Vind Laadpaal installateurs in De Lier

Op zoek naar Laadpaal installateurs in De Lier? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Laadpaal installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde laadpaal installateurs in De Lier

 • Fen!x supplied
  Fen!x supplied
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Laadpaal installateur in De Lier

  Fen!x supplied is het bedrijf om je huis slimmer te maken, is het een thermosstaat, deurbel of verlichting dat maakt niet uit. Alles wordt vakkundig geïnstalleerd en ook voor vragen betreft een installatie is geen enkel probleem. Certificaten: - NEN3140 VP - VCA Het is dan ook geen probleem als u uw meterkast wilt aanpassen of wilt voorbereiden voor de toekomst. Dit kan van pas komen voor uitbreiding groepen, laadpaal of als u naar een nieuwe meterkast wilt.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Enorm blij met hoe hij de klus heeft gedaan! Vakkundig te werk gegaan en ons voorzien van de juiste informatie zodat we veilig onze auto aan de laadpaal konden zetten!
 • Uw parketteur B.V.
  Uw parketteur B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Laadpaal installateur in De Lier

  Ik ben Daniel Wierenga, uit Naaldwijk, ik ben nieuw op werkspot en ik wil graag klussen klussen zoals, - stopcontacten en schakelaars plaatsen/vervangen binnen/ buiten. - lampen vervangen/plaatsen) binnen/buiten. - keuken apparatuur plaatsen. - kortom elektriciën/monteurs werkzaamheden Mijn werk gebied is in het westland. Ik ben in de bezit van alle proffesionele gereedschappen voor het uitvoeren van al deze werkzaamheden, en heb er ruim voldoende ervaring mee.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Klus verliep prima. Kwamen in eerste instantie niet door de muur t.b.v. aanleg elektrische laadpaal, maar dat hebben ze in 2e instantie alsnog opgelost 👍 Werken erg netjes. Goede en snelle communicatie.
 • Data Power B.V.
  Data Power B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.95493 reviews
  Laadpaal installateur in De Lier

  Even voorstellen, Het bedrijf Data-Power B.V. is opgericht in 1997, maar nog steeds jong en dynamisch, ons kantoor staat in Waddinxveen op het industrieterrein Coenecoop. We hebben opdrachtgevers over het gehele land die hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van producten. Wij hechten daarnaast waarde aan een goede relatie en verbinding met onze klanten. Netwerk bekabeling, We installeren en leveren alles wat te maken heeft met internet en computernetwerken. We bedenken complete oplossingen voor de infrastructuur binnen uw bedrijfspand met netwerkbekabeling Cat-6 of Cat-6a op basis van UTP of FTP en eventueel glasvezel kabel. Het aanleggen of verplaatsen van uw glasvezel aansluiting binnen uw bedrijfspand of woning kunnen wij geheel voor u uitvoeren. Telefonie en VoIP oplossing, Daarnaast leveren en installeren we internet verbindingen op zowel koper als op glasvezel en SIP-lijnen voor VoIP telefonie. Mocht daar ook een telefooncentrale voor benodigd zijn dan kunnen wij dat geheel voor u realiseren. Mocht u al in het bezit zijn van vaste telefoon nummers dan kunnen wij er voor zorgen dat deze nummer worden omgezet naar een VoIP oplossing. Bent u net begonnen met uw bedrijf dan kunnen wij ook nieuwe telefoon nummers leveren. Stabiel Wifi internet, Het aanleggen van een Wifi netwerk behoort ook tot onze expertise, van klein tot groot kunnen wij geheel voor u verzorgen. Het Wifi netwerk is geheel in de Cloud te beheren. Het beschikbaar maken van Wifi op uw buitenterrein is geen enkel probleem, dit kunnen we zowel bekabelt als draadloos oplossen. Electra uitbreiding of aanpassing, Gezien we raakvlakken hebben met de elektricien en wij zelf ook een elektrotechnische opleiding hebben en daarvoor gediplomeerd zijn. Kunnen wij ook de elektrische installatie voor u verzorgen met het aanpassen van de installatie of het uitbreiden van de installatie. Het uitbreiden van uw groepenkast of de gehele groepenkast vervangen voor een moderne versie van 1 naar 3 fase met extra groepen of kracht groepen voor inductie koken of een laadpaal. Het plaatsen van wandgoten met wandcontactdozen en netwerkaansluitingen en het aansluiten van verlichting behoord ook tot onze expertise. Het vervangen van de bestaande verlichting naar een LED oplossing kunnen wij ook voor u uitvoeren.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Jaco is een aanrader! Hij reageert snel op berichtjes, is aardig, komt afspraken na en neemt de tijd om de werkzaamheden duidelijk uit te leggen en geeft ook goed advies naar de mogelijkheden/opties.
 • Elie&Salim Elektrotechnisch
  Elie&Salim Elektrotechnisch
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Laadpaal installateur in De Lier

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Elektricien Zzp? Dan kun je in Den Haag bij Elie&Salim Elektrotechnisch terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Thermostaat plaatsen of vervangen, Airconditioning reparatie of onderhoud... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Ik had Mus ingehuurd om een wallbox te installeren. Hoewel de oorspronkelijke locatie geschikt leek, dacht Mus actief mee en kwam met een beter alternatief. De wallbox is geïnstalleerd en werkt naar behoren, maar ik heb enkele tips voor Mus: zorg voor tijdige communicatie bij vertragingen, wees goed voorbereid en neem een schep mee, gebruik de juiste gereedschap voor het loshalen en terugplaatsen van keramische tegels. Achteraf bleek er een hoek van de tegel beschadigd te zijn en ligt deze hoger dan de rest. Dit moet ik dus zien te herstellen. Laat de werkplek netjes achter, inclusief het opruimen van kabelrestjes en houtdeeltjes na het boren en zorg dat schroeven niet uitsteken. Ik heb je hierop moeten wijzen, terwijl je dit zelf ook had kunnen zien. Positief: Mus is een harde werker, vriendelijk en representatief. Hij loste miscommunicatie over graafwerkzaamheden goed op en alles wat ik hem vroeg om te doen, was geen probleem. Mus kunnen jullie met gerust hart inhuren.
 • TT Elekteotechniek
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Laadpaal installateur in De Lier

  Ik ben Thobias en heb mijn monteurs papieren, ook zit ik ongeveer 10jaar in deze branche. ik ben sinds ongeveer 2 jaar voor mijzelf begonnen, dit bevalt uitstekend en met succes! heb al veel klussen gedaan voor mijzelf via bedrijven en mond op mond reclame zowel groot als kleinschalig, nou ben ik zojuist nieuw op werkspot om mijn werkgebied te verbreden.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Na plaatsing op werkspot al snel reactie en prettig contact. De deal was snel gesloten en de werkzaamheden, de volgende dag, conform afspraak, keurig uitgevoerd. Zeker een aanrader.
 • Elektra Connect
  Elektra Connect
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Laadpaal installateur in De Lier

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Dordrecht bij Elektra Connect terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met, installatie en onderhoud van laadpalen, Groepenkast installeren of uitbreiden, vervangen van meterkast, onderhoud en reparatie zonnepanelen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  De klus verliep goed. De monteur moest een extra keer langskomen vanwege een bitje dat niet aanwezig was. Dat was snel geregeld. Wellicht moet hij nogmaals komen vanwege een ontbrekend onderdeel maar dat gaat vast ook lukken. Prettig en snel kontakt!
 • M.G. Elektro Services
  M.G. Elektro Services
  Beoordeling: 5 van 55562 reviews
  Laadpaal installateur in De Lier

  -MOST COMPETITIVE PRICE ! -CERTIFICATED ELECTRICIAN ! -ITALIAN ELECTRICIAN (ENGLISH SPEAKING !) 15 YEARS EXPERIENCE! SOLUTION FOR ANY ELECTRICAL PROBLEM GUARANTEED! M.G. Elektro Services kan je helpen met je Elektricien . Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met M.G. Elektro Services om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Het contact met Daniel was prettig en snel. Offerte was duidelijk en transparant, wat heel fijn was, want dat zie ik niet vaak. Dacht mee over de toekomst (zonnepanelen). Al met al heel fijn. Nemen zeker contact op als we weer een elektricien zoeken!
 • Puls Elektra
  Puls Elektra
  Beoordeling: 4.7 van 54.7534 reviews
  Laadpaal installateur in De Lier

  Wij leveren betrouwbare en en kwalitatieve elektra installaties tegen scherpe tarieven⚡️💡🔌 Onze installaties voldoen aan de wettelijke NEN1010 normen✅ Onze werkzaamheden bestaan uit: - groepenkast vervangen/renoveren - het aanleggen van extra groep(en) - het aanleggen van extra licht- en of stroompunten (inbouw/opbouw) - laadpaal installatie - kookgroep installatie - quooker installatie - spotlampen aanbrengen - ledstrip aanbrengen - armaturen monteren - elektra aanleggen t.b.v. zonnepanelen - en nog veel meer! Tevens hebben wij door jarenlang kennis opgebouwd te hebben in het vak, het netwerk om klussen rond om uw huis uit handen te nemen.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Ali is een geweldige vent. Heeft mijn aansluiting (drie fase) keurig netjes in orde gemaakt voor een mooi bedrag. Ik zou Ali bij iedereen aanbevelen. Bedankt nogmaals!
 • RaTec E-Installatietechniek
  RaTec E-Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Laadpaal installateur in De Lier

  RaTec E-installatietechniek te Zoetermeer is gespecialiseerd in het installeren van groepenkasten, uitbreidingen van groepenkasten, verlichting, elektra voorbereidingen voor keukens, elektra voorbereidingen voor airco en warmtepompen en storingen aan elektra. Ook het plaatsen van camera systemen en laadpalen is mogelijk. Steeds meer klanten vinden RaTec E-installatietechniek via werkspot en internet.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Keurig werk verricht.
 • Logic Elektra
  Logic Elektra
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Laadpaal installateur in De Lier

  Logic Elektra is een professioneel installatiebedrijf dat hoogwaardige elektrische oplossingen biedt voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf is opgericht met als doel klanten te voorzien van innovatieve en energiebesparende oplossingen voor hun elektrische behoeften. Logic Elektra heeft ervaren en goed opgeleide elektriciens die hun expertise en kennis toepassen om de beste oplossingen te bieden voor elke klant. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder de installatie van elektrische systemen, onderhoud en reparatie van elektrische apparatuur, en advies over energiebesparing. Logic Elektra streeft naar duurzaamheid en energie-efficiëntie door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en hoogwaardige producten. Het bedrijf biedt oplossingen op maat die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant en die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Of het nu gaat om een ​​nieuwe installatie, een reparatie of een upgrade van uw bestaande elektrische systemen, Logic Elektra is er om u te helpen.

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Ze kwamen langs super aardig. Gaven me tips en tricks en goede adviezen. Nette prijs, super snel en communicatie een 10. Volgende keer bel ik ze weer.

4.9

Top beoordelingen Laadpaal installateurs

Onze Laadpaal installateurs in De Lier, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Laadpaal installateurs in De Lier

Andere vakmensen in De Lier

Vind vakmensen bij jou in de buurt