Vind aannemers in Ven-Zelderheide

Op zoek naar aannemers in Ven-Zelderheide? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Ven-Zelderheide

 • Timmerij de Groes Gennep
  Timmerij de Groes Gennep
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Aannemer in Ven-Zelderheide

  Ben je op zoek naar een Timmerman? Dan kun je in Gennep bij Timmerij de Groes Gennep terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Veranda aanleggen of vervangen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Carport plaatsen, Vlonders plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Snelle reactie, duidelijke communicatie. Prettig in de omgang en het eindresultaat mag er zijn
 • JT Dak
  JT Dak
  Beoordeling: 4.6 van 54.6547 reviews
  Aannemer in Ven-Zelderheide

  Ervaren dakdekker werkzaam in heel Nederland. Jong ondernemerschap met meer dan 10 jaar ervaring heeft in het dak-vakgebied. Onze werkzaamheden: Hellende daken Platte daken Nieuwbouw Renovatie Dakvensters Zink-maatwerk

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  We hebben een goede ervaring met JT dak. De communicatie verliep heel vlot via whatsapp en de offertes kregen we via de mail. Hij is erg behulpzaam en duidelijk. Hij heeft voor ons een VELUX dakraam besteld en bij ons laten bezorgen. Vervolgens hadden we een datum afgesproken voor de plaatsing van het dakraam op onze zolder. De dag vóór en op de dag zelf was er code geel voorspelt en waaide het dus ook enorm hard. Waarop wij er vanuit gingen dat het dakraam niet geplaatst kon worden. Toch kwam hij langs en heeft hij ongeveer 5 min naar de zolder gekeken en een nieuwe dag ingepland omdat het natuurlijk niet mogelijk was. Vervolgens ging hij door naar een andere klus. Een week later. Op de nieuwe geplande dag heeft hij het dakraam super snel en netjes geplaatst. Aangezien wij nog moeten isoleren plannen wij later een nieuwe afspraak in voor de aftimmering. We zullen JT dak dus opnieuw inhuren voor toekomstige klussen. Dankjewel! *De pur op de foto hebben we zelf gedaan.
 • Klussenbedrijf Kuras
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Aannemer in Ven-Zelderheide

  mijn bedrijf is gespecialiseerd in een breed scala aan activiteiten aangezien ik een klusjesman ben)))

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Nette en eerlijke mensen. Ze houden zich aan de gemaakte afspraken en werken goed door. De communicatie was af en toe wel lastig want ze spreken maar beperkt Engels. Gelukkig hadden we Google translate om waar nodig zaken duidelijker te krijgen. Voorafgaande aan de werkzaamheden, die in dit geval een paar aanpassingen aan de badkamer betrof, kwam Viktor Kuras met zijn manager (Michael) die voortreffelijk Engels spreekt en zorgt dat de wensen en afspraken duidelijk zijn. Michael belde mij ook indien er in de tijdsplanning wijzigingen waren. Erg tevreden dus. Ze mogen nog eens een klus bij mij doen!
 • Bouwservice Rico de Haas
  Bouwservice Rico de Haas
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Aannemer in Ven-Zelderheide

  Hallo mijn bedrijf heet Bouwservice Rico de Haas is opgericht in 2005 en is een eenmanszaak. De hoofdwerkzaamheden zijn metsel, tegel en stucwerken tot compleet bouwen of verbouwen van uw woning. De ervaring in de bouwnijverheid stamt vanaf 1987 tot heden en daarin is praktijkervaring de beste leerschool.

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  top
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75482 reviews
  Aannemer in Ven-Zelderheide

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  In mum van tijd was de doorbraak en plaatsing steunbalk gedaan. Geroutineerde ploeg! Communicatie verliep heel snel.
 • klusbedrijf daktü
  klusbedrijf daktü
  Beoordeling: 4.7 van 54.75273 reviews
  Aannemer in Ven-Zelderheide

  Wij zijn te bescheiden om het van de daken te schreeuwen: maar als u toe bent aan een nieuw dak voor uw woning of bedrijf, voor een waterdicht advies. daktu !Een gedreven ondernemer en dakenspecialist met een jarenlange ervaring. Met Daktü richtte hij een klein maar flexibel bedrijf op dat snel, betrouwbaar en vakkundig te werk gaat. gr william

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Hele pannendak (uit 1940) vernieuwd door dakplaten en panlatten te vervangen. Ook een ‘overstek’ getimmerd aan de voor- en achterkant van het huis. Zinken dakgoot vervangen. Netjes gewerkt, alles opgeruimd, en veel moeite genomen om het dak netjes en recht op het oude huis te krijgen.
 • ANP BOUW
  ANP BOUW
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Aannemer in Ven-Zelderheide

  Heb je een Aannemer nodig in Cuijk of omgeving? ANP BOUW kan je helpen met alle klussen die een Aannemer voor je kan uitvoeren, zoals Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Zeer tevreden over resultaat. Ze werken secuur en netjes. Goede vaklui en heel aardig
 • Marton-Vasarhelyi Istvan
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Aannemer in Ven-Zelderheide

  Heb je een Timmerman nodig in Boxmeer of omgeving? Marton-Vasarhelyi Istvan kan je helpen met alle klussen die een Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Binnenzonwering plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Fijn geholpen. Alle problemen die we hadden, heeft hij netjes opgelost. Heel tevreden.
 • Mooren tuinonderhoud
  Mooren tuinonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Aannemer in Ven-Zelderheide

  Mooren tuinonderhoud is een jong bedrijf actief in de groensector (hovenier) U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van het hoveniersvak. Ook voor klein grondverzet zit je bij ons aan het juiste adres. Remco heeft zelf tuin&landschapsinrichting gestuurd & beschikt over meerdere certificaten omtrent veilig werken met verschillende machines.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Laatst door Mooren de tuin laten doen, grond afgraven en nieuw gras. Goed en net werk afgeleverd en komt de afspraken na.
 • dirks bouw B.V.
  dirks bouw B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in Ven-Zelderheide

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig in Cuijk of omgeving? dirks bouw B.V. kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Buitenschilderwerk, CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Stucwerk binnen, Geluidsisolatie... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Ik had meteen een uitstekende klik met Luuk van Dirks BV. Voor een zeer redelijke prijs heeft hij samen met zijn broer perfect werk afgeleverd. Ik ben echt enorm tevreden. Zonder twijfel zullen we in de toekomst opnieuw projecten toevertrouwen aan Dirks BV. Luuk heeft snel gehandeld, bood een goede prijs en leverde echt vakmanschap af! Alles is precies zoals beloofd binnen de geschatte tijdspanne uitgevoerd en alles keurig schoon achtergelaten!!! aanrader!!

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Ven-Zelderheide, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1228 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Ven-Zelderheide

Andere vakmensen in Ven-Zelderheide

Vind vakmensen bij jou in de buurt