Vind Tuinmannen in Kloetinge

Op zoek naar Tuinmannen in Kloetinge? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Kloetinge

 • Hoveniersbedrijf M.J. van Damme
  Hoveniersbedrijf M.J. van Damme
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Tuinman in Kloetinge

  Mijn specialisatie is het snoeien en verwijderen van alle soorten en maten bomen. Regulier hovenierswerk ben ik ook vertrouwd mee, en verder ben ik handig met hout en kluswerkzaamheden in het algemeen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Janno is echt een vakman! Werkt snel en netjes,eerlijke prijs en dus absoluut aan te bevelen. Ook nog eens heel vriendelijk en meedenkend,kortom ... een volgende klus zal ik hem zeker gunnen!
  Kom in contact
 • Bedrijf, Huis & Tuin Onderhoud Service
  Bedrijf, Huis & Tuin Onderhoud Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Tuinman in Kloetinge

  Bedrijf, Huis & Tuin Onderhoud Service kan je helpen met je opdrachten in Lewedorp en omgeving. Wij staan klaar! Werkzaamheden: Tuinonderhoud / aanleg Bestrating / terrassen Pergola / overkapping Schutting / hekwerk Timmerwerk / verbouwing Sloopwerk / aanbouw Staat er iets niet tussen of nog vragen naar de werkzaamheden en wie wij zijn? Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Onkruid verwijderd en tuin ingespoten. Snel en netjes gewerkt. Zeker een aanrader!
  Kom in contact
 • KansRijkSt Actief
  KansRijkSt Actief
  Beoordeling: 4.5 van 54.5517 reviews
  Tuinman in Kloetinge

  Goedendag. Ik ben Rijk Stouwdam en ben ZZP-er (kansRijkSt Actief) en woon in Kapelle. Mijn klusbedrijf kan velerlei klussen aan van zowel hovenierswerk als ook binnenshuis. Met tuinonderhoud/aanleg maak ik de meeste uren maar met mijn opleidingsachtergrond kan ik veel klussen voor u klaren. Mijn passie was altijd tuinieren en maken van objecten met hout enz. In 2015 ben ik van ICT-er geswitcht naar mijn hobby, dit klusbedrijf dus.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Afspraken zijn niet nagekomen. Inschatting benodigde tijd voor werkzaamheden te laag daarom uiteindelijk hogere kosten (als ik dat had geweten had ik voor een andere gekozen). Zeer eigenwijs in uitvