Vind stratenmakers in Oude Meer

Op zoek naar stratenmakers in Oude Meer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Oude Meer

 • Pro tuinaanleg
  Pro tuinaanleg
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Stratenmaker in Oude Meer

  Pro tuinaanleg Wij zijn een bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken van tuinen wat de klant ook maar wenst maken wij, van een droomtuin tot aan een normale tuin dakterras of vlonder. Sierbestrating ,beton bestrating, gebakken (waal) bestrating, keramische,Flagstone bestrating, carports schuttingen, sauna, schuur, vijvers, verlichting, vlonders, gras(kunstgras), beplanting, riool aanleg , beplanting etc. Tevens kunnen wij alle materialen leveren tegen scherpe prijzen. Ook voor aanleg bedrijfsterreinen onderhoud & renovatie. Wij denken graag met de klant mee voor een mooi geheel. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in deze Branche niet te vergelijken met andere aanbieders hier. Wij geven voorledige garantie op al ons werk. Ik gebruik werkspot om gaatjes op te vullen tussen grote opdrachten door.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vooraf prettig contact met Jeroen over de planning en de werkzaamheden. Die hebben we uitgebreid met opnieuw bestraten van deel van de achtertuin met nieuwe klinkers in dezelfde stijl. En de klus zelf is professioneel uitgevoerd, steeds in goed overleg. Een echte PRO, een echte aanrader!
 • Mantjes Tuinen
  Mantjes Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Stratenmaker in Oude Meer

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestratingen, beplanting en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden. www. mantjestuinen. nl Instagram: @mantjestuinen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer goede begeleiding en communicatie. Aanrader!
 • Bikkel Bestrating
  Bikkel Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Stratenmaker in Oude Meer

  Straatmaker met meer dan 28 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Raymon reageerde snel en heeft snel en vakkundig onze tuin opnieuw bestraat.
 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.55101 reviews
  Stratenmaker in Oude Meer

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Super snelle en goede service. Danny reageert snel, denkt goed mee en komt afspraken na. Uiteindelijk werd de gevraagde klus uitgebreid naar aanleggen van nieuw terras en plantenbakken. Wij zijn heel te tevreden en raden B&B Sierbestrating zeker aan.
 • Rijsbergen Hovenier
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Stratenmaker in Oude Meer

  Rijsbergen Hovenier, de specialist in het aanleggen van sierbestrating, tuinrenovatie en grondverzet. Inmiddels al 30 jaar in het vak, naast een berg aan eigen ervaring werk ik samen met ervaren vakmannen om zo altijd het beste resultaat te kunnen behalen. Vragen of advies nodig, ik sta 24/7 voor u klaar!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Johan en z'n mannen leveren perfect werk. Heel blij mee. Direct maar een nieuwe klus met ze afgesproken. Denken mee en gaan voor het beste resultaat.
 • Berry Gardens & More
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Stratenmaker in Oude Meer

  Klein Hoveniers bedrijf, Gedreven voor kwaliteit.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Professionele en top uitvoering van de werkzaamheden. Mijn wensen duidelijk besproken, in een offerte verwoord en vervolgens keurig en in volle tevredenheid gerealiseerd.
 • JSM Aannemersbedrijf
  JSM Aannemersbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Stratenmaker in Oude Meer

  Wij zijn JSM Aannemersbedrijf Met trots kunnen wij delen dat wij al bijna 40 jaar een toonaangevende rol spelen in de wereld van bestratingen, tuinaanleg en infrastructuur. Onze jarenlange ervaring heeft ons een diepgaand inzicht gegeven in alle aspecten van deze vakgebieden. Of het nu gaat om het creëren van prachtige bestratingen die zowel functioneel als esthetisch zijn, het ontwerpen en realiseren van adembenemende tuinen, of het plannen en uitvoeren van infrastructuurprojecten, wij hebben bewezen dat wij de expertise en het vakmanschap bezitten om aan de hoogste normen te voldoen. Onze onderneming is gedurende de afgelopen decennia gegroeid en geëvolueerd, en we blijven streven naar excellentie in alles wat we doen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en we streven ernaar om projecten op tijd en binnen budget af te leveren. Onze gepassioneerde vakmensen zijn getraind en ervaren, en we omarmen innovatieve technologieën om onze diensten voortdurend te verbeteren. Bestrating Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten bestratingen die u zich kunt bedenken. Niks is ons te gek & wij gaan voor 100! Bij ons weet u dat het resultaat uitmuntend is Tuinaanleg Tuin werkzaamheden kunt u in vele soorten manieren bekijken. Wij weten als bedrijf zijnde met bijna 40 jaar ervaring altijd iets moois te creëren in en rond uw tuin. Infra Infra is voor velen een breed begrip, maar voor ons betekend dat wij alles aanpakken wat hier maar onder valt! Wij weten elke klus goed af te ronden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave of een kijkje op onze website. Ook in 2024 voeren wij uw afvalstoffen af Co2 neutraal bij Speld Afvalinzameling. Ons Certificaat vind u terug tussen onze Portfolio. Tevens levering van alle alle soorten materialen tegen onze inkoopsprijs. Onze partners; Excluton..Kijlstra..Red sun..Marlux..MBI..

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goeie communicatie met Marcel en topwerk geleverd door Henk en Robin. Mijn huis is rondom weer superstrak betegeld. Complimenten!
 • Hermarij service
  Hermarij service
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Stratenmaker in Oude Meer

  Er zijn meerdere wegen naar Romen , maar ook die moeten eens vervangen worden ;)

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie en vriendelijke communicatie. Klus exact uitgevoerd volgens afspraak tegen een eerlijke prijs. Service van hoog niveau!
 • Re.Ge. Hovenier
  Re.Ge. Hovenier
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Oude Meer

  Goedemiddag, wij zijn een jong bedrijf dat eigenlijk alles doet op het gebied van hoveniers werk, net wat er gevraagd wordt en we werken meestal in Noord-Holland. Het bedrijf bestaat bijna 2 jaar, we doen onder andere onderhoud bij particulieren en bedrijven, aanleg van de tuinen bomensnoeien/rooien en grondverzet/schutting/schuren/vlonder. We zijn in het bezit van diploma’s voor ons vak en specialisme. Ook kunnen wij voor u een 2D of 3D tuinontwerp maken

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Alles was prima! Bedankt, Reno.
 • bijlsma dienstverlening
  bijlsma dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Oude Meer

  Welkom bij bijlsma dienstverlening wij zijn een top team en we zijn altijd mee denkend met de klant en met ons kan u alle kanten op wij gaan pas weg als u tevreden bent

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijn contact, overlegd netjes, snel en heeft net werk afgeleverd

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Oude Meer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 379 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Oude Meer

Andere vakmensen in Oude Meer

Vind vakmensen bij jou in de buurt