Vind Grondwerkers in Winterswijk Henxel

Op zoek naar Grondwerkers in Winterswijk Henxel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Grondwerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde grondwerkers in Winterswijk Henxel

 • J daams grondwerk en straatwerk
  J daams grondwerk en straatwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6542 reviews
  Grondwerker in Winterswijk Henxel

  Al 20 jaar ben ik zelfstandig ondernemer, voornamelijk tuinen aanleggen en bestratingen maar ook badkamers, toiletten en keukens maken en plaatsen. Ook kunt u bij mij terrecht om binnen vloeren te plaatsen zowel laminaat, pvc en tapijt. Ik beschik over diverse machines een vrachtwagen en containers om het afval weg te brengen/spullen te laden. In overleg met de klant regel ik of de klant zelf de tegels of wat er dan ook nodig is. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en zal ook met u mee denken in wat u wil. Mijn werkgebied is regio Achterhoek en wat daar buiten.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Klus uitstekend afgehandeld zoals afgesproken
 • Jordy Elferink
  Jordy Elferink
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Grondwerker in Winterswijk Henxel

  Jordy Elferink tuin & licht grondwerk is een klein maar veelzijdig hoveniersbedrijf in het achterhoekse Aalten, die tevens licht grondwerk aanbied. Nieuwschierig wat dit bedrijf u nog meer kan bieden? Bezoek de website www .jordyelferink . Nl Hierop vind u alle gegevens om ons te bereiken

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Prima werk geleverd Komt zijn afspraak na Wij zijn super tevreden tevreden
 • TS Voogd
  TS Voogd
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Grondwerker in Winterswijk Henxel

  Oktober 2013 is het bedrijf .....Voogd gestart als zelfstandige ondernemer. mijn interesse vakgebied licht vooral in het maken/onderhoud van aanleg tuinen, bestrating, pergola, timmerwerkzaamheden kortom hand en spandiensten. Het mooie aan het vak vind ik zelf de afwisseling in de werkzaamheden en het organiseren/ plannen van de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Damy heeft mij geholpen met het omspitten van de tuin en het aanplanten van hortensia's. Ben tevreden over hem. Enthousiaste jonge kracht. Bedankt. K. de Jong.
 • Collin & Hoftijzer
  Collin & Hoftijzer

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Winterswijk Henxel

  Nuchtere gedrevenheid & vakwerk op maat Bij Collin & Hoftijzer zorgen we voor vakwerk op maat. Op gebied van bouw, groen en infra zijn wij uw totaal oplossing. We houden ervan om de mouwen stevig op te stropen en ons werk tot een gaaf resultaat te brengen. Dit alles doen we met onze nuchtere gedrevenheid en met een glimlach. Zoek ons op op Facebook voor meer informatie Of bezoek onze website

 • HovenierVoogd
  HovenierVoogd
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Winterswijk Henxel

  Voor al uw tuinwerkzaamheden Aanleg onderhoud. Van terras tot schutting. Van bloembakken tot inlpanten.

  Laatste review:
  De tuinopdracht is binnen de afgesproken tijd zeer correct uitgevoerd. Overleg over de opdracht werd nauwkeurig vastgelegd.
 • Schigt natuursteen specialist

  Nog geen reviews

  Grondwerker in Winterswijk Henxel

  mijn werk gebied is door heel Nederland. heb een aantal jaar in het onderhoud van natuurstenen vloeren gewerkt en zo ook voor het egaliseren van vloeren. - vloeren verwijderen en afvoeren - egaliseren van vloeren

 • Duistermaat tuinonderhoud en aanleg
  Duistermaat tuinonderhoud en aanleg
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Grondwerker in Winterswijk Henxel

  Winterswijk, Aalten, Lichtenvoorde, Enschede, Hengelo en Groenlo. Sinds een half jaar zelfstandig, op divers plaatsen ervaring opgedaan. Aanleg en onderhoud van uw tuin maar ook zagen van bomen, dunnen van een houtwal. Levering van beplanting.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snelle reactie na aanvraag. Goede duidelijke afspraak. Klus zeer vakkundig geklaard. Prettige ervaring en blij met het prachtige resultaat!
 • Roy's Bouwservice Winterswijk
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Grondwerker in Winterswijk Henxel

  ik ben een zzper ik doe straatwerk en ook schuttingen zetten. doe ook veel betonwerk. als er iets niet goed is komt met goed overleg weer goed. houtwerk in de tuin is ook geen probleem.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Het ging prima goede afspraken netjes op tijd
 • Koen Meerdink groen-grond-infra
  Koen Meerdink groen-grond-infra
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Grondwerker in Winterswijk Henxel

  Ik ben Koen Meerdink en eigenaar van Koen Meerdink groen-grond-infra Samen met mijn team, vorm ik het perfecte duo om uw klussen uit te voeren. de klussen voeren wij uit voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. voor het aan leggen van tuinen tot het bouwrijp maken van woningen bent u bij ons aan het juiste adres. Een greep uit onze projecten: - diverse soorten graaf/sloopwerken (met graafmachine) - straatwerken - tuin aan leg -boomverzorging -afvoeren/aanvoeren van groen/grond/zand/grind Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd.

  Laatste review:
  Werkt hard en is sterk , doet z'n werk goed!
 • Nijenhuis 't Gronde Bouw- en stucwerken
  Nijenhuis 't Gronde Bouw- en stucwerken
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Grondwerker in Winterswijk Henxel

  Beste opdrachtgever, Nijenhuis 't Gronde Bouw- en stucwerken is een klein en ambachtelijk bedrijf en dat willen we graag zo houden. Alleen vanuit een kleinschalige aanpak kunnen wij onze aandacht voor de klant en het product op ons hoge niveau houden. U kunt bij ons terecht voor aanbouw, nieuwbouw, verbouw en renovatie. Voor uiteenlopende werkzaamheden van klein klusje tot het verbouwen van een compleet huis of schuur. Van timmerwerk, metselwerk, stucwerk, smeedwerk, tegelwerk tot vloer- en dakwerkzaamheden, plaatsen van keukens en het maken van ramen, kozijnen en trappen. Voor de meest uiteenlopende werkzaamheden kunt u bij ons terecht. We zijn gespecialiseerd in het maken van gebinten schuren in de ambachtelijke stijl. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, uiteraard tegen een betaalbare prijs. Met vriendelijke groet, Erwin Nijenhuis Nijenhuis 't Gronde Bouw- en stucwerken

  Laatste review:
  Een TOP bedrijf wat erg netjes werkt en mooi werk aflevert.

3.7

Top beoordelingen Grondwerkers

Onze Grondwerkers in Winterswijk Henxel, hebben een gemiddelde reviewscore van 3.7 op 5 op basis van 6 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Grondwerkers in Winterswijk Henxel

Andere vakmensen in Winterswijk Henxel

Vind vakmensen bij jou in de buurt