Vind ontwerpers in Mussel

Op zoek naar ontwerpers in Mussel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Mussel

 • Hoeksema Constructieadvies & Kwaliteitsborging
  Hoeksema Constructieadvies & Kwaliteitsborging
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Ontwerper in Mussel

  Hoeksema Constructieadvies & Kwaliteitsborging is een eenmansbedrijf die zich richt op de particuliere en klein zakelijke markt. Als constructeur ben ik opgenomen in het Constructeursregister. Als constructeur en bouwkundige heb ik meer dan 30 jaar ervaring. Ik kan u daarom ook adviseren bij vergunningaanvragen en in overleg voorzien van bouwbesluit berekeningen. Betreffende kwaliteitsborging kan ik kleine aannemers , zzp-ers, of initiatiefnemers begeleiden bij het implementeren van de Wet Kwaliteitsborging Bouw, die waarschijnlijk vanaf 1 juli 2022 wordt ingevoerd. Mijn werkgebied is bij voorkeur maximaal 60 km vanaf Assen. Voor constructieberekeningen bent u bij mij aan het juiste adres.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  De beste man de klus gegunt. Telefonische contact gehad en leveringtermijn afgesproken na meerdere telefoontjes niks meer gehoord. Tot op heden niks geleverd.
 • 3DVisual
  3DVisual
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Mussel

  3DVisual is een bouwkundig tekenbureau in Drenthe. 3DVisual is gespecialiseerd in: - 2D plattegrond - 2D aanzichten - 3D model (waaronder BIM) - (foto-realistische) Foto's - (foto-realistische) video-animatie

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Het was een erg fijne samenwerking en denkt graag mee. Het contact verliep snel en prettig, voor een mooie prijs. Bedankt!
 • Wargers Denzoons
  Wargers Denzoons

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Mussel

  U kunt bij ons terecht voor houtskeletbouw en Timmerwerken. Zoals: * Nieuwe daken, scharnierendaken, prefab daken, dakrenovatie of isoleren * Nieuwe dakbedekking of dakkapellen. * Schuren, overkappingen, buitenverblijven of chalets * Aftimmerwerk binnen of buiten * Goten en gevels * Houtbouw of prefab houtbouw * Renovatie werk binnen. * Aanbouwen We zijn een jong bedrijf met een enthousiaste en een vakkundige team en staan voor kwaliteit en degelijk werk. We ondersteunen onze klanten met onze knowhow door de bouwproces samen te leiden in goed overleg en zo transparant mogelijk. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw wensen.

 • KenBBouw
  KenBBouw

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Mussel

  KenB bouw is een allround bouwbedrijf met meer dan 25 jaar bouwervaring in huis. U kunt terecht voor Houtbouw, Renovatie, keukens en badkamers Gedurende project altijd in contact met de klant Wij denken pro actief mee met u als klant Alle expertise heeft KenB bouw in huis Zeer gedetailleerde offertes 100% strakke planning 100% tevredenheid is ons doel Bij elke klusdag laten wij alles netjes achter Verbouwing van A tot Z geregeld.

 • Fred Totaal
  Fred Totaal
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Ontwerper in Mussel

  Goedendag, Met al ruim 20 jaar ervaring in de bouw help ik graag met u graag met uw opdracht. Ik heb ruime ervaring als timmerman in nieuw bouw en renovatie Dus mocht u een opdracht hebben en deze naar grote tevredenheid willen uitvoeren, kom dan in contact. Ik help graag met uitdenken en uitvoeren van de werkzaamheden. Met vriendelijke Groet, Fred Totaal

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Fred Totaal is bij ons geweest om een schuurdeur te repareren. Fred komt afspraken na en levert keurig werk. Daarnaast is de service betaalbaar. Ik kan Fred van harte aanbevelen!
 • Oosterhof tuinen
  Oosterhof tuinen
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Ontwerper in Mussel

  Welkom bij Oosterhof tuinen! U bent aan het goede adres voor al uw tuinwerkzaamheden. Laat uw tuin door ons ontwerpen, aanleggen en onderhouden zodat u geniet van het resultaat! Wij werken met kennis van materialen, geleverd door de beste leveranciers. Daarbij gebruiken wij professioneel gereedschap om uw wensen kundig te behartigen. U kunt altijd contact opnemen en een vrijblijvende afspraak maken. Tot gauw!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prima samenwerking. In goed overleg is alles netjes uitgevoerd.
 • NiHa Onderhoudsbedrijf
  NiHa Onderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Ontwerper in Mussel

