Vind ontwerpers in Ammerstol

Op zoek naar ontwerpers in Ammerstol? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Ammerstol

 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9528 reviews
  Ontwerper in Ammerstol

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Goede communicatie, snelle levering en goed overzicht! Heel tevreden
 • TNA Bouw
  TNA Bouw
  Beoordeling: 4.1 van 54.1517 reviews
  Ontwerper in Ammerstol

  TNA Bouw is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige bouwdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Met jarenlange ervaring in de bouwsector, heeft TNA Bouw een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van kwalitatief hoogstaand werk en het overtreffen van de verwachtingen van haar klanten. Onze diensten omvatten; -het maken van bouwkundige tekeningen -het maken van constructieberekeningen -complete renovaties van badkamers -complete renovaties van toiletten -het plaatsen van uitbouwen -het plaatsen van dakkapellen -het plaatsen van opbouwen -het installeren van zonnepanelen -het installeren van laadpalen -het aanvragen van vergunningen Onze team van deskundige bouwprofessionals werkt nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat elk project op tijd en binnen budget wordt afgerond. Wij begrijpen dat bouwen of verbouwen van een huis of bedrijfspand een belangrijke investering is en daarom bieden wij onze klanten altijd transparante communicatie en werken wij met heldere afspraken en een duidelijke planning. Door onze hoge kwaliteitsnormen, professionele aanpak en klantgerichte werkwijze, heeft TNA Bouw een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd en tal van tevreden klanten. Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u vragen over uw bouwproject? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om u te helpen en u te voorzien van deskundig advies op maat

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Goede tekeningen, snel gemaakt en goede prijs/kwaliteit. Aanpassing gevraagd en ook geleverd
 • BIM-ING
  BIM-ING
  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews
  Ontwerper in Ammerstol

  Beste klant, Wij zijn BIM-ING, een bureau voor architectuur en bouwkunde. Wij zijn gespecialiseerd in ontwerp/bouwtekeningen en constructieve berekeningen voor zowel nieuwbouw als renovaties en verbouwingen. Om de gewenste tekeningen en berekeningen voor de bouwvergunning te maken, zullen we de archieftekeningen en constructieve berekeningen van de bestaande bebouwing nodig hebben. Indien deze nog niet aanwezig zijn, kunnen wij deze voor u opvragen bij de gemeente. Het feit dat wij zowel bouwkundige als constructieve kennis in huis hebben, maakt het mogelijk om een integraal ontwerp uit te werken. Wij zullen de tekeningen en berekeningen maken die u nodig heeft voor de bouwvergunning, evenals de constructieplattegronden, doorsneden en principedetails, en het verwerken van de opzet volgens de opgave van de constructeur. Indien gewenst kunnen wij u ook helpen met het opstellen van een technische omschrijving (bestek) waarmee u offertes voor de uitvoering kunt aanvragen. - OV Overzichtsblad+situatietekening 1:500; - OV Bouwbesluittoetsing (GO&VG, brandveiligheid, berekeningen daglicht, spuien, isolatie) - OV Doorsneden en principedetails+verwerking opzet cf. opgave constructeur - OV constructieplattegronden: BG+1eV+dak+verwerking opzet cf. constructeur Als u nog vragen heeft of wilt weten of wij iets voor u kunnen betekenen, laat het ons dan weten. Wij staan klaar om u te helpen. Met vriendelijke groet, *BIM-ING* Aangeboden diensten: - Tekenwerk, zowel bouwkundig als constructief voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren; - Kwalitatief en representatief tekenwerk van begin tot eind, van ontwerp-/ omgevingsvergunnings-/ bestek-/ en werktekeningen; - 3D visualisaties voor promotionele doeleinden; - Het genereren van een 3D BIM model van een gebouw gekoppeld aan alle relevante data voor bijvoorbeeld onderhoud en gebouwbeheer / BIM basis ILS.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Professionele bouwtekeningen, goede en vriendelijke communicatie en snelle levering (zelfs tijdens de feestdagen). Kortom, een dikke aanrader.
 • JVR Constructie Advies

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Ammerstol

  JVR Constructie Advies is een klein adviesbureau op het gebied van bouwconstructies. Wij kunnen Constructieberekeningen en Constructietekeningen (palenplan, funderingstekening, details, wapeningstekening, etc.) maken voor u en rapporteren dit in een net document en/of tekening welke u kunt gebruiken on in te dienen bij de gemeente voor de aanvraag van de omgevingsvergunning of om er zeker van te zijn dat uw verbouwing goed is. De volgende berekeningen kunnen wij voor u maken: Houten balklagen, gordingen, houten kolommen, stalen balken, stalen kolommen, wapeningsberekeningen voor oa funderingsbalken, onderheid terras en paalberekeningen (hiervoor is wel een sondering benodigd). Dus voor uw aanbouw, opbouw, carpoort en verbouw, etc. kunt u bij ons terecht. Om een goed advies te kunnen maken, voor een scherpe prijs hebben wij duidelijke informatie nodig. Er moet tenminste het volgende beschikbaar zijn: diverse foto's van de situatie, een schets van de bestaande en nieuwe situatie met relevante maten, een doorsnede met hoogte maten en een omschrijving van de bestaande constructie. Een omschrijving van de bestaande constructie kan bijvoorbeeld zijn: betonnen vloer van 200mm dik, of houten balklaag hoh 600mm, gemetselde muren 100mm dik, beton muren 200mm dik en alle eventueel beschikbare bestaande tekeningen als PDF verstrekken. Indien dit niet beschikbaar is kunnen wij geen advies uitbrengen. Een inspectie is mogelijk, alleen hiervoor wordt een kostprijs in rekening gebracht (incl. reiskosten). Met vriendelijke groet, ing. Jan de Vries Constructeur

 • Van Breukelen tuin ontwerp & realisatie
  Van Breukelen tuin ontwerp & realisatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews
  Ontwerper in Ammerstol

  Creativiteit in idee en oplossing Een goed aangelegde tuin is een verlengstuk van uw huis. U brengt er de belangrijkste tijd die u heeft in door: uw vrije tijd. Met mijn ideeen en oplossingen komen we tot een ontwerp dat helemaal aansluit bij uw wensen en de functie’s die uw tuin moet hebben. Zaken als ligging, bezonning en gebruik bepalen mede de keuze voor het soort beplanting. Een tuin waarover goed is nagedacht en die professioneel is aangelegd, geeft u jarenlang plezier! Uw tuin mijn zorg/ uw tuin: geen werk maar plezier Een tuin heeft u vooral om plezier van te hebben en in te genieten op mooie dagen. Goed onderhoud door een specialist, betaalt zich terug. Daarom neem ik graag het onderhoud voor u uit handen. U kunt de zorg helemaal bij mij neerleggen. Ik sta er dan voor in dat uw tuin er het hele jaar rond perfect bij ligt. Als u zelf ook plezier heeft in tuinieren dan kan ik ook periodiek (groot) onderhoud uitvoeren. Een grote beurt in het voorjaar of najaar, of het bijhouden van de tuin tijdens uw vakantie. Ook voor incidentele werkzaamheden, bijvoorbeeld het kappen van een grote boom of verbeteren van uw gazon, kunt u bij mij terecht. Waar u ook voor kiest: u ontvangt altijd vooraf een bindende prijsopgave.

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Na het doen van een voorstel en afspraken gemaakt te hebben, stopte de vakman met reageren.
 • CRAFD Design
  CRAFD Design

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Ammerstol

  CRAFD Design ontwerpt en produceert meubels op maat. Doordat we onze meubels in eigen meubelmakerij vervaardigen zijn de mogelijkheden eindeloos. Zuid-Holland/Utrecht

 • Zondervan Architectuur
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Ammerstol

  Met een passie voor transformatie helpen wij u bij het creëren van uw droomhuis of -ruimte. Met een persoonlijke benadering maken wij het ideale ontwerp, inclusief professionele tekeningen en een vergunning indien gewenst. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in dakopbouwen.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Prima bedrijf vakkundige en kloppende tekening gekregen. Goede communicatie en daadkrachtige mentaliteit.
 • Ned-Ingenieursbureau
  Ned-Ingenieursbureau
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Ontwerper in Ammerstol

