Vind aannemers in de Hoef

Op zoek naar aannemers in de Hoef? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in de Hoef

 • RiPa Sloopwerken
  RiPa Sloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.75200 reviews
  Aannemer in de Hoef

  Hallo, Ik ben Johan Hensen. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk Renovatie sloopwerkzaamheden. U kunt ook bij mij terecht voor betonboringen, zagen van trapgaten, muur- en kozijnsparingen en infrezen van bijv. electriciteits- waterleidingen. Na gedane werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten en opgeruimd.

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Snel en adequaat in contact, is snel beschikbaar, heeft een heel goede prijs (1/3 van andere aanbiedingen), levert en is ook snel klaar. Perfecte service dus.
 • Van fiel bouw & renovatie
  Van fiel bouw & renovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Aannemer in de Hoef

  Vanfiel Bouw & Renovatie is gespecialiseerd in totaal renovatie van uw woning of werkplaats. Wilt u alleen een badkamer of keuken renovatie dat is ook mogelijk bij Van Fiel Bouw & Renovatie. Wij bieden u ook specifieke renovaties zoals: -Badkamer -Keuken -Toilet -Woonkamer -Dak -Tuin Wilt u een uitstekende kwaliteit tegen scherpste prijs dan bent u bij Van Fiel Bouw & Renovatie aan het goede adres.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Het contact met Fiel Bouw & Renovaties is erg goed! De opdracht was een verbouwing van een badkamer en toilet met daarnaast verf werkzaamheden in het appartement. Er zijn zoveel extra werkzaamheden bijgekomen gedurende de verbouwing waar wij tegenaan liepen zoals vervanging verwarmingen, uitbreiding elektra groep, ophoging plafond badkamer, die gelukkig opgepakt konden worden door Fiel Bouw. Ze geven goed advies en denken met je mee. Er is regelmatig tussentijds overleg wat het contact erg prettig maakt. Er is veel flexibiliteit en het werk wordt heel mooi afgeleverd. Echte vakmensen! Goede prijs en kwaliteit verhouding. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.
 • Reave Contracting
  Reave Contracting
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Aannemer in de Hoef

  20+ years of experience with international high-end construction projects.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  I recently hired Reave Contracting to renovate my kitchen and I am extremely pleased with the results. The team went above and beyond to ensure that the final outcome exceeded my expectations. They were professional, efficient and always kept me informed throughout the process. They were able to complete the job within the time frame and budget that was discussed and were even able to suggest cost-effective alternatives that saved me money. The quality of their work is exceptional and I am very happy with the final outcome. I highly recommend working with them for any upcoming renovation projects. They truly exceeded my expectations.
 • ABCS Services
  ABCS Services
  Beoordeling: 4.5 van 54.5535 reviews
  Aannemer in de Hoef

  ..Onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in zowel de aanbouw, opbouw, verbouw, restauratie als in onderhoud van woningen en bedrijfsgebouwen. Wij hebben 10 jaar ervaring als bouwbedrijf. In die tijd hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd op basis van mond-op-mond reclame. Dit komt omdat wij onze afspraken nakomen, flexibel zijn en gericht zijn op kwaliteit. Bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf die uitsluitend werkt met ervaren vakmensen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wat ons flexibel maakt is, dat we op verschillende gebieden de werkzaamheden kunnen uitvoeren. Van de kleine klussen tot de grotere projecten.

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Baris en zijn team hebben in anderhalve week de volledige zolder en twee dakkappellen afgetimmerd, wanden gegipst, en gestuct. dakschotten afgewerkt met raildeuren en een dakkapel geplaatst. daarnaast zijn er diverse elektraklussen uitgevoerd. Er is zeer netjes gewerkt en alle afspraken zijn volledig nagekomen. Ik ben zeer tevreden.
 • Mako klussenbedrijf
  Mako klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Aannemer in de Hoef

  MAKO Klusbedrijf is een allround schilder-, klus- en onderhoudsbedrijf en is sinds 2009 actief in de regio Amsterdam, Haarlem . Kijk Photos op Instagram mako_klussenbedrijf_v.o.f , ...... Onze werkzaamheden omvatten o.a.: • schilderwerk.(binnen en buiten) • Spuiten (latex) • stucadoorswerkzaamheden • sierpleisers • timmerwerkzaamheden • Laminaatvloeren. • Elektra • Verwarming

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden. Goede afspraken en erg netjes afgewerkt. We werken de volgende keer weer graag met Mako.
 • Amstel Betonrenovatie
  Amstel Betonrenovatie
  Beoordeling: 4.5 van 54.5521 reviews
  Aannemer in de Hoef

  Amstel Betonrenovatie is gespecialiseerd in het herstel van betonschaden, balkonrenovatie, coatingvloeren, dekvloeren, injecteren, stucewerk en sloopwerkzaamheden.

