Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Lobith

 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Metselaar in Lobith

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Ik ben er erg voor tevreden. Hij werkt heel netjes en keurig. Kortom, 100% aanrader
  Kom in contact
 • E.P. Stukadoor
  E.P. Stukadoor
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Metselaar in Lobith

  Beste klant , Mijn naam is Elton . Na 5 jaar ervaring heb ik mijn eigen bedrijf geopend . Ik denk graag met de klant mee en ik ben sociaal aangelegd. Ik ga pas de deur uit wanneer de klant tevreden is! Met vriendelijke groet, Elton

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wij zijn zeer tevreden met hoe de klus verlopen is. Elton is duidelijk en vriendelijk in communicatie en heeft gewoon goed werk geleverd waterpas recht stuken is ook echt waterpas recht.
  Kom in contact
 • Alo Stukadoorsbedrijf
  Alo Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9561 reviews
  Metselaar in Lobith

  Wij komen graag vrijblijvend en kosteloos langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Klant tevredenheid staat bij ons voorop! Met Vriendelijke Groeten, Ali Ersoy

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Prima werk van Ali en zijn personeel. Alles zoals afgesproken, transparant over de prijsopbouw, niet te duur. En een erg mooi resultaat in woon en, slaapkamer, gang en overloop. We zijn er blij mee.
  Kom in contact
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.7 van 54.75499 reviews
  Metselaar in Lobith

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  goede werk voor een goede preis
  Kom in contact
 • Akran Infra B.V.
  Akran Infra B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews
  Metselaar in Lobith

  Ervaren in diverse soorten klussen. Grote of kleine klussen zijn allen welkom. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Vriendelijke man die snel reageerde op onze aanvraag. Werkt netjes en denkt met je mee. Meneer komt afspraken na en mag voor een volgende klus gerust bij ons terug komen.
  Kom in contact
 • A.T. Smits Restauratie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Metselaar in Lobith

  Ik ben al vanaf 1986 werkzaam in de bouw .Ik heb bij 3 bedrijven gewerkt en een zeer goede naam opgebouwd.Sinds 3 jaar werk ik zelfstandig en heb ik mij verhuurt aan een paar grote bedrijven als projectleider.Maar omdat de kwaliteit van het personeel steeds slechter wordt,wil ik alleen nog maar projecten alleen doen samen met mijn zoon.Wij zijn gespecialiseerd in tegelwerk ,stucwerk en gevelrestauratie.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Is duidelijk in communicatie en werkt secuur.
  Kom in contact
 • Stinissen Metselbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Metselaar in Lobith

  Stinissen Metselbedrijf kan je helpen met je Metselaar klus in Stokkum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Binnenmuur metselen, Buitenmuur plaatsen te beantwoorden. Neem direct contact op met Stinissen Metselbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Goede afspraken en snelle uitvoering. En het resultaat mag er wezen!
  Kom in contact
 • Hartgers Montage
  Hartgers Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Metselaar in Lobith

  Hartgers montage is specialist in het renoveren van: -Trappen, recht, kwart en dubbele kwart draai -verlichting in trappen maken. -wanden en plafonds (behang en verf klaar, zonder naad) -wanden en plafonds (direct klaar zonder verven, kleine naad) -isoleren van wanden en plafonds Ons bedrijf staat bekend om professionaliteit en hoge afwerking. Wij danken onze ruime klantenkring door ons vakmanschap en zeer gunstige tarieven. U kunt bij ons terecht voor renovatie van: Trap, wanden, plafonds. -Overzet treden -Stootborden -Wangen -Trapleuning -Verlichting -Ect..

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Echt een vakman. Onze trap is ontzettend mooi geworden en ik loop er elke dag met plezier overheen. Ook de verlichting is super mooi weggewerkt zodat er aan de achterkant geen draden te zien zijn. Ooit moet onze andere trap ook nog gedaan worden en dan zal ik zeker Hartgers Montage weer een belletje geven
  Kom in contact
 • Thuis In Muren
  Thuis In Muren
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Metselaar in Lobith

  Na jaren in het voortgezet (speciaal) onderwijs gewerkt te hebben, oefen ik met veel plezier het stukadoorsvak vak uit, en richt me voornamelijk op te stucen binnenruimtes en herstelwerkzaamheden. Ik stel met u een planning op, houd me aan de gemaakte afspraken, communiceer beleefd en op tijd, hanteer eerlijke tarieven, en werk zo schoon mogelijk. Bij klussen door Thuis In Muren voelen de mensen zich thuis in hun eigen huis! 5 jaar garantie.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Erg tevreden met het werk wat Tim geleverd heeft. Ook de communicatie wat erg prettig en hij gaf een realistische prijsopgave
  Kom in contact
 • AWS Stukadoorsbedrijf
  AWS Stukadoorsbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Metselaar in Lobith

  Wij zijn een professioneel en betrouwbaar stukadoorsbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardig stucwerk. Onze jarenlange ervaring in de stukadoorsbranche heeft ons geholpen om een grondige kennis op te bouwen over alle aspecten van het stucwerk, zodat wij in staat zijn om elk project op een professionele en efficiënte manier aan te pakken

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Mooi strak werk. Komt afspraken netjes na.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Lobith, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 539 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Lobith

Andere vakmensen in Lobith

Vind vakmensen bij jou in de buurt