Vind stratenmakers in Winterswijk Henxel

Op zoek naar stratenmakers in Winterswijk Henxel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Winterswijk Henxel

 • Roy's Bouwservice Winterswijk
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Stratenmaker in Winterswijk Henxel

  ik ben een zzper ik doe straatwerk en ook schuttingen zetten. doe ook veel betonwerk. als er iets niet goed is komt met goed overleg weer goed. houtwerk in de tuin is ook geen probleem.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Het ging prima goede afspraken netjes op tijd
 • N. Ruiter Bestrating
  N. Ruiter Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Stratenmaker in Winterswijk Henxel

  Zoekt u een stratenmaker om uw tuin klaar te maken ? U bent bij ons aan het juiste adres. Met de nodige ervaring maken wij uw inrit, looppaden, terrassen maar ook cirkels etc gereed. Heeft u oude ongelijke stenen zoals kinderkopjes, keien, waaltjes of dikformaten ? Ook alles onder de hamer kunnen wij!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Er is prima werk geleverd
 • Jordy Elferink
  Jordy Elferink
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Stratenmaker in Winterswijk Henxel

  Jordy Elferink tuin & licht grondwerk is een klein maar veelzijdig hoveniersbedrijf in het achterhoekse Aalten, die tevens licht grondwerk aanbied. Nieuwschierig wat dit bedrijf u nog meer kan bieden? Bezoek de website www .jordyelferink . Nl Hierop vind u alle gegevens om ons te bereiken

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima werk geleverd Komt zijn afspraak na Wij zijn super tevreden tevreden
 • TS Voogd
  TS Voogd
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Winterswijk Henxel

  Oktober 2013 is het bedrijf .....Voogd gestart als zelfstandige ondernemer. mijn interesse vakgebied licht vooral in het maken/onderhoud van aanleg tuinen, bestrating, pergola, timmerwerkzaamheden kortom hand en spandiensten. Het mooie aan het vak vind ik zelf de afwisseling in de werkzaamheden en het organiseren/ plannen van de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Damy heeft mij geholpen met het omspitten van de tuin en het aanplanten van hortensia's. Ben tevreden over hem. Enthousiaste jonge kracht. Bedankt. K. de Jong.
 • HovenierVoogd
  HovenierVoogd
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Winterswijk Henxel

  Voor al uw tuinwerkzaamheden Aanleg onderhoud. Van terras tot schutting. Van bloembakken tot inlpanten.

  Laatste review:
  De tuinopdracht is binnen de afgesproken tijd zeer correct uitgevoerd. Overleg over de opdracht werd nauwkeurig vastgelegd.
 • Collin & Hoftijzer
  Collin & Hoftijzer

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Winterswijk Henxel

  Nuchtere gedrevenheid & vakwerk op maat Bij Collin & Hoftijzer zorgen we voor vakwerk op maat. Op gebied van bouw, groen en infra zijn wij uw totaal oplossing. We houden ervan om de mouwen stevig op te stropen en ons werk tot een gaaf resultaat te brengen. Dit alles doen we met onze nuchtere gedrevenheid en met een glimlach. Zoek ons op op Facebook voor meer informatie Of bezoek onze website

 • Schigt natuursteen specialist

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Winterswijk Henxel

  mijn werk gebied is door heel Nederland. heb een aantal jaar in het onderhoud van natuurstenen vloeren gewerkt en zo ook voor het egaliseren van vloeren. - vloeren verwijderen en afvoeren - egaliseren van vloeren

 • Duistermaat tuinonderhoud en aanleg
  Duistermaat tuinonderhoud en aanleg
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Stratenmaker in Winterswijk Henxel

  Winterswijk, Aalten, Lichtenvoorde, Enschede, Hengelo en Groenlo. Sinds een half jaar zelfstandig, op divers plaatsen ervaring opgedaan. Aanleg en onderhoud van uw tuin maar ook zagen van bomen, dunnen van een houtwal. Levering van beplanting.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ben zeer tevreden hebben goed werk geleverd
 • Lorenzo Geurink

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Winterswijk Henxel

  Al 3 jaar ervaring met sloopwerk. Badkamers, keukens en vloeren. Vooral vloertegels.

 • bestwelhandig.nl

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Winterswijk Henxel

  Gevestigd in Winterswijk. een klus bedrijf, voor diverse kleine/ middel grote klussen, oa laminaat leggen, schilderwerk, klein sloopwerk, maken van binnen en buiten tafels op maat. Beschikt over een latex spuitmachine voor wanden en plafonds, ervaring in winkelpanden/ woningen van 70 tm 300 m2. Ook beschikbaar een eigen professionele spuiterij voor het spuiten van keukens, airco units, meubels etc. Ervaring: 8 jaar spuiter geweest bij een meubelfabriek. Ook ervaring in demonteren/slopen van keukens. Ook actief in het bouwen/ aanleggen van zwembaden , daarin diverse werkzaamheden van tegelen, tot beton storten, en straatwerk erom heen. Een betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken nakomen heel hoog heeft staan.

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Winterswijk Henxel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 40 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Winterswijk Henxel

Andere vakmensen in Winterswijk Henxel

Vind vakmensen bij jou in de buurt