Vind Dakkapel specialisten in Winterswijk Henxel

Op zoek naar Dakkapel specialisten in Winterswijk Henxel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Dakkapel specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakkapel specialisten in Winterswijk Henxel

 • RoHa bouw en timmerwerken
  RoHa bouw en timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Dakkapel specialist in Winterswijk Henxel

  Ik ben Roy Harink en eigenaar van mijn bedrijf Roha Bouw en Timmerwerken . Sinds 2012 voer ik voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aanbouw en opbouw projecten uit. Door voor ben ik 6 jaar werkzaam geweest bij een bouw bedrijf Een greep uit onze projecten: Aanbouw van serre; Aanleg keuken; Dakkapel plaatsen. Nieuwbouw Verbouwen Onderhoud Timmerwerken Houtbouw Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Heeft u een strak budget of wilt u juist met duurdere materialen aan de slag? Wij kunnen alle kanten op. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Rustig en professioneel zijn de boeidelen gemonteerd, wij zijn helemaal tevreden.
 • Bouwbedrijf Tenbergen B.V.
  Bouwbedrijf Tenbergen B.V.

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Winterswijk Henxel

  Hallo, ons bedrijf bestaat al sinds 1987. Ons werkgebied is 90% in Winterswijk. Verder kunnen we alles voor jullie betekenen. Van tekening tot uitvoering. Nieuwsgierig geworden? Kijk op ons website of bel ons voor een afspraak.

 • Olbach Bouw en Timmerwerk
  Olbach Bouw en Timmerwerk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakkapel specialist in Winterswijk Henxel

  Ik werk voornamelijk in de regio (Winterswijk, Aalten, Groenlo e.o.) voor diverse (klein/afbouw en timmerwerken zoals plafonds verlagen, natuurstenen vensterbanken leveren en plaatsen, tuin overkappingen, in en afhangen binnen-buiten deuren/ ramen en diverse andere timmerwerken

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Bij mij is een binnendeur met glas afgehangen tussen woonkamer en gang. Het was een kleine klus en dus even zoeken naar een goed moment in Daniël zijn werkweek, maar dat ging prima. Ik ben er nog elke dag blij mee!
 • TS Voogd
  TS Voogd
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakkapel specialist in Winterswijk Henxel

  Oktober 2013 is het bedrijf .....Voogd gestart als zelfstandige ondernemer. mijn interesse vakgebied licht vooral in het maken/onderhoud van aanleg tuinen, bestrating, pergola, timmerwerkzaamheden kortom hand en spandiensten. Het mooie aan het vak vind ik zelf de afwisseling in de werkzaamheden en het organiseren/ plannen van de werkzaamheden.

  Laatste review:
  Damy heeft mij geholpen met het omspitten van de tuin en het aanplanten van hortensia's. Ben tevreden over hem. Enthousiaste jonge kracht. Bedankt. K. de Jong.
 • CVAD
  CVAD
  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews
  Dakkapel specialist in Winterswijk Henxel

  Tegel- en timmerwerkzaamheden in en rondom huis

  Laatste review:
  Prettig bedrijf om mee samen te werken. Denkt zelf ook mee over de mogelijkheden en levert top werk af!
 • RH dakwerk
  RH dakwerk
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakkapel specialist in Winterswijk Henxel

  RH dakwerk werkt in de regio Gelderland & Overijssel. Wij staan als bedrijf voor kwaliteit en werken altijd met A kwaliteit materialen. Wij geven op de meeste werkzaamheden garantie. Onze specialiteit is platte en helende daken met bitumen. Overige werkzaamheden die wij uitvoeren zijn lekkage opsporen, reparatie werken (pannendaken), schoorsteen (renovatie/reparatie), reinigen dakpannen, impregneren.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Goed contact, snelle afspraak en uitstekend net werk. Het betrof dakkapel opnieuw dakdekken met bitumen. RH dakwerk denk mee vwb prio's, uitgave en planning, dus als prettig ervaren. Indien ik een vervolgklus heb zal ik zeker weer contact opnemen.
 • Building Horizon
  Building Horizon

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Winterswijk Henxel

  Hello . My name is Stanislav . Originally I’m from Ukraine . For last 9 years I’m working as a builder . I am the founder of the Building Horizon company . We perform electricity , plumbing , bathrooms , toilets , plastering , painting ,floors , doors and windows installation . Also other kind of construction work . With us you don't have to look for many craftsmen . We can realize all you want ourselves . We we invite you to cooperate

 • Nijenhuis 't Gronde Bouw- en stucwerken
  Nijenhuis 't Gronde Bouw- en stucwerken
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Dakkapel specialist in Winterswijk Henxel

  Beste opdrachtgever, Nijenhuis 't Gronde Bouw- en stucwerken is een klein en ambachtelijk bedrijf en dat willen we graag zo houden. Alleen vanuit een kleinschalige aanpak kunnen wij onze aandacht voor de klant en het product op ons hoge niveau houden. U kunt bij ons terecht voor aanbouw, nieuwbouw, verbouw en renovatie. Voor uiteenlopende werkzaamheden van klein klusje tot het verbouwen van een compleet huis of schuur. Van timmerwerk, metselwerk, stucwerk, smeedwerk, tegelwerk tot vloer- en dakwerkzaamheden, plaatsen van keukens en het maken van ramen, kozijnen en trappen. Voor de meest uiteenlopende werkzaamheden kunt u bij ons terecht. We zijn gespecialiseerd in het maken van gebinten schuren in de ambachtelijke stijl. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, uiteraard tegen een betaalbare prijs. Met vriendelijke groet, Erwin Nijenhuis Nijenhuis 't Gronde Bouw- en stucwerken

  Laatste review:
  Een TOP bedrijf wat erg netjes werkt en mooi werk aflevert.
 • ter Reehorst Maatwerk
  ter Reehorst Maatwerk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakkapel specialist in Winterswijk Henxel

  De vakman bij uw klus! Al meer dan tien jaar een passie voor bouwen, en alles wat daarbij komt kijken. Veel kennis en ervaring op het gebied van verbouw, nieuwbouw en renovatie. Het talent om dromen om te zetten in realistische plannen. Bereidheid om mee te denken over verschillende mogelijkheden binnen elk budget. Hard werken is mijn handelsmerk. Een transparante en eerlijke communicatie staat voorop. Ik ben Daniël ter Reehorst. Wat uw plannen op bouwgebied ook zijn, neem contact op om te zien wat ik voor u kan betekenen!

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Wij zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk! Ook bij vragen/opmerkingen wordt snel en goed gereageerd! Top!!
 • Niti Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakkapel specialist in Winterswijk Henxel

  Wij realiseren samen met u uw ideale verbouwing , renovatie en onderhoud.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Wij zijn erg tevreden met de renovatie van onze dakkapel en raden Nitibouw beslist aan. Niti weet waar hij het over heeft, maakt duidelijke afspraken en komt deze na. De klus kon ook nog binnen korte tijd plaatsvinden!

5

Top beoordelingen Dakkapel specialisten

Onze Dakkapel specialisten in Winterswijk Henxel, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 4 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Dakkapel specialisten in Winterswijk Henxel

Andere vakmensen in Winterswijk Henxel

Vind vakmensen bij jou in de buurt