  Het uitvoeren van timmer werkzaamheden, klussen, plaatsen van keukens en leggen van laminaat en houten vloeren is een bijzondere gebeurtenis. Deze dienen met de groots mogelijke zorg uitgevoerd te worden. Zaken die vanzelfsprekend kunnen zijn, kunnen voor u echter volkomen nieuw zijn. Door goed te analyseren tijdens een goed gesprek komen de wensen van u naar voren en is het mogelijk een goed product te leveren. En wat minstens zo belangrijk is; ook nog voor een betaalbare prijs. Bij het plaatsen van keukens dient men rekening te houden met het aanpassen van de aan- en afvoerleidingen, sloop-, timmer-, schilder-, en tegelwerkzaamheden, deze werkzaamheden, door ruim 10 jaar ervaring, kan ik u tevens aanbieden. Met vriendelijke groeten, Nico Haagsma

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Nico is een geweldige vakman die erg net werk afleverd. Hij komt zijn afspraken na en werkt heel secuur. Kortom echt een aanbeveling. Nico bedankt voor de fijne samenwerking!
 • J.W. Grond en Tuin

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Mussel

  J.W. Grond & Tuin is een jong en flexibel bedrijf waar kwaliteit voor op staat. Klussen rond om uw huis, boerderij of vakantie park is voor J.W. Grond & Tuin geen probleem. Neem vrijblijvend contact op! J.W. Grond & Tuin denkt graag verder en met u mee!

 • J. Westerhof Grondverzet BV
  J. Westerhof Grondverzet BV

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Mussel

  J. Westerhof Grondverzet BV Bedrijven: J. Westerhof Grondverzet BV heeft voor diverse aannemers in de utiliteits- en wegenbouw verschillende opdrachten gedaan en hierbij veel ervaring opgedaan in het grond-, kabel- en bestratingswerk. Met onze kranen variërend van 1,5 ton tot 7,5 ton mobiele kraan zijn wij in staat om sleuven te graven voor o.a. kabels, leidingen, rioleringen etc. Particulieren: Naast de vele werkzaamheden voor bedrijven en opdrachtgevers, zijn wij ook actief op de particuliere markt. Hierbij kunt u denken aan het aanleggen van uw tuin, het leggen van uw bestrating rondom het huis en het aanleggen van funderingen voor uw aan- of uitbouw. Daarnaast staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel en zijn wij VCA gecertificeerd en voldoen wij ook aan alle Arbo eisen. Werkzaamheden: Om u te laten zien wat wij zoal voor u kunnen betekenen, hebben wij een overzicht gemaakt met werkzaamheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn: • Verhuur van minigraaf machines, inclusief machinist; • Tuinen spitten; • Funderingen uitgraven; • Glasvezel en raketpersing; • Grondwerk ten behoeve van zwembaden en vijvers; • Aanleg of reparatie van rioleringen; • Leveren en aanbrengen drainagesystemen; • Levering van diverse materialen zoals zand, grond en menggranulaat(gebroken puin); • Leveren en aanleg van diverse tuinmaterialen zoals grind, kunststof grindplaten e.d; • Afvoeren van materialen; • Leveren en plaatsen kleinschalige schanskorven; • Het aanleggen van buitentrappen en keerconstructies in diverse materialen; • Levering en aanbrengen van alle soorten sierbestratingen, inclusief keramisch; • Leveren en aanleg van gazons of kunstgras; en • Voor eventueel advies over uw tuin of ontwerp kunt u ook bij ons terecht. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina of via onze website.

 • timmerbedrijf binnendijk
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Mussel

  15 jaar geleden behaalde ik mijn Timmermans diploma s Ik ben timmerman 1 en werk nu ruim 9 jaar als ZZP'er Ik ben allround timmerman en in het bezit van VCA leidinggevend Ik renoveer: Badkamers, wc, s Plaats of maak kozijnen Hang deuren, Plaats dakkapellen, Plaats aanbouwen, ook nog veel andere klussen geen probleem ! Maar ook klein loodgieter werk is geen probleem Ik verricht werkzaamheden binnen een straal van 50 km vanaf Vlagtwedde Groningen Mijn bedrijfs motto is: Waar vakmanschap van zelfsprekend is!

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Prettige communicatie, dacht goed mee. Kon snel uitgevoerd worden en goede prijs/kwaliteit verhouding.

3.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Mussel, hebben een gemiddelde reviewscore van 3.7 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Mussel

Andere vakmensen in Mussel

Vind vakmensen bij jou in de buurt