  Welkom op de pagina van NEDING Wij zijn een klein constructiebureau, opgericht in 2018. Sindsdien zijn we werkzaam in allerlei soorten kleine bouwprojecten, zoals het plaatsen van een uitbouw, een dakopbouw, dakterras of dakkapel, het herstel van funderingen, muurdoorbraak en de constructie van nieuwbouw woningen, appartementen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het maken van constructieberekeningen van verschillende materialen, zoals beton, hout, stalen constructies en vezelversterkende producten. Plan jij een bouwproject waarbij je een kwalitatief, toegewijd en betaalbaar constructiebureau nodig hebt, dan zijn wij het bedrijf voor jou. Als constructiebureau stellen we onszelf bepaalde doelen. Zo staat kwaliteit van werkzaamheden, processen en materialen bij ons altijd bovenaan. We zijn innovatief en vinden het belangrijk om te blijven groeien en verbeteren. Duurzaam bouwen is dan de rode draad en daar hechten we veel waarde aan. Bij renovatieprojecten, bijvoorbeeld, proberen we de bestaande constructie zoveel mogelijk te behouden. Dit doen we op zo’n manier dat het project binnen budget blijft en de financiële doelstellingen worden gehaald. Ons Missie We onderhouden goed contact met de aannemer, opdrachtgever en de architect zodat de doelstellingen van alle partijen worden gewaarborgd. Wij zien onszelf als de bemiddelaar tussen alle partijen en bekijken een bouwwerk niet alleen vanuit ons eigen perspectief, maar ook vanuit die van de andere partijen. Het resultaat is een soepele samenwerking, een duurzaam en kwalitatief bouwwerk en geen financiële verrassingen. Onze diensten Wij vinden het belangrijk dat een bouwproject probleemloos verloopt en dat betekent een goede communicatie tussen alle betrokken partijen. We hebben een aantal bouwprojecten zeer succesvol afgerond en zijn ondertussen specialisten op een aantal vakgebieden op het gebied van constructie. Je kunt daarom onder andere bij ons terecht voor de volgende diensten: Verbouwingen Nieuwbouw • Uitbouw • Dakopbouw • Funderingsherstel • Dakkapel • Dakterras • Muurdoorbraak • enzovoorts • Woningen • Appartementen • Kantoren • Bedrijfsgebouwen Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in het gebruik van: vezelversterkende materialen, stalen constructies, beton en hout. Rekenprogramma’s die we gebruiken: Technisoft, Axis, Matrixframe, Rsligger en diverse hulprogramma’s. Tekenprogramma’s die we gebruiken: AutoCad, Revit Je kunt ons ook gebruiken voor het toetsen van constructietekeningen en de berekeningen van derde partijen.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Alles is snel en vlot gegaan. Ben super tevreden.
 • Bouwadvies BvM
  Bouwadvies BvM
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Ontwerper in Ammerstol

  Ervaren Gepensioneerde Architekt-ontwerper en Bouwkundige met een ruime( lange) ervaring(Woningbouw-Ultiliteisbouw en in het Particulier Segment .In de Voorbereiding Fase (Voorlopig-Definitief Ontwerp) besteksuitwerking Tekeningen en Bouwaanvragen(WABO Vergunning). In de Uitvoeringsfase (Werktekeningen en bouwbegeleiding en project realisatie. Uitstekende referentie,s tevens op aanvraag van de Opdrachtgever.Mijn doelstelling is toch op bepaalde schaal werkzaam te blijven op het vakgebied .Sedert 08-05-jl heb ik mij toegevoegd/ingeschreven bij Werkspot. Mijn Bureau Activiteiten:Architektuur-Ontwerp-Teken en Bouwadvies en Begeleiding.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Bert is denkt altijd met je mee en helpt je altijd graag verder om het project verder te brengen en/of vragen dat je hebt. De opdracht om tekening te maken voor de vergunning waren top.
 • Teken Visie
  Teken Visie
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Ammerstol

  Heeft u plannen om een huis te laten verbouwen? Of juist iets geheel nieuws te laten bouwen? Voor nieuwbouw en doorgaans ook voor verbouw heeft u een omgevingsvergunning nodig. Het bouwplan moet voldoen aan welstandseisen, het bouwbesluit en ook passen binnen het bestemmingsplan. Teken-Visie weet als geen ander hoe deze eisen gecombineerd kunnen worden met uw persoonlijke wensen. Laat bij ons uw gegevens achter dan zorgen wij dat de bouwtekening(en) en vergunning juist ingediend worden bij de gemeente. U heeft er geen omkijken naar!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  De mensen van Teken Visie hebben ons vakkundig geholpen met het maken van een bouwtekening. Vakkundig en op tijd.

4.5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Ammerstol, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 72 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Ammerstol

Andere vakmensen in Ammerstol

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur