Vind stoffeerders in Ven-Zelderheide

Op zoek naar stoffeerders in Ven-Zelderheide? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stoffeerders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stoffeerders in Ven-Zelderheide

 • Maxworkz
  Maxworkz
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Stoffeerder in Ven-Zelderheide

  In alle opzichten heeft ons bedrijf te maken met woninginrichtig. Naast het ontwerpen en fabriceren van meubelen op maat kunnen wij ook nagenoeg alle werkzaamheden in de woningstoffering verrichten. Door meer dan 15 jaar ervaring in de project en woningstoffering, zowel als adviseur en als all-round stoffeerder, zijn wij in staat onze klanten te helpen met meten en verwerken van; tapijt, vinyl, marmoleum, laminaat, binnenzonwering, gordijnen en vitrage. Bekleden van trappen, open of dicht, met eerder genoemde materialen is uiteraard ook mogelijk tegen zeer schappelijke prijzen.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Goede communicatie en een goed eindproduct
 • van de Visch stoffering
  van de Visch stoffering
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stoffeerder in Ven-Zelderheide

  van de Visch stoffering is je ideale partner als je een Stoffeerder nodig hebt in Zevenaar en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Vloerbedekking leggen of vervangen, Gordijnen (ver)maken, Trappen stofferen en nog veel meer diensten die wij als Stoffeerder voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Snel en kundig! Super.
 • Diyes Woningstoffering
  Diyes Woningstoffering
  Beoordeling: 5 van 55567 reviews
  Stoffeerder in Ven-Zelderheide

  Diyes woningstoffering is een bedrijf gespecialiseerd in het stofferen met tapijt. Ons uitgebreide aanbod bestaat voornamelijk uit geselecteerde hoogwaardige tapijten geschikt voor trappen, overlopen en slaapkamers. Uiteraard hebben wij ook een breed aanbod project-tapijten, carpetten en buitentapijt. Graag komen wij langs op locatie met de tapijt-stalen en geven wij u advies op maat.

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Reageert ontzettend snel. Heeft mooie keuze uit tapijt en onze trappen zien er weer fantastisch uit. Vakkundig gedaan. Bedankt!
 • Matechnius

  Nog geen reviews

  Stoffeerder in Ven-Zelderheide

  Ons bedrijf is een professioneel multi-industrieel bedrijf dat gespecialiseerd is in drie hoofdgebieden: loodgieterswerk, schilderwerk en schoonmaak. Wij hebben al enkele jaren ervaring op de markt en kennen de behoeften van onze klanten perfect. Op het gebied van loodgieterswerk bieden wij uitgebreide diensten op het gebied van water-, riolering-, verwarming- en gasinstallaties. Ons bedrijf garandeert een hoge kwaliteit van de geleverde diensten. Dankzij onze ervaring en professionele aanpak zijn wij in staat om elk loodgietersfoutje snel en efficiënt te herstellen. Op het gebied van schilderwerk bieden wij binnen- en buitenschilderwerk aan. Wij beschikken over technische kennis van diverse schildertechnieken. Dankzij het gebruik van de hoogste kwaliteit verven en schildermaterialen zijn onze werken duurzaam en esthetisch. Daarnaast bieden wij ook schoonmaakdiensten aan voor bedrijven en particulieren. Ons schoonmaakteam is grondig en betrouwbaar en onze dienstverlening is uitgebreid en afgestemd op de individuele behoeften van de klant. Wij zorgen voor elk detail om netheid en orde voor onze klanten te garanderen. Ons bedrijf is een betrouwbare partner die hoogwaardige diensten levert op het gebied van loodgieterswerk, schilderwerk en schoonmaak. Dankzij onze ervaring en professionele aanpak hebben wij het vertrouwen van klanten op de markt gewonnen. Wij zijn trots op ons werk en streven altijd naar uitmuntendheid.

 • Klussenbedrijf Omi
  Klussenbedrijf Omi
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Stoffeerder in Ven-Zelderheide

  Welkom bij schilder en klusbedrijf Omi. Onze doelgroepen zijn voornamelijk particulieren, bedrijven, gemeente en overheidsinstanties. U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden: - binnenschilderwerk - buitenschilderwerk - spuitwerk - behangen zoals: patroon behang / vliesbehang / glasvezelbehang - onderhoud van houtwerk - houtrot reparaties - plaatsen van trespa of rockpanel platen - vloeren leggen - plinten plaatsen Wij gebruiken altijd goede gekwalificeerde verven & materialen. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Klussenbedrijf Omi

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Bijzonder goede vakman. Zeer vriendelijk. Komt afspraken goed na. Top!
 • Trap.en.vloerstoffering.d.teffer
  Trap.en.vloerstoffering.d.teffer
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Stoffeerder in Ven-Zelderheide

  Wij beginnen weer via werk spot U kunt ons vinden via Fbook: Vloeren legger dt of Dennis teffer Of zoek ons via google Trap en vloerstoffeering d.teffer Gelieft via die weg te reageeren dit omdat werk spot grof geld vraagt als wij met u in contact komen horen graag van u. Wij zijn gespecialiseerd in: vinyl tapijt Laminaat Hogen plinten plaatsen Plak plinten plaatsen Trap stofferen Open trap Dichte trap Campers Caravans Wij leveren geen producten enkel onze dienst verlening Met info over product kunt u wel bij ons terecht en adviseren wij u graag op de goede weg Wij werken samen met leen-bakker en Carpetright Wij leveren kwaliteit en geen rommel We werken niet voor Niks ma ook niet voor jackpot prijzen

  Laatste review:
  Trappen stofferen-
  Dennis is snel.Wij houden onze nuiewe tapjit.Dank u wel.Goede gedaan.
 • Bouwservice Rico de Haas
  Bouwservice Rico de Haas
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stoffeerder in Ven-Zelderheide

  Hallo mijn bedrijf heet Bouwservice Rico de Haas is opgericht in 2005 en is een eenmanszaak. De hoofdwerkzaamheden zijn metsel, tegel en stucwerken tot compleet bouwen of verbouwen van uw woning. De ervaring in de bouwnijverheid stamt vanaf 1987 tot heden en daarin is praktijkervaring de beste leerschool.

  Laatste review:
  Vensterbanken plaatsen of vervangen-
  top
 • M. Pluijm Bouwservice en Onderhoud
  M. Pluijm Bouwservice en Onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6523 reviews
  Stoffeerder in Ven-Zelderheide

  wij zijn een bedrijf dat zich richt op de volgende werkzaamheden: het leggen van zonnepanelen en aansluiten en eventueel vervangen meterkast; het installeren van een warmtepomp installatie wij werken met bepaalde merken die zich goed in de markt hebben ontwikkeld waardoor ze ook goed functioneren. wij denken met de klant mee en helpen daar ook verder om hun wensen werkelijkheid te maken, als u meer wilt weten kunt u me vinden op MP Bouwservice want hier mag ik niets vermelden zo geven wij ook garantie en komen zeker langs voor een vrijblijvende offerte

  Laatste review:
  Ondanks veel vragen van onze kant, zeer geduldig en bereid om de zaken uit te leggen. Eerlijk en betrouwbaar. Stipt op tijd. Mooi werk geleverd: nieuw expansievat geleverd en vervangen en eveneens bijbehorend kraantje en toebehoren vervangen. Een kenner in het vak. Kan zich ook goed inleven in de situatie van de klant. Een aanrader.
 • van Lunen beheer
  van Lunen beheer
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stoffeerder in Ven-Zelderheide

  Van Lunen Beheer is gespecialiseerd in onderhoud van vastgoed. Van Lunen Beheer is een eenmanszaak. De meeste klussen doe ik alleen, grotere klussen neem ik aan met collega ondernemers uit mijn netwerk. Ik ben opgeleid tot professioneel klusman op de vakopleiding 'Professioneel klusser Ambachtshuis Brabant'. Van Lunen beheer heeft meerdere appartementen en woningen in zijn portefeuille. Onze verantwoordelijkheden zijn het totaal onderhoud van deze panden. Naast het onderhoud is van Lunen beheer actief als klus & schilder bedrijf. Ik heb veel ervaring met schilderen, verbouwingen, sloopwerkzaamheden, tuinonderhoud, schuttingen plaatsen, en verhuizingen. Ik ben voornamelijk werkzaam in de regio Venray, Boxmeer en Nijmegen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Prima. Goed werk geleverd en alles netjes afgeleverd!
 • Decotech Vloeren
  Decotech Vloeren
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Stoffeerder in Ven-Zelderheide

  Wij zijn gespecialiseerd in (giet)vloersystemen voor binnen en buiten en bieden niet alleen de perfecte oppervlaktebescherming voor uw vloer maar zorgen ook voor een esthetisch mooie afwerking, een sterke, duurzame en mooie vloer dus. Werkplaats, loods, ziekenhuis, horecavloeren, ESD ruimtes, kelders, trap en galerij maar ook uw keuken of garage thuis, wat voor oppervlakte u ook heeft onze vloeren bieden u langdurige bescherming, hygiëne, gemak en een perfecte bescherming voor ondergrond en ondergelegen constructies. Wij kunnen de bestaande vloerafwerking verwijderen voor, en egaliseren indien nodig, U zal zeker kosten besparen op het totaal omdat het pakket door 1 aannemer uitgevoerd word! Decotech vloeren ! Wij komen daarom graag bij u langs om de staat van uw vloer of oppervlakte te bekijken en kunnen u dan vrijblijvend een passende en prijs technische offerte aanbieden.

  Laatste review:
  Gietvloer aanbrengen-
  Maurice en zijn collega’s hebben een prachtige PU gietvloer bij ons aangebracht. Maurice is erg prettig in de omgang. Hij is rustig en neemt de tijd om je wensen met je door te nemen. Wij hadden te maken met vertragingen waardoor wij onze afspraak met Maurice meerdere keren hebben moeten afzeggen. Dit was voor hem geen probleem, hij was telkens zeer flexibel. Op de foto’s kan men het vakmanschap van Maurice zien. Ook bij de schuifpui is de vloer helemaal netjes. Meerdere mensen bij ons in het gebouw (met een vergelijkbare pui) hebben ook een gietvloer laten plaatsen, en bij velen was deze niet tot aan de pui afgewerkt. Maurice hanteert zeer scherpe prijzen.

5

Top beoordelingen stoffeerders

Onze stoffeerders in Ven-Zelderheide, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 17 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stoffeerders in Ven-Zelderheide

Andere vakmensen in Ven-Zelderheide

Vind vakmensen bij jou in de buurt