Vind ontwerpers in Grijpskerke

Op zoek naar ontwerpers in Grijpskerke? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Grijpskerke

 • Lekker Bloeiend
  Lekker Bloeiend

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Grijpskerke

  Hovenier en landschapsontwikkelaar. Snoeiwerk, boomverzorging en onderhoud zijn mijn specialiteiten. Kettingzaag en klimcertificaten behaald. Inbezit van aanhanger dus instaat het snoeihout voor u af te voeren.

 • NELIS V.O.F.

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Grijpskerke

  .

 • De Kousemaeker
  De Kousemaeker
  Beoordeling: 4.3 van 54.353 reviews
  Ontwerper in Grijpskerke

  " De Kousemaeker" Een bedrijf dat zich hoofdzakelijk toelegt op bouwkundige werkzaamheden en advisering van particuliere eigenaren van woningen welke overwegend ouder zijn dan 30 jaar. Onderhoud en reparatie zijn de meest voorkomende werkzaamheden, maar ook het verhelpen of adviseren bij bouwkundige problemen. Vakkundigheid en deskundigheid staan op een hoog niveau. Sinds 1989 is het bedrijf ingeschreven bij de k.v.k. Te Middelburg. Kernwoorden van activiteiten waarmede u bij ons terecht kunt zijn; bouwtechnische problemen, daken en goten, gevels en schoorstenen, ramen en deuren, onderhoud en reparatie, schilderwerken en timmerwerk.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Prima vakman. Geen haast, denkt mee en komt met oplossingen die jezelf niet zou bedenken.
 • Adriaan Lievense Bouw
  Beoordeling: 2.5 van 52.552 reviews
  Ontwerper in Grijpskerke

  AL Bouw staat klaar voor uw hele verbouwing

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Ik ben zeer tevreden over het resultaat en ook de samenwerking
 • Cube Gardens
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Grijpskerke

  Actief in aanleg onderhoud van tuinen. Actief als boomverzorger

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vlot en keurig netjes
 • Handelsonderneming B. Kruis
  Handelsonderneming B. Kruis
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Ontwerper in Grijpskerke

  Handelsonderneming B. Kruis is een jonge onderneming opgericht in 2019 door Bernard Kruis. Handelsonderneming B. Kruis heeft de kwaliteit hoog in het vaandel staan! Door een eenvoudige communicatie en een snelle reactie op uw aanvraag hopen wij u zo goed mogenlijk van dienst te kunnen zijn. Wij zijn vooral werkzaam in het gebied Walcheren. U kunt ons niet alleen uitnodigen voor een verbouwing maar ook voor passend advies bent u bij ons op de goede plek. Verder leveren wij hoogwaardige kwaliteit meubelen op aanvraag! Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn! Hartelijke groet, Bernard Kruis Handelsonderneming B. Kruis.

  Laatste review:
  Kitten-
  Heel keurig werk geleverd en op zeer korte termijn!
 • Bryan Wisse

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Grijpskerke

  Bryan Wisse is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Aagtekerke en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Kollar-bau

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Grijpskerke

  Ben je op zoek naar een Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Roermond bij Kollar-bau terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Mike's Installatie Techniek en Tegelservice
  Mike's Installatie Techniek en Tegelservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Ontwerper in Grijpskerke

  Mijn naam is Michael Smit (mike) Ik werk al meer dan 10 jaar in de keuken en badkamer wereld, eens voor een baas maar since 2018 voor mezelf, met heel veel plezier en toewijding. De werkzaamheden die ik uitvoer zijn eigen een complete renovatie of nieuwbouw van U badkamer, keuken, toilet en vloeren. daaron valt: -slopen en afvoeren van materialen -uittekenen en frezen van sleuven en riolering -aanbrengen gas en waterleidingen en elctra -installatie werk leidingen en riolering -stuc en voorstrijk werkzaamheden -tegelen wanden en vloer -afmontage en plaatsing keuken en badkamers voor eventuele vragen stuur U mij geruste een berichten, dan zal ik zo spoedig mogelijk reageren op u vraag. (ook voor werkzaamheden die niet op de lijst staan kunt U gerust een bericht sturen) Met vriendelijke groeten Michael Smit Mike's Installatie Techniek en Tegelservice T zanddorp 36 Middelburg

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Goede vakman, snel en betrouwbaar, servicegericht en communiceert goed. Een aanrader!
 • RVDK ART&DESIGN

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Grijpskerke

  In het verleden was ik actief als architect, nu doe ik ontwerpwerk tbv verbouwingen, waarbij ik de plattegronden opnieuw indeel om een betere leefomgeving te scheppen. Een specialisatie van mij als architect is dat ik vaak ruimte vind voor bepaalde functies waar er geen ruimte lijkt te zijn binnen een bestaande situatie, waardoor eventueel de kosten gedrukt kunnen worden. Ik opereer in Middelburg, maar ik reken heel Zeeland en West Brabant tot mijn werkgebied. Ik ben ook beschikbaar voor de uitvoering van de verbouwing in de hoedanigheid van timmerman (en meer) naar aanleiding van een gemaakt ontwerp. Dit doe ik alleen in Middelburg en directe omgeving. Ik ben ook beschikbaar als timmerman (en meer) voor verbouwingen onafhankelijk van een ontwerp. Eveneens alleen in Middelburg en directe omgeving.

Populaire lokale ontwerpers in Grijpskerke

Andere vakmensen in Grijpskerke

Vind vakmensen bij jou in de buurt