Vind stratenmakers in Kloetinge

Op zoek naar stratenmakers in Kloetinge? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Kloetinge

 • De Klamper
  De Klamper
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Stratenmaker in Kloetinge

  De Klamper is een jong bedrijf dat bestratingswerkzaamheden uitvoert. Denk aan een nieuwe oprit, tuinbestrating, terrasbestrating of gewoonweg sierbestrating. Woont u in Zeeland en omstreken en zoekt u een ervaren stratenmaker, dan bent u hier aan het juiste adres!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Klus was snel gedaan, contact was duidelijk en makkelijk. Zeker een aanrader.
 • Jawel Dienstverlening
  Jawel Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Kloetinge

  Jawel Tuinrenovaties richt zich op het aanleggen van schuttingen, veranda`s, blokhutten en bestrating.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  In onze tuin is een verhoogd terras en looppad aangelegd. Op aanraden gekozen voor keramische tegels en deze gekocht. Prachtige tegel gekozen en via Jawel besteld en geleverd. We zijn enorm blij en onder de indruk hoe onze tuin is geworden en met name het verhoogde terras. Jawel heeft zeer vakkundig alles verhoogd en gelegd en gevoegd en mijn tuintegels liggen rechter en vlakker dan dat ze onze keuken hebben betegeld!! Zeer vriendelijk betrouwbaar en zeer vakkundig en meedenkend en hoge kwaliteit van geleverde werk. Buren zijn ook onder de indruk van de kwaliteit en resultaat en iedereen vind het schitterend het eindresultaat. Mijn voortuin mag hij ook doen als we daar aan toe zijn 👍🏻
 • Rinket Bestrating
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Kloetinge

  Een gediplomeerd vakman in bestrating en sierbestrating keramisch natuursteen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Dennis levert net werk voor een redelijk tarief en komt zijn afspraken na. Ook als er nadien nog iets verbeterd of aangepast moet worden lost hij het netjes op.
 • Nieuwenhuijse INFRA
  Nieuwenhuijse INFRA
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Stratenmaker in Kloetinge

  Wij verzorgen uw graafwerk, bestrating en tuinonderhoud in de provincie Zeeland / West Brabant. Wij zijn vca gecertificeerd en werken zowel voor particulier als zakelijk.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goede vakmannen. Snel en heel netjes gewerkt dank je wel
 • v. Poortvliet Assistant
  v. Poortvliet Assistant
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Stratenmaker in Kloetinge

  V. Poortvliet assistant

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Zeer tevreden over dit bedrijf. Er moesten wat aanpassingen in een bestaande tuin worden gedaan, waaronder het leggen van een stuk kunstgras. Het contact verliep vlot en het werk kon een week na akkoord al beginnen. Ze gingen als een speer en het werk was binnen een dag afgerond, overigens voor een prima prijs! Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
 • Jvs verhuur
  Jvs verhuur
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Stratenmaker in Kloetinge

  Lees aandachtig !Aanvragen graag via WhatsApp of sms ik ben Jan van beroep kraanmachinist gww en overslag ik heb ruime ervaring in bestratingen en metselen bediening van div machines Zie nr bij foto voor contact Bel of WhatsApp onderstaand nr of Gmail of Facebook pagina jvs verhuur Beller is sneller aanvraag graag via WhatsApp of mail JvSverhuur@gmail

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jan was erg deskundig en bijzonder aardig. Een harde werker met oog voor detail. Niets dan lof dus van deze tevreden klant!
 • DB Sloop- en Tuinwerk
  DB Sloop- en Tuinwerk

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Kloetinge

  De Bruin Sloop- en Tuinwerk kan u helpen met handsloop werkzaamheden in Kloetinge en omgeving. Zoals: badkamers leeg halen, keukens eruit halen en muren weghalen. Verder doen wij aan tuin aanleg/onderhoud en kunnen wij ook bijvoorbeeld uw riolering aanleggen. Verder werken wij op hoogte voor bijvoorbeeld het reinigen van dakgoten of het reinigen van platte daken. Vraag naar de mogelijkheden en wie weet staan wij binnenkort bij u.

 • Handelsonderneming Verton
  Handelsonderneming Verton

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Kloetinge

  Ik ben Michel van Handelsonderneming Verton, inmiddels heb ik al ruim 15 jaar ervaring in Tuinwerkzaamheden. Mijn voornaamste werk op het moment is ook tuinaanleg maar ook kan ik andere werkzaamheden voor u verrichten. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Omdat ik onlangs actief ben op Werkspot zijn mijn reviews nog in aanvraag. Ik sta voor een goede kwaliteit prijs verhouding. Ik ben er liever langer mee bezig dan dat ik half werk aflever. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, Michel Handelsonderneming Verton

 • Adin Dakusic

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Kloetinge

  Ben je op zoek naar een Schilder, Hovenier? Dan kun je in Goes bij Adin Dakusic terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Tuin & timmerwerken Altena
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Kloetinge

  Wij zijn een jong bedrijf op het gebied van Tuin & Timmerwerken, dit alles is als hobby begonnen en uitgelopen tot het starten van een eigen bedrijf. Naast samenwerken met andere bedrijven werk ik ook vaak alleen aan bijvoorbeeld tuinen. Hier kunt u eigenlijk aan van alles denken, zoals het onderhouden van uw tuin, een kleine tuin renovatie van uw tuin of het volledig opnieuw tekenen en aanleggen van uw tuin. Daarnaast verrichten wij ook kleine timmerwerkzaamheden in en om het huis.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle en professionele service! We waren op zoek naar een vakman om onze tuin in slechte staat te renoveren. Justin Altena gaf ons een snelle antwoord en oplossing. Het zijn betrouwbare, gezellige en professionele mensen. We zijn nu super blij met ons nieuwe terras en we bevelen dit bedrijf aan!

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Kloetinge, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 39 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Kloetinge

Andere vakmensen in Kloetinge

Vind vakmensen bij jou in de buurt