Vind Zonnepanelen installateur in Kloetinge

Op zoek naar Zonnepanelen installateur in Kloetinge? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Zonnepanelen installateur zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde zonnepanelen installateur in Kloetinge

 • Zeelandzonnepanelen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Zonnepanelen installateur in Kloetinge

  Wij zijn Zeelandzonnepanelen, een bedrijf gespecialiseerd in het monteren en installeren van sets zonnepanelen. De aansluiting van de zonnepanelen op omvormers of meterkast is ook mogelijk. Ook voor het leveren van de gewenste doe-het-zelf-set panelen kunt u bij ons terecht. We hebben ervaring met het installeren op veel verschillende daken en panden. We vinden het belangrijk om goed met de klant af te stemmen wat de wensen en mogelijkheden zijn.

  Kom in contact
 • Elektra de Hoop
  Elektra de Hoop
  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews
  Zonnepanelen installateur in Kloetinge

  Mijn naam is Mathijs de Hoop, 22 jaar oud en heb 6 jaar werkervaring binnen de elektra- en installatiebranche. Dan kunt u denken aan zonnepanelen monteren (de complete aansluiting), meterkasten renoveren of vernieuwen, laadpalen plaatsen, kleine verbouwingen en elektraleiding aanleggen in keukens. Voor het installatie werk richt ik mij vooral op waterleiding en afvoer in nieuwe keukens.

  Laatste review:
  Elektra aanleggen of repareren-
  Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Ook flexibel in aanvullende werkzaamheden nadien. Jammer dat de bedrading naar de schuur niet uit 1 lengte bestond en een koppeling is gemaakt.
  Kom in contact
 • vanGurp Engineering
  vanGurp Engineering
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Zonnepanelen installateur in Kloetinge

  vanGurp Engineering is gespecialiseerd in advies en installatie van alle techniek in en rond de duurzame woning. We installeren zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en nog veel meer. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen. Goed werk voor een eerlijke prijs.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Snelle uitvoering, deskundig een bestaande set zonnepanelen aan een nieuwe gekoppeld.
  Kom in contact
 • Rf installatie
  Rf installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Zonnepanelen installateur in Kloetinge

  Heb je een Installatiebedrijf nodig voor het installeren, vervangen of (tijdelijk) demonteren en terugplaatsen van zonnepanelen of moet er een serviceklus uitgevoerd worden in Zeeland of omgeving? Of moet er een CV ketel vervangen worden, een airco of een warmtepomp geïnstalleerd worden? RF installatie kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf voor je kan uitvoeren voor een nette prijs. Neem contact op om je opdracht te bespreken en/of een offerte te ontvangen en je ontvangt binnen 12 uur reactie!

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Netjes verzorgd
  Kom in contact
 • Breure elektra & installatie
  Breure elektra & installatie
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Zonnepanelen installateur in Kloetinge

  Even voorstellen! Mijn naam is Michael Breure, eigenaar van Breure elektra & installatie. In 2014 begon ik als monteur bij een groot zonnepanelenbedrijf, waar ik een bak ervaring heb opgedaan op het gebied van elektra en installatie. Met inmiddels ruim 9 jaar werkervaring op dit gebied werk ik nu als gecertificeerd ZZP'er, gespecialiseerd in groepenkasten en zonnepanelen. Voor overige elektra bent u bij mij ook op het juiste adres! Denk aan: leidingen infrezen, stopcontacten en schakelaars installeren, binnen- en buitenverlichting aanleggen, diverse reparaties, uitbreiding en vervanging van groepenkast enz. Klanten omschrijven mij als betrouwbaar, zeer deskundig en bovendien snel. Neem vrijblijvend contact met mij op voor bovenstaande opdrachten óf andere vragen. Vriendelijke groet, Michael Breure

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Duidelijk advies, vriendelijk en met humor geholpen. Getuigt van voldoende vakkennis. Het plaatsen van één extra groep resulteerde in het volledige installeren van een nieuwe groepenkast. (Blijkbaar had vorige bewoner een levensgevaarlijke situatie achtergelaten)
  Kom in contact
 • Installatiebedrijf ZonZuidWest
  Installatiebedrijf ZonZuidWest
  Beoordeling: 4.2 van 54.255 reviews
  Zonnepanelen installateur in Kloetinge

  Aangenaam,

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  ZonZuidWest hebben eind Juli 2022 mijn zonnepanelen op het dak gelegd. Zij wisten niet goed met het systeem SolarEdge om te gaan en kregen de zonnepanelen niet aan het werk. Na lang wachten is het probleem uiteindelijk wel opgelost. Helaas bleken er platen te missen van de stellages op het dakkapel. Dit is nog steeds niet opgelost. Hoop communicatie over de app waarin beterschap wordt beloofd maar helaas iedere keer een deksel op mijn neus. Enfin, blij dat die dingen het doen, jammer dat het niet wordt afgemaakt. Hij zit nu in de bekende lappenmand en reageert niet meer. Heel jammer gezien het op zich aardige mensen zijn. Misschien komen ze nu wel om het af te maken...
  Kom in contact
 • Goedegebure Services
  Goedegebure Services

  Nieuw op Werkspot

  Zonnepanelen installateur in Kloetinge

  Ik ben Rob Goedegebure, 25 jaar oud. En ik zet al 5 jaar schuttingen dat is wat ik voornamelijk doe.

  Kom in contact
 • Impact Allround Services B.V.
  Impact Allround Services B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Zonnepanelen installateur in Kloetinge

  Impact Allround Services B.V. is een zeer vakkundig bedrijf met veel ervaring. Wij zijn actief in de bouw, renovatie, allround klussen, diverse reparaties in en rondom gebouwen. Kortom, niets gaat ons te ver! Elk probleem kent een oplossing en die vinden wij vrijwel altijd tegen de juiste prijs!

  Laatste review:
  Prima samenwerking met Leotrim. Kan alle grote renovatie projecten oppakken met het team. Vakman met kwaliteit!
  Kom in contact
 • Deflo beveiligingen
  Deflo beveiligingen
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Zonnepanelen installateur in Kloetinge

  Wij hebben reeds ruim 12 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Wij bieden U alle vormen van beveiliging zoals: Inbraakbeveiliging, toegangscontrole, camera installatie, hang en sluitwerk, datanetwerken, onderhoud, beheer en advies. Wij kunnen scherpe prijzen aanbieden van hoogwaardige kwaliteit systemen en de professionele installatie van de systemen.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Komt afspraken na, communiceert duidelijk en werkt netjes. Zeer tevreden.
  Kom in contact
 • Spine Services
  Spine Services
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Zonnepanelen installateur in Kloetinge

  Spine (ICT) Services verzorgd telefonie, internet en volledige WIFI dekking voor bedrijven en particulieren. Verder voer ik allerhande werkzaamheden uit op het gebied van aanleg van (smart) verlichting, elektra en installatiewerkzaamheden. Voorbeelden zijn: -plaatsen stopcontacten -installeren zonnepanelen -plaatsen lichtbronnen, camera’s -plaatsen laadpalen voor elektrische auto’s -installeren WIFI netwerk -installeren automatische deursloten -vervangen groepenkast

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Offerte werd keurig met uitleg geleverd. Het werk is zeer naar mijn tevredenheid uitgevoerd, wederom met uitleg. Spine Services houden we aan.
  Kom in contact

5

Top beoordelingen Zonnepanelen installateur

Onze Zonnepanelen installateur in Kloetinge, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 8 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Zonnepanelen installateur in Kloetinge

Andere vakmensen in Kloetinge

Vind vakmensen bij jou in de buurt