Vind ontwerpers in Delfgauw

Op zoek naar ontwerpers in Delfgauw? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Delfgauw

 • BIM-ING
  BIM-ING
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Ontwerper in Delfgauw

  Beste klant, Wij zijn BIM-ING, een bureau voor architectuur en bouwkunde. Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp/bouwtekeningen en constructieve berekeningen voor zowel nieuwbouw als renovaties en verbouwingen. Om de gewenste tekeningen en berekeningen voor de bouwvergunning te maken, zullen we de archieftekeningen en constructieve berekeningen van de bestaande bebouwing nodig hebben. Indien deze nog niet aanwezig zijn, kunnen wij deze voor u opvragen bij de gemeente. Het feit dat wij zowel bouwkundige als constructieve kennis in huis hebben, maakt het mogelijk om een integraal ontwerp uit te werken. Wij zullen de tekeningen en berekeningen maken die u nodig heeft voor de bouwvergunning, evenals de constructieplattegronden, doorsneden en principedetails, en het verwerken van de opzet volgens de opgave van de constructeur. Indien gewenst kunnen wij u ook helpen met het opstellen van een technische omschrijving (bestek) waarmee u offertes voor de uitvoering kunt aanvragen. - OV Overzichtsblad+situatietekening 1:500; - OV Bouwbesluittoetsing (GO&VG, brandveiligheid, berekeningen daglicht, spuien, isolatie) - OV Doorsneden en principedetails+verwerking opzet cf. opgave constructeur - OV constructieplattegronden: BG+1eV+dak+verwerking opzet cf. constructeur Als u nog vragen heeft of wilt weten of wij iets voor u kunnen betekenen, laat het ons dan weten. Wij staan klaar om u te helpen. Met vriendelijke groet, *BIM-ING* Aangeboden diensten: - Tekenwerk, zowel bouwkundig als constructief voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren; - Kwalitatief en representatief tekenwerk van begin tot eind, van ontwerp-/ omgevingsvergunnings-/ bestek-/ en werktekeningen; - 3D visualisaties voor promotionele doeleinden; - Het genereren van een 3D BIM model van een gebouw gekoppeld aan alle relevante data voor bijvoorbeeld onderhoud en gebouwbeheer / BIM basis ILS.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Professionele bouwtekeningen, goede en vriendelijke communicatie en snelle levering (zelfs tijdens de feestdagen). Kortom, een dikke aanrader.
 • De Verbouwing Constructiebureau
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Ontwerper in Delfgauw

  De Verbouwing Constructiebureau maakt volgende berekeningen: Gewichtsberekening Stabiliteitsberekening Wapeningsberekening Stalen ligger berekening t.b.v. doorbraak Betonnen latei berekening t.b.v. doorbraak Nieuwbouw woning/Villa aanbouw achtergevel en of zij erker en of voor erker. Houten balklaag berekening Wij maken alle berekeningen die voldoen aan de regelgeving/Eurocode. Daarnaast wilt u dat de aannemer precies weet wat hij moet bouwen en wilt u de constructieberekening gebruiken voor uw verzekering. Alles is mogelijk! Naast berekeningen maken wij ook constructie tekeningen 2d en ook 3d. Heeft u de berekening snel nodig? Dan kan dat ook, wij leveren al binnen 48 uur!

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Fatima is talented and very experienced. She not only helped me with the job but also helped me with many follow-up questions. Her work delivery is professional and fees are competitive.
 • Zondervan Architectuur
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Delfgauw

  Met een passie voor transformatie helpen wij u bij het creëren van uw droomhuis of -ruimte. Met een persoonlijke benadering maken wij het ideale ontwerp, inclusief professionele tekeningen en een vergunning indien gewenst. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in dakopbouwen.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Prima bedrijf vakkundige en kloppende tekening gekregen. Goede communicatie en daadkrachtige mentaliteit.
 • Build Group B.V.
  Build Group B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Ontwerper in Delfgauw

  Welkom bij Build Group B.V. Een betrouwbaar en vakkundig bedrijf die de wensen van de klant maar al te goed begrijpt. Of u nu uw raamkozijnen wilt vervangen of uw hele huis renoveren zijn wij van alle markten thuis. Als aannemer in de Randstad zijn wij flexibel om bij u aan de slag te gaan. Wij zijn een team uit verschillende soorten vakmannen waardoor we onderstaande werkzaamheden kwalitatief en meedenkend kunnen uitvoeren; - Hele woning renovaties - Stuken - Schilderwerkzaamheden - Toilet en badkamer renovaties - Keukens - Vloeren - Sloopwerkzaamheden - Constructieve werkzaamheden - (Raam)kozijnen vervangen - Isolatiewerkzaamheden - Timmerwerk - Daken - Leiding en elektra werk Kortom, een aannemer met een breed aanbod aan werkzaamheden met de juiste kennis en kunde van renoveren en verbouwen!

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Uitstekend werk geleverd. Communicatie was goed echt een aanrader!!
 • Architectenbureau Cladder
  Architectenbureau Cladder
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Ontwerper in Delfgauw

  Architectenbureau Cladder maakt ontwerpen op maat voor de opdrachtgever en maakt bouwtekeningn voor alle fasen van schetsontwerp tot en met de uitvoeringstekeningen. Van het stedebouwkundig model tot en met het detail. Ook verzorgen wij de omgevingsvergunning aanvraag. Wij hebben goede contacten met een interieurarchitect en een constructeur. Zo beheersen wij het hele project van begin tot eind.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Zeer correcte architect die je bij alles wil helpen, goede service, en snel.
 • L. Meulman
  L. Meulman
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Delfgauw

  Eenmanszaak geleid door een ervaren architect / bouwkundige. Werkzaam bij een groot architectenbureau. Brede ervarning van grote complexe projecten (cultuur- , industrie-, kantoor en commerciële gebouwen) tot woonhuizen en aanbouwen. - Ontwerp - aanvraag omgevingsvergunning - welstand overleg - technische uitwerking / detaillering - coördinatie van constructie en installatietechniek - 3d Revit tekenwerk / BIM - bouwkundige adviezen

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Zeer behulpzaam bij het geven van adviezen op een groot aantal gebieden van woningbouw en constructie.
 • Norberts Timmerwerken
  Norberts Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Ontwerper in Delfgauw

  Norberts Timmerwerken is een creatief interieur-timmerbedrijf. Wij ontwerpen meubels, maatwerk keukens en complete interieurs en voeren deze ook zelf uit. Omdat wij het ontwerpen en maken binnen 1 bedrijf aanbieden, is het proces persoonlijk en zijn de lijnen kort. U hoeft bij ons geen 'losse' ontwerper en een uitvoerder te zoeken en bespaart hiermee overleg -en doorlooptijd en dus kosten. In onze werkplaats kunnen grote en kleine projecten voorbereid worden, zodat er op locatie in de meeste gevallen alleen maar gemonteerd hoeft te worden. 

 Bent u voor uw bestaande of nieuwe woning op zoek naar ideeën, een andere indeling, extra wanden, een nieuwe keuken, een bijzondere (boeken-)kast of ander maatwerk, heeft u een gekke hoek waar 'wat mee moet' of wilt u iets totaal anders in uw interieur? Of is uw winkel of kantoor aan een facelift toe? Wij helpen graag met advies van ontwerp tot de uitvoering. Hoe minder standaard uw vraag of idee, hoe leuker wij het vinden! 
 Wij leveren: 
INTERIEUR - keukens, boekenkasten, inbouwkasten, garderobes, meubels, aftimmerwerk, kortom een breed scala aan interieurtimmerwerk op maat;
 RUIMTELIJK - ontwerp, herindeling, verfraaiing van en aftimmerwerk in en rondom de woning of commercieel vastgoed; STYLING - heeft u iets leuks gezien op Pinterest? Met onze CNC (computergestuurde freesmachine) kunnen wij nagenoeg alles maken. Ook jouw eigen ontwerpen of tekeningen kunnen we hiermee exact produceren. Denk hierbij aan logo's, naamborden, maatwerk vormen, seriematig of enkele stuks (ook voor de particulier). Als aanvulling hierop kunnen wij ook lasergraveren in hout. Onze werkwijze is informeel en persoonlijk. Om ons in te kunnen leven in uw vraag en wensen is de samenwerking in de aanloopfase intensief. Wij nemen in het ontwerp -en aanloopproces niet alleen de vorm, maar ook de technische uitvoerbaarheid van uw plan in gedachten mee. Denk hierbij aan het gebruik van de juiste materialen, constructiewijze en beslagtechniek. Voor meubelbeslag werken wij alleen met gerenommeerde Duitse en Italiaanse toeleveranciers waar mooi design en techniek perfect op elkaar afgestemd zijn. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  Snelle reactie en goede communicatie met Sylvia, nadat we de klus online hadden gezet. Hoewel het keukenblok niet door hen was ontworpen of gekocht, lukte het Norbert en Sylvia om de klus vlot te klaren. Het resultaat: ons bar/keuken eiland is helemaal naar wens geïnstalleerd.
 • Soon Engineering
  Soon Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Ontwerper in Delfgauw

  Ik ben Subotai Soon. Na rekenervaring (7 jaar) bij een paar toonaangevende ingenieursbureaus en toetservaring (7 jaar) bij een aantal gemeenten te hebben opgedaan heb ik besloten Soon Engineering op te richten. Wij voeren zowel grote als kleinschalige opdrachten uit, waarbij de kwaliteit van het eindresultaat de hoogste prioriteit heeft. Wij ontwerpen en berekenen beton-, staal- , hout- en metselwerkconstructies. Het toetsen van bouwplannen op constructief veiligheid. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij verrichten zijn: Nieuwbouw - Woningen / Villa’s - Utiliteitsgebouwen - Bedrijfshallen Verbouw en Renovatie - Dakkapel - Aanbouw - Opbouw - Interne verbouwing - Herbestemmen gebouwen Contra-expertise - Controlewerkzaamheden van derden Schade-expertise - Onderzoeken van schadegevallen De meeste gangbare berekeningen: - Constructieve berekening/tekening dakkapel vanaf €300,- - Constructieve berekening/tekening dakterras vanaf €350,- - Constructieve berekening/tekening muurdoorbraak vanaf €350,- - Constructieve berekening/tekening aanbouw/opbouw vanaf €400,- - Constructieve berekening/tekening fundering vanaf €500,- - Rapport schadeonderzoek vanaf €400,- - Constructieve berekening/tekening gehele gebouwen op aanvraag - Toetsen constructieve veiligheid (ook voor gemeente) op aanvraag Prijzen zijn exclusief BTW.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Soon is direct langsgekomen en heeft alles goed uitgelegd en mij goed geholpen met de plannen van de verbouwing!
 • CONCPT HOME
  CONCPT HOME
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Ontwerper in Delfgauw

  We zijn een klussenbedrijf die graag creative mooie opdrachten wil realiseren voor de klant. We luisteren, denken graag mee, ontwerpen en voeren het uit met een klein team met vakmanschap! We doen het bouw van badkamers, keukens bouwen op maat, meubels op maat, timmerwerkzaamheden en ook kleine klussen in en om het huis. Ons werkgebied Zuid-Holland, maar wel met voor keur regio Rotterdam, Drechtsteden.

  Laatste review:

  Renovatie huis -

  Werkt netjes en zorgvuldig. Staat open voor ideeën en aanpassingen. Ik kan deze firma aanbevelen.
 • Vastrender B.V.
  Vastrender B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Delfgauw

  Heeft u plannen om een huis te laten verbouwen? Of juist iets geheel nieuws te laten bouwen? Voor nieuwbouw en doorgaans ook voor verbouw heeft u een omgevingsvergunning nodig. Het bouwplan moet voldoen aan welstandseisen, het bouwbesluit en ook passen binnen het bestemmingsplan. Teken-Visie weet als geen ander hoe deze eisen gecombineerd kunnen worden met uw persoonlijke wensen. Laat bij ons uw gegevens achter dan zorgen wij dat de bouwtekening(en) en vergunning juist ingediend worden bij de gemeente. U heeft er geen omkijken naar!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  De mensen van Teken Visie hebben ons vakkundig geholpen met het maken van een bouwtekening. Vakkundig en op tijd.

4.4

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Delfgauw, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 37 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Delfgauw

Andere vakmensen in Delfgauw

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur