Vind gevelspecialisten in De Lier

Op zoek naar gevelspecialisten in De Lier? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele gevelspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelspecialisten in De Lier

 • Roel Dijkgraaf
  Roel Dijkgraaf
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Gevelspecialist in De Lier

  Wij zijn een bedrijf die gespecialiseerd is in de gevelrenovatie en scheurherstel. Volledige renovaties? Reparaties? Adviezen en inspecties? U kunt ALTIJD bij ons terecht. Ons team bestaat uit ervaren vakmannen met passie voor de gevelbouw. Bij ons staat resultaat en contact met de klant op nummer 1!

  Laatste review:
  Roel heeft afgelopen maand de voegen van ons huis vervangen. De voor- en achtergevel heeft hij gereinigd en geïmpregneerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Het maken van een afspraak ging probleemloos en Roel en zijn team hielden zich aan alle afspraken. Ze werkten netjes en lieten de klus schoon achter. Deze vakman is absoluut betrouwbaar. We raden Roel daarom zeker aan voor voegwerkzaamheden.
 • Keusklusenonderhoudsbedrijf
  Keusklusenonderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Gevelspecialist in De Lier

  10+ jaar ervaring in de bouw. -Nieuwbouw - Onderhoud - Renovatie -Restauratie Specialisaties - Metselen & voegen - Metselaar & VCA Werkgebied - Zuid en Noord-Holland

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Sympathieke aannemer, vakwerk en ik zou deze aannemer voor een eventuele klus weer vragen. top.
 • Izema
  Izema
  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews
  Gevelspecialist in De Lier

  Ben je op zoek naar een Aannemer? Dan kun je in Den Haag bij Izema terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Gewoon prima. Communicatie verliep kort en krachtig. Kwam keurig op tijd. Werkte lekker door en liet het netjes achter. Voor mijn gevoel wel duur maar ik wilde dit ook snel afgehandeld hebben i.v.m. lekkage / schimmel.
 • Jean Dakwerk
  Jean Dakwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Gevelspecialist in De Lier

  Mijn naam is Jean Jansen, En ik ben woonachtig in het Westland. Ook goed bekend in Den Haag, Delft, Wassenaar, Rotterdam, Noordwijk E.O. Ik ben een zeer ervaren dakdekker, zit al vanaf 1996 in het vak. Gespecialiseerd en gediplomeerd in Bitumen daken, EPDM, en Zink. Wilt u een echt mooi, strak en gegarandeerd waterdicht dak? Twijfel niet en bel/app/mail mij. Ik geef 15 jaar garantie. Ik ben vlot beschikbaar, en geef u zsm een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Jean heeft zeer snel geacteerd en gewerkt conform afspraken. Dank voor de supersnelle actie!
 • Hsschilderwerken&onderhoud
  Hsschilderwerken&onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Gevelspecialist in De Lier

  HS Schilderwerken & Onderhoud is een erkend en verzekerd bedrijf dat in 2011 is opgericht. In de periode 1987 tot 2010 heb ik voor Endlich Schilders gewerkt in Den Haag . In 2011 besloot ik als ZZP-er verder te gaan. Inmiddels heb ik 32 jaar ervaring. Mijn werkzaamheden bestaan uit : schilderwerk ( binnen en buiten), stucwerk, spuitwerk (Latexspuiten), glasvlies aanbrengen, behangen en houtrotreparaties aan deuren en kozijnen. Door de jaren heen heb ik diverse diploma's en certificaten behaald. Te weten : schilder-, spuit- en behang diploma's. En ook nog VCA1, VCA2 en VCA VOL certificaten. Op de verrichte schilderwerkzaamheden is er afbouwende garantie van toepassing, waarbij een termijn van vier jaar geldt. Hierbij is het eerste jaar 100% garantie, het 2e jaar 75% garantie afbouwend naar 0% in het vijfde jaar. Als het aankomt op materiaalkeuze, dan wordt er ingespeeld op de wensen van de klant. *** Clausule met betrekking tot uitrij- en leadkosten geldende voor de klant bij het delen van het contact met het bedrijf: Deelt u als klant uw contact en wenst u niet meer in zee te gaan met mij, dan worden de reeds betaalde lead kosten in rekening gebracht. Ben ik reeds langsgeweest om de klus op te nemen en/of de offerte opgesteld en u besluit om de opdracht niet aan te gaan, dan worden de uitrijkosten in rekening gebracht. De hoogte van deze uitrijkosten bedraagt €150,-en dient binnen 14 dagen na facturatie te worden voldaan. Door het akkoord te geven voor de uitvoering van de werkzaamheden, worden de uitrij- en leadkosten kwijtgescholden.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Al het buitenschilderwerk is gedaan; muren, kozijnen, voordeur, schuifpui achter, dakgoot, dakkapellen. Alles ziet er nu weer piekfijn uit! Ook wat andere klussen, zoals verwijderen klimop van de muur en repareren regenpijp, zijn door Harry en zijn team gedaan. Erg makkelijk dat dit allemaal door 1 partij uitgevoerd kon worden.
 • Klusbedrijf Miray
  Klusbedrijf Miray
  Beoordeling: 4.9 van 54.9554 reviews
  Gevelspecialist in De Lier

  Wij hebben ongeveer 30 jaar ervaring in schilderwerken zoals sauzen van plafonds en wanden in gewenste kleur, jacht schilderen, houtwerk binnen en buiten. Gladstucen/pleisteren van wanden en plafonds binnen en buiten. Badkamerrenovatie en timmerwerkzaamheden zoals kozijnen en daklijsten reparatie. Wij werken met een team van 4 ervaren vakmannen. Allemaal zijn opgeleid door ons zelf. Voor ons is het belangrijkste dat alles netjes wordt afgewerkt. Wij laten altijd een schone ruimte en tevreden klanten achter.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Alles klopt bij dit familie bedrijf, communicatie razendsnel en effectief, offerte net zo snel. Uitvoering perfect, fijne ploeg zeer zorgvuldig en nauwkeurig werkende mensen. Al het houtwerk buiten 2 x gebeits, houtrot behandeld en dakkapel gelakt. Eengezins rijtjes woning. Helemaal zoals afgesproken, voor een redelijke prijs. Ik raad dit team zeker aan, fijn dat deze bedrijven er ook nog zijn.
 • A.H. Schoonmaakbedrijf
  A.H. Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75133 reviews
  Gevelspecialist in De Lier

  Wij kunnen alles aan in onze brance, wij hebben hoogwerkers, tukker systeem, hogendruk reinigers en div renovatie werk en schilderwerk en voegwerk Dakreiniging en coating , metselwerk Op al ons werk geven wij garantie. Als er iets niet naar u zin is komen we het gelijk in orde maken. Wij zijn 10 jaar bezig maar ik heb 45 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Hendrik is een sympathieke man met veel ervaring. Komt afspraken na en maakt de klus keurig netjes af. Tot hij zelf helemaal tevreden is. Hij heeft onze hele gevel opnieuw gevoegd, gereinigd en geïmpregneerd. Hendrik denkt ook mee. Zijn serviceniveau is heel hoog en zulke service/ betrouwbaarheid kom je niet vaak meer tegen. Kortom we zijn heel tevreden en raden hem aan als je iemand zoekt om je gevel te reinigen/ renoveren.
 • Alas Schilderwerk
  Alas Schilderwerk
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Gevelspecialist in De Lier

  Nieuw op Werkspot! Alas-Schilderwerk is een klein bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring. Zoekt u een schilder in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam? Alas-Schilderwerk levert hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Binnen of buiten. Persoonlijke aandacht voor uw schilderklus en passende oplossingen voor uw situatie.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Mooi resultaat en heldere communicatie.
 • Van klasse
  Van klasse
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Gevelspecialist in De Lier

  Welkom bij Gevelrenovatie- en voegbedrijf Van Klasse gevestigd te Rijswijk. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren, restaureren, voegen, reinigen en conserveren van gevels en schoorstenen. Door vele jaren ervaring kunnen wij u voorzien van vakmanschap en leveren wij kwaliteit. Bij ons kunt u er vanuit gaan dat we onze beloftes nakomen. WERKZAAMHEDEN GEVELONDERHOUD- EN RENOVATIE METSELWERK EN STEENSTRIPS AANBRENGEN GEVELRESTAURATIE HERSTEL SCHEURVORMING GEVELREINIGING VERWIJDEREN GRAFFITI IMPREGNEREN EN CONSERVEREN SCHOORSTEEN ONDERHOUD BETONRENOVATIE GEVELSERVICE

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Goed bedrijf , duidelijke en goeie communicatie. Hard werkende jongens en goed werk afgeleverd.
 • Bouw Perplex
  Bouw Perplex
  Beoordeling: 4.3 van 54.3540 reviews
  Gevelspecialist in De Lier

  U kunt bij BouwPerplex terecht voor verschillende soorten klussen. De werkzaamheden waarin wij gespecialiseerd zijn: Gietvloer Vloercoating Epoxyvloer Betonreparatie Betonreinigen Balkons renoveren Kitten Schilderwerkzaamheden Tegelen Stuken en nog veel meer Met vriendelijke groet, Aissati

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Zodra het weer het toe liet, is het werk begonnen en redelijk snel afgemaakt. Latei ziet er weer goed uit.

4.6

Top beoordelingen gevelspecialisten

Onze gevelspecialisten in De Lier, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 325 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale gevelspecialisten in De Lier

Andere vakmensen in De Lier

Vind vakmensen bij jou in de buurt