en op tijd
 • Tegels4you
  Tegels4you
  Beoordeling: 4.6 van 54.65248 reviews
  Tegelzetter in Hoek van Holland

  TEGELS4YOU heeft 25 jaar ervaring in alle voorkomende tegelwerkzaamheden ,en doen uiteraard ook natuurstenen vloeren, luxe badkamers en complete vloerverwarmingen, ook geven wij 5 jaar garantie op het geleverde werk kortom bij TEGELS4YOU bent u aan het juiste adres wij horen graag van u met vriendelijke groet Tonny nuwenhuis en Jean Grout

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Tonny heeft bij ons strak houtlook tegels gelegd op de benedenverdieping. Vakwerk!
 • Frazao da Conceicao
  Frazao da Conceicao
  Beoordeling: 4.8 van 54.85115 reviews
  Tegelzetter in Hoek van Holland

  Ik ben een Portugees, gespecialiseerd in tegelen, heb dat in Portugal 20 jaar als zelfstandige gaan. Ik ben daarna naar Nederland gekomen en getrouwd met een Nederlandse vrouw. Heb in Nederland eerst in loondienst gewerkt ( Baderie van Kooten in Almelo), daarna wegens verhuizing voor werk vrouw naar Leeuwarden verhuisd en daar als zelfstandige gewerkt ( tegelvakbedrijf Mosaico). Helaas geen foto's gemaakt van het werk daar. Tegelen, bestraten en timmer en stucwerk. Daarna, alweer wegens werk vrouw, naar de Caraïben verhuisd. Daar mijn hobby gedaan. Zelf zeilboten/ catamaran maken. Bij terugkeer in Nederland in Den Haag neergestreken en daar aan een huis gekocht en opgeknapt. Nu is dat wel zo'n beetje klaar en wil ik graag weer als zelfstandige aan de slag. Ik sta als zzp'er ingeschreven bij de KvK in Den Haag.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Aardige man en zeer secure werker. Heeft de klus snel en netjes gedaan.
 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Tegelzetter in Hoek van Holland

  Wij zijn een bedrijf die gespecialiseerd is in de gevelrenovatie en scheurherstel. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Roel kon al op korte termijn aan de slag, geen lange wachttijd, erg fijn. Gevel is gereinigd en geïmpregneerd, ziet er weer lekker fris uit. En het voegwerk dat Roel heeft hersteld ziet er superstrak uit. Vakwerk. Bedankt!
 • De Riggs allround klusbedrijf
  De Riggs allround klusbedrijf
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Tegelzetter in Hoek van Holland

  Na jaren heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt, mijn droom uit laten komen en een allround klusbedrijf opgezet... Sinds 1 januari 2021 staan wij voor u klaar, om alles in en rondom uw huis aan te pakken, ons motto is 'alles kan als je maar wilt'... Allround Klusbedrijf is goed verzekerd en werkt volgens de regels. Wij staan open voor alles, Wij zien er naar uit om mooie klussen bij u te doen, Vraag een vrijblijvende offerte aan, en u hoort zo spoedig mogelijk van ons, het team van Allround Klusbedrijf de Riggs, Groet Zeno de Riggs

  Laatste review:
  Zeno worked within the time that he had promised and within the budget agreed on. He paid attention to details and was creative to adapt to the space available and to the technical constraints. Zeno did a great job!
 • Dabanli
  Dabanli
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Tegelzetter in Hoek van Holland

  Ruim 6 jaar ervaring in dit vak. Voor alle tegelwerkzaamheden. Netjes werk, hoge kwaliteit, snel en garantie.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Hij kwam zijn afspraken na en heeft het goed gedaan.
 • Van Oosten Tegel & onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Tegelzetter in Hoek van Holland

  Heb je een Tegelzetter nodig in Den Haag of omgeving? Van Oosten Tegel & onderhoudsbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Tegelzetter voor je kan uitvoeren, zoals Badkamer plaatsen of renoveren, Cementdekvloer aanbrengen, Wand- of vloertegels zetten, Granito of marmeren vloer aanleggen, Vloer egaliseren... en nog veel meer diensten zoals allerlei soorten Timmer en kluswerken .We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Beste aannemer in tijden! Mannen denken goed mee, werken je niet onnodig (hoog) in de kosten en komen hun afspraken na. Ik kan hun werk ten zeerste aanbevelen. Er kwamen vanuit mijn kant onvoorzien extra werk bij omdat het terugplaatsen van sommige onderdelen lastiger was dan verwacht. Ook hierin waren ze erg begripvol en zochten we samen naar een passende oplossing. Deze was dan ook snel gevonden! Ik zou ze zo weer bellen voor een andere klus👍

4.8

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Hoek van Holland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 613 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Hoek van Holland

Andere vakmensen in Hoek van Holland

Vind vakmensen bij jou in de buurt