  Laatste review:

  Balkon (ver)bouwen -

  Voor de balkons van onze VvE moesten de stalen balken ontroest worden en een nieuwe coating aangebracht worden op elk van de balkons. Ik had Rachid gevonden via Werkspot en voor er een offerte gemaakt werd kwam Rachid eerst langs om te inspecteren wat de status is van de balkons. Hij kon alles helder en goed uitleggen wat er mis is, wat er gedaan moest worden en waarom het belangrijk is. Toen we akkoord waren op de offerte begon hij zijn werkzaamheden die hij met zorgvuldigheid uitvoerde. Hij communiceerde alles wat meerwerk zou opleveren en was daar transparant en duidelijk in. Verder communiceerde hij ook handige zaken om te weten zoals wat de risico's zijn van een betegeld balkon (wat 1 van onze buren heeft). Opdracht was goed uitgevoerd en er waren geen verrassingen
 • Akforce Bouwbedrijf
  Akforce Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8548 reviews
  Aannemer in de Hoef

  Wij als bouwbedrijf bestaan al 11 jaar , wij bouwen binnen wanden/muur, schilderen,stuccen, electra, en tegelwerkzaamheden. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en werken door heel Nederland. Wij zijn allemaal in bezit van Vca Diploma. Wij leveren gegarandeerd goed werk!

  Laatste review:

  Binnenwand plaatsen -

  Aksoy kwam snel bij ons kijken om een offerte op te stellen. Contact en afspraken maken ging goed. Mooi werk afgeleverd, komt afspraken na en is duidelijk in alles. Samen gewerkt met een elektricien en dat ging ook heel goed. Blij met onze muur. Het zou fijn zijn als de factuur duidelijker is. Werkzaamheden en materiaal.
 • Het Renovatieteam
  Het Renovatieteam
  Beoordeling: 4.5 van 54.5547 reviews
  Aannemer in de Hoef

  HET RENOVATIETEAM Ons bedrijf is sedert 2008 in Nederland in de kwaliteitsbouw aan het werk. Wij zijn een vertrouwd adres voor uw grote en kleine opdrachten in en rondom uw woning, werkruimte, kantoor en winkelpand. Dat kan gaan van renovatie tot uiteenlopende bouwwerkzaamheden voor uw badkamer en toilet, keuken, vloeren, plafonds, muren, terras, trappen, uitbouw en verwarming. Wij komen altijd langs. U kunt bij ons terecht voor: -Renovatie en verbouwing -Schilderen en afwerken -Gipsplaten aanbrengen en afwerken -Stucen -Timmerwerk -Doorbraak en uitbouw -Loodgieterswerk -Electrawerk -Vloerverwarming -Tegelwerk -Laminaat Wij werken tegen goede tarieven op urenbasis of voor een afgesproken bedrag, u mag het zeggen. Wie zijn wij? Wij zijn een hechte ploeg van ervaren en bekwame Poolse vakmensen met eigen specialismen in de bouw. Wij zijn efficiënt, leveren kwaliteit en zijn gemotiveerd. Wij zijn met meertalige Polen zodat de communicatie altijd goed is. Alles in een hand Wij nemen uw zorg uit handen en denken met u mee. Uw wensen werken wij samen met u uit. Hoe verder? Indien u interesse heeft kun u contact met ons opnemen via Werkspot. Vervolgens maken wij met u een afspraak voor overleg en een bezichtiging. Daarna ontvangt u vrijblijvend een gespecificeerde offerte per e-mail of post. Deze wordt met u besproken en doorgenomen. Indien u akkoord bent met de offerte spreken wij met u een datum af waarop het werk gaat beginnen. Het werk wordt zonder onderbreking uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Het Renovatieteam

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  We zijn heel tevreden over het renovatieteam. Echte vakmensen die meedenken. De communicatie was super, ze waren altijd bereikbaar, wat het voor ons een betrouwbaar gevoel gaf. De badkamer ziet er heel netjes uit! Een plankje werd later geleverd, toen zijn ze ook zonder problemen teruggekomen om die nog op te hangen. Heel tevreden!
 • C. Hoogenes
  C. Hoogenes
  Beoordeling: 4.1 van 54.1516 reviews
  Aannemer in de Hoef

  Hoogenes Montage Is een montage bedrijf die alle voorkomende werkzaamheden op timmer gebied / badkamers / keukens zoals .kasten wanden op maat / zolder isolatie /zolder verbouwingen en completen verbouwingen van uw woning Ook voor keuken en badkamer montage kunt uw ook bij ons terecht wij kunnen de werkzaamheden van A tot Z voor uw uitvoeren Wij geven uw ook graag ontwerpen en advies over de verbouwing van uw keuken en badkamer Teven kunnen wij ook compleet nieuwe keuken deuren leveren en monteren op maat voor uw keuken prijs op aan vraag offerte van levering en montage kasten wanden / keuken / badkamer op aan vraag

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Meneer Hoogenes, kwam al zijn beloftes na samen met zijn collega heeft hij de klus, een zolderverbouwing prima gedaan. Ik ben zeer tevreden en raad hem iedereen aan.
 • Erik de Jong Afbouw
  Erik de Jong Afbouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.653 reviews
  Aannemer in de Hoef

  Ben aannemer met service hoog in het vaandel

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Wij hebben al het voorberereidend werk voor onze keuken laten doen door E de Jong. Dit bestond uit leidingen verleggen, elektra, muurtje dichtmaken en stucen. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat. Nu kunnen we binnenkort lekker genieten van onze nieuwe keuken. We zijn ook tevreden over de samenwerking en uitvoering. E is goed bereikbaar, er wordt netjes gewerkt en denkt ook in het belang van de klant. Heel fijn dat dat stukje service ook gegeven werd. Wij moesten namelijk nog even wachten op onze keuken maar kregen nog wel een stukje aanrechtblad en gootsteen terug. Maakte de tijd voor ons toch een stuk fijner.👍 Heel erg bedankt voor alles!!

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in de Hoef, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 763 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in de Hoef

Andere vakmensen in de Hoef

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur