Aannemers in Lobith

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde aannemers in Lobith. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de aannemers van Werkspot in Lobith

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Lobith

 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75486 reviews
  Aannemer in Lobith

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Fijn team, prettig in de omgang en goed meegedacht met de oplossing voor de tussenwand die toch een dragende muur bleek
 • Dakspecialist PK
  Dakspecialist PK
  Beoordeling: 4.5 van 54.5595 reviews
  Aannemer in Lobith

  De Dakspecialist PK is een betrouwbare dakaannemer met meer dan 20 jaar ervaring. Dakspecialist PK levert niet alleen vakkundig werk, maar hanteert ook de materialen en de technieken passend bij iedere klus. Ook reinigen en vervangen wij dakpannen. Verder kunnen wij alles van fundament tot nok. En verzorgen wij dakbedekking, loodwerk, zinkwerk en voegwerk voor een zeer concurrerende prijs. Tevens geven wij 10 jaar lang een waterdichte garantie!

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel contact en het werd snel uitgevoerd De zonwering kan weer uit en in. Echter Er zij 2 kleine wieletjes afgebroken. Of dat effect heeft in de toekomst weet ik niet. Maar de touwen waarmee het scherm op en neer gaat loopt nu prima Ik ben er heel blij mee
 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55537 reviews
  Aannemer in Lobith

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vakman, denkt goed mee, vriendelijk.
 • Janssen prefabbouw
  Janssen prefabbouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Aannemer in Lobith

  Janssen prefabbouw Is een bedrijf dat u volledig ondersteund met het realiseren van u bouw wensen. Wij kunnen u bouw of verbouwing van a tot z voor u verzorgen , u heeft dan een aanspreekpunt die alles aanstuurt. Janssen prefabbouw bouwt zowel traditionele als prefab bouwen.

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Binnen 2 dagen is onze veranda gebouwd door Pierre en collega. Enorm over te spreken, nog mooier geworden dan we voor ogen hadden. De mannen werken snel, netjes, secuur en denken in alles met je mee. Voor volgende tuin projecten zouden we Pierr en team zeker weer benaderen. Super bedankt, heel erg blij mee!
 • Liemers Klussen
  Liemers Klussen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Aannemer in Lobith

  Met meer dan 35 jaar ervaring helpen we jou graag met kleine klussen van maximaal 1 dag

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Zeer prettige communicatie en nette ervaren persoon. Meedenkend en klus snel en vakkundig geklaard. Ik beveel Haks van harte aan!
 • Ultra duurzaam B.V.
  Ultra duurzaam B.V.
  Beoordeling: 4.6 van 54.6525 reviews
  Aannemer in Lobith

  Als je op zoek bent naar een goede dakdekker, dan kan Ultra duurzaam B.V. je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Dakrenovatie of vervanging? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  UPDATE 19 juni 2024 Er is nog veel meer mis, zie de link naar video van de aansluiting bij de andere buren, alles ligt los! https://x.com/i/status/1803357600861331919 IK KAN GEEN CONTACT MEER KRIJGEN MET DIT BEDRIJF NADAT HET WERK WAS UITGEVOERD EN PROMPT BETAALD. Er zijn in maart 2024 werkzaamheden uitgevoerd. Twee niet goed aangebrande aansluitingen geconstateerd door dakdekkers van de buren. Er was specifiek om gevraagd om dat heel goed uit te voeren omdat het grenst aan woning van de buren, die daar eerder lekkage hadden. Ik heb geapt, gemaild, gebeld, ingesproken. Maar Huseyin Tumer lijkt doof voor mijn verzoek om deze twee kleine onvolkomenheden op te lossen. Ik heb gewacht tot de kindervakantie voorbij was, geduld gehad MAAR NU IS HET TWEE MAANDEN VERDER EN IK HOOR NIETS VAN DIT BEDRIJF. Dat is toch niet nodig voor twee kleine reparaties. Ik heb binnen de termijn de rekening betaald, voor mij best een behoorlijke som, maar dit bedrijf geeft alleen garantie als er lekkage is!
 • Dykwood Timmerwerken
  Dykwood Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in Lobith

  Dykwood Timmerwerken

  Laatste review:
  Carport plaatsen-
  Zeer aardige ! Prima ervaring. Komt netjes op tijd en doet wat hij zegt Heel secuur en denk goed mee met oplossingen
 • Stinissen Metselbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Aannemer in Lobith

  Stinissen Metselbedrijf kan je helpen met je Metselaar klus in Stokkum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Binnenmuur metselen, Buitenmuur plaatsen te beantwoorden. Neem direct contact op met Stinissen Metselbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Goede afspraken en snelle uitvoering. En het resultaat mag er wezen!
 • Hartgers Montage
  Hartgers Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Aannemer in Lobith

  Hartgers montage is specialist in het renoveren van: -Trappen, recht, kwart en dubbele kwart draai -verlichting in trappen maken. -wanden en plafonds (behang en verf klaar, zonder naad) -wanden en plafonds (direct klaar zonder verven, kleine naad) -isoleren van wanden en plafonds Ons bedrijf staat bekend om professionaliteit en hoge afwerking. Wij danken onze ruime klantenkring door ons vakmanschap en zeer gunstige tarieven. U kunt bij ons terecht voor renovatie van: Trap, wanden, plafonds. -Overzet treden -Stootborden -Wangen -Trapleuning -Verlichting -Ect..

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Echt een vakman. Onze trap is ontzettend mooi geworden en ik loop er elke dag met plezier overheen. Ook de verlichting is super mooi weggewerkt zodat er aan de achterkant geen draden te zien zijn. Ooit moet onze andere trap ook nog gedaan worden en dan zal ik zeker Hartgers Montage weer een belletje geven
 • A.T. Smits Restauratie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Aannemer in Lobith

  Ik ben al vanaf 1986 werkzaam in de bouw .Ik heb bij 3 bedrijven gewerkt en een zeer goede naam opgebouwd.Sinds 3 jaar werk ik zelfstandig en heb ik mij verhuurt aan een paar grote bedrijven als projectleider.Maar omdat de kwaliteit van het personeel steeds slechter wordt,wil ik alleen nog maar projecten alleen doen samen met mijn zoon.Wij zijn gespecialiseerd in tegelwerk ,stucwerk en gevelrestauratie.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Mijn gevel was heel erg toe aan een renovatie. Gelukkig heb ik de juiste man voor deze klus gekozen. Communicatie verliep perfect en de klus is goed uitgevoerd. Het is fijn om steeds bij zo'n mooi huisje thuis te komen. Het kan er weer 40 jaar tegenaan. Bedankt Andre en Patrick

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Lobith, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 752 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Lobith

Welke diensten bieden lokale aannemers aan in Lobith?

Als je een ervaren aannemer voor een woning- of commercieel project overweegt, vraag je je misschien af welke diensten en werkzaamheden onder deze noemer vallen. De meeste aannemers in Lobith bieden de volgende diensten aan:

 • Beheer van het bouwproject en de bouwlocatie
 • Toezicht op de dagelijkse werkzaamheden
 • Materialen inkopen en onderaannemers aantrekken
 • Met klanten onderhandelen
 • Met handelaren en leveranciers communiceren
 • Bouwvergunningen aanvragen
 • Administratie van cashflow en budget
 • Kwaliteitsborging

Er zijn tal van opgeleide professionals die klaar staan om je te ondersteunen met hun aannemersdiensten. Werkspot is de snelste, meest intuïtieve manier om met hen in contact te komen.

Uurtarieven van aannemers in Lobith

De kosten van een aannemer in Lobith hangen hoofdzakelijk af van de duur en reikwijdte van je project. Als een aannemer een klus op locatie een weekje moet beheren, betaal je minder dan wanneer je geplande klus maandenlang doorloopt. Ook zijn de kosten van een aannemer die een vloer moet installeren veel lager dan de kosten van een zolderverbouwing.

Per uur rekenen aannemers meestal tussen de € 20,- en € 35,-, hoewel veel van hen afwijken van deze prijsstructuur. Zij geven dan een dagprijs op of een vast bedrag voor het hele project.

De beste manier om nauwkeurige informatie over de prijs van een aannemer te verzamelen, is om een offerte aan te vragen bij iedere aannemer met wie je mogelijk wilt samenwerken. Vervolgens kan je ze met elkaar gaan vergelijken om de beste optie te vinden.

Zoek een ervaren aannemer in Lobith

Van een aannemer die een uitbouw beheert tot een aannemer die de bouw van je gloednieuwe huis coördineert, het is essentieel dat je er een vindt die je kan vertrouwen. Verreweg de gemakkelijkste manier om dit te doen is door een klus op Werkspot te plaatsen. Ons systeem is snel en gratis, en trekt in 90% van de gevallen de interesse van opgeleide vakmensen aan.

Nadat je van een aantal geïnteresseerde aannemers in Lobith hebt gehoord die beschikbaar zijn, kan je reviews lezen, hun professionele ervaring bekijken en beslissen met wie je rechtstreeks contact gaat opnemen.

Andere vakmensen in Lobith

Vind vakmensen bij jou in de buurt