Werken aan je opstal met Werkspot

Bijgewerkt op

Heb je geen tijd? Of twee linkerhanden? Heb je niet de juiste kennis en tools in huis? Soms kun je gewoon niet zelf aan een klus in en aan huis beginnen en heb je hulp nodig. Welke klussen aan je huis kun je met de hulp van Werkspot klaren? Er is geen klus te groot of te complex voor onze vakmannen en -vrouwen.

Opstal optimaliseren

Je huis vernieuwen, renoveren of verbeteren heeft vele voordelen. Zo kan het zijn dat de waarde van de woning stijgt, zodat deze meer oplevert bij verkoop. Als je aan het werk gaat met de isolatie van de woning, wordt de isolatiewaarde hoger en daarmee daalt je energieverbruik. Natuurlijk geniet je ontzettend van je geüpgradede huis. Het nadeel is de investering en de rommel waarin je tijdelijk zit. Wie weet kun je subsidie aanvragen voor het isoleren van je huis? Op Werkspot vind je de beste deal, en samen met de professional zorg je ervoor dat het ongemak van de verbouwing zo kort mogelijk duurt.

Voor (bijna) elke opstalklus een vakman of -vrouw

Welke opstalklussen kun je aan met Werkspot? We geven je graag een opsomming en korte introductie. Niet elke klus hoort formeel bij de opstal van de woning. Je kunt kort stellen dat alles wat vastzit aan de woning hoort bij de opstal, en alles wat los zit bij de inboedel.

● Dakwerkzaamheden: Een dakspecialist kan een groen dak aanleggen, het pannendak vernieuwen, de dakgoten of het dakleer vervangen, het dak isoleren, lekkages verhelpen en meer.

● Isoleren: Het isoleren van vloeren, daken en muren is belangrijk in de energietransitie die Nederland doorgaat momenteel. Een specialist op dit gebied, zoals een isolatiebedrijf, weet precies wat er allemaal geïsoleerd kan worden in de woning en met welk materiaal.

● Aanbouwen: Creëer extra ruimte door een stuk aan het huis te laten bouwen. Deze totaalklus kan aangenomen worden door een aannemer of een klusbedrijf. Denk ook aan een ontwerp en het aanvragen van de bouwvergunning.

● Renoveren gevel: Een gevelspecialist kan de gevel van de woning repareren of renoveren. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van een erker, het vervangen van schroten of het verhelpen van een lekkage.

● Renovatie badkamer en keuken: Ook voor het plaatsen of renoveren van de badkamer of keuken, een totaalklus die veel disciplines omvat, laat je over aan een badkamer- of klusbedrijf.

● Werkzaamheden aan elektra en meterkast: Voor het vervangen van elektra, de meterkast of het aanleggen van extra stopcontacten zoek je een elektricien.

Heb je geen idee waar je moet zoeken, plaats zelf een klus en kies de vakman die het beste bij je past.

Vergeet je opstalverzekering niet

Als je woning meer waard is geworden door verbeteringen die je hebt aangebracht, zoals een dakkapel of een uitbouw, dan is het verstandig om na te kijken of de waarde van je opstalverzekering nog wel toereikend is. Bij schade, door bijvoorbeeld brand, kan het zijn dat je opstalverzekering bij onderverzekering te weinig uitkeert. Het is dus verstandig om de daadwerkelijke waarde van een woning te verzekeren. Daar kan een hogere premie tegenover staan, maar het zorgt wel voor de juiste verzekeringswaarde én uitkering van de werkelijk geleden schadekosten.

Kom in contact met vakmannen om een prijsopgave voor jouw klus te ontvangen.

Vind een aannemer dichtbij