Vind Zonnepanelen installateur in Hoek van Holland

Op zoek naar Zonnepanelen installateur in Hoek van Holland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Zonnepanelen installateur zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde zonnepanelen installateur in Hoek van Holland

 • well2move
  well2move
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Zonnepanelen installateur in Hoek van Holland

  Elektromonteur Laadpalen Zonnepanelen Klusjesman

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Top! Hij heeft bij ons 4 zonnepanelen bijgeplaatst. We zijn erg tevreden over het geleverde werk en de communicatie.
 • GWINDO
  GWINDO
  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews
  Zonnepanelen installateur in Hoek van Holland

  GWINDO - Een veelzijdige Installateur/Elektricien uit Schiedam die speciaal voor u zoekt naar groene innovaties voor uw huis om bij te blijven met de groene verschuiving. Samen met zijn vertrouwd netwerk aan installateurs tovert GWINDO uw huis om naar eentje die een steentje bijdraagt aan een betere toekomst Heeft u een oude meterkast die niet meer volgens de norm functioneert? - GWINDO vervangt hem met een splinternieuwe! - Meterkast binnen uw budget inbegrepen! Heeft u pas een elektrische auto gekocht of plannen één aan te schaffen? - GWINDO plaatst voor u uw Laadpaal of wallbox! - Met en zonder Load balancing! Wilt u beginnen met het opwekken van stroom via de zon? - GWINDO verwijdert, vervangt of installeert voor u uw zonnepanelen! - Wij installeren op elk dak: plat dak, dakkapellen ZONDER BALLAST, schuin pannen dak, zinken en stalen daken, Golfplaten dak, leistenen dak. - Enphase IQ8+ met off-grid performance! Wilt u meer controle over de temperatuur thuis? - GWINDO plaats voor u een Airconditionings systeem! - Meteen een GRATIS voorlopige offerte! Wilt u overal in huis toegang hebben tot bekabelde internet of wifi - GWINDO trekt de nodige kabels en plaatst de contactdozen Neem direct contact op met GWINDO om je klus te bespreken en geniet van de binnen 2-4 weken installatie garantie! Ontvang meteen een GRATIS voorlopige offerte! prijsopgave verschilt per type installatie

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Hij is niet bereikbaar en reageert niet
 • Elie&Salim Elektrotechnisch
  Elie&Salim Elektrotechnisch
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Zonnepanelen installateur in Hoek van Holland

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Elektricien Zzp? Dan kun je in Den Haag bij Elie&Salim Elektrotechnisch terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Thermostaat plaatsen of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Mustafa heeft met zijn vrouw Bedoor samen geholpen met het omleiden van de pv kabels zodat de dakkapel hierna veilig kan worden geplaatst. Super vriendelijke en vakkundige mensen. Zij denken verder ook graag met je nee. Kortom, zeer tevreden. Ik heb Mus meteen gevraagd voor het installeren van mijn laadpaal.
 • Atoom elektrotechniek
  Atoom elektrotechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.9556 reviews
  Zonnepanelen installateur in Hoek van Holland

  Atoom is een elektrotechnische installatiebedrijf met jarenlange ervaring in de elektrotechniek. Wij richten ons voornamelijk op de particuliere markt. Atoom is gespecialiseerd in: - het installeren van zonnepanelen. - het vervangen van groepenkasten. - aanleggen kookgroep - aanleggen 230v Wij leveren kwaliteit en goed werk af. Als particulier vindt u bij ons zekerheid en gemak.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Zeer duidelijke en pretttige (niet opdringerige) communicatie, meedenken en op korte termijn beschikbaar. Veel verstand van zaken, keurig op tijd, netjes gewerkt en werkplek achtergelaten. Werk verricht zoals met elkaar afgesproken en zonder verborgen kosten afgerond, echt top!
 • V.R. Installatiebedrijf
  V.R. Installatiebedrijf
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Zonnepanelen installateur in Hoek van Holland

  V.R. Installatiebedrijf kan je helpen met je Elektricien klus in Vlaardingen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden, Onderhoud en reparatie zonnepanelen, Lamp ophangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met V.R. Installatiebedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Onderhoud en reparatie zonnepanelen-
  Vorig jaar vogelwering laten plaatsen maar kregen toch dit jaar weer last van vogels. Contact opgenomen en er werd nog dezelfde dag gereageerd. Zijn vandaag langsgekomen en hebben het probleem opgelost zonder kosten in rekening te brengen. Kan V.R. Installatiebedrijf van harte aanbevelen. Goede service en nazorg!!!
 • Raymo Solar
  Raymo Solar
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Zonnepanelen installateur in Hoek van Holland

  Installatie is volledig; van het monteren op het dak tot en met het aansluiten in de meterkast. Nesten verwijderen, dakgoten schoonmaken of vogelwering voor uw zonnepanelen plaatsen?

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Vriendelijke en beleefde man. Klus netjes en correct uitgevoerd. Prijs hoger dan van te voren overeen gekomen, vanwege oudere zonnepanelen dan hij verwachtte, waardoor extra werk. Communicatie via whatsapp zou wat vlotter mogen verlopen
 • Kemp service & onderhoud
  Kemp service & onderhoud
  Beoordeling: 4 van 5457 reviews
  Zonnepanelen installateur in Hoek van Holland

  Mijn naam is Kaj en ik ben meer dan 7 jaar werkzaam in de elektra. Naast het aanleggen van elektra in bedrijfspanden en woningen doe ik daar sinds 5 jaar totaalinstallatie van zonnepanelen, laadpalen en airco’s bij. Ik heb sinds 2 jaar mijn eigen middel klein bedrijf en met mijn collega’s en hebben we ervaring voor elk soort project. Ons streven is een strak product waarbij de wensen van de klant meegenomen worden. Sinds kort ben ik ook op werkspot te vinden. Samen een stapje duurzamer!

  Laatste review:
  Onderhoud en reparatie zonnepanelen-
  Na het plaatsen van de werkzaamheden kreeg ik dezelfde dag al een reactie. De volgende kon Kaj al langskomen. Hij is een echte vakman die mij heel goed en snel heeft geholpen met het vinden en repareren van een lastige storing in de bekabeling van mijn Solar Edge zonnepanelen systeem. Daarnaast heeft Kaj de setup van mijn omvormer uitgevoerd en de koppeling met internet/app ook nog gedaan. Ben erg tevreden en alles draait nu als een zonnetje :-) Top werk Kaj. Weet je zeker te vinden voor een volgende kus
 • D.WaalTechniek
  D.WaalTechniek
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Zonnepanelen installateur in Hoek van Holland

  D.WaalTechniek kan je helpen met je Elektricien klus in Maassluis en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Elektrisch hek of poort repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met D.WaalTechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  de mannen kwamen keurig op afspraak en zijn ondanks lichte regenval over het grootste gedeelte van de dag, meteen aan de slag gegaan. de panelen zijn netjes gemonteerd en ondanks dat er meer beugels en verzwaring nodig was dan gepland zijn deze kosteloos gehaald en gemonteerd. de panelen liggen sinds augustus 2023 op het dak (plat dak) en hebben inmiddels al een aantal stormen overleefd en leveren lekker wat stroom. als ik al een puntje van kritiek zou hebben zou het zijn dat de kabel naar en in de meterkast iets netter had gekund, maar dat is totaal niet storend en denk ik te wijten aan het feit dat deze mannen toen net begonnen waren met hun bedrijf en dus een beetje onervarenheid denk ik. al met al ben ik zeer tevreden en bij een volgende klus zal ik zeker overwegen om dat weer aan deze mensen uit te besteden
 • PdV-Infra
  PdV-Infra
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Zonnepanelen installateur in Hoek van Holland

  Altijd opgewekt! Zonnepanelen kun je natuurlijk overal kopen. Maar het is een behoorlijk investering. Daarom geloven wij in persoonlijk contact. Geen grote organisatie waar je een nummer bent, maar een klein hecht team van mensen die je naam kennen en echt kijken naar jouw wensen en behoeftes. Mogen we jouw woning, bedrijfspand of VVE voorzien van panelen, dan kun je er op rekenen dat onze professionele installateurs ze met plezier komen leggen en wij pas tevreden zijn als jij dat ook bent! Bezoek alvast onze website of bel/app ons gerust. Hopelijk tot snel! Groeten Rob de Vries R.P. De Vries Solar

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Graag wilde ik zelf zonnepanelen, de omvormer en het montagesysteem kopen. Hiermee heeft Rob mij goed geholpen om dit voor te bereiden. Daarnaast is het installeren op een deskundige manier gedaan. Ik ben er erg blij mee!
 • Imholz-zonnepanelen
  Imholz-zonnepanelen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8553 reviews
  Zonnepanelen installateur in Hoek van Holland

  Installatie en montage bedrijf met showroom in Abbenbroek. Leveren en plaatsen momenteel voor de scherpste prijs in Nederland zonnepanelen, Staan geregistreerd als erkend zonne-energie installateur op Qbisnl.nl, tevens beschikken wij over zeer geavanceerde apparatuur om de performance van uw systeem volledig in kaart te brengen. Neem een kijkje op imholz-zonnepanelen

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Het contact was prima en de installatie is spoedig en goed verlopen. Ook vooraf meedenken over de te gebruiken type micro omvormers. Helemaal top!!

4.6

Top beoordelingen Zonnepanelen installateur

Onze Zonnepanelen installateur in Hoek van Holland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 34 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Zonnepanelen installateur in Hoek van Holland

Andere vakmensen in Hoek van Holland

Vind vakmensen bij jou in de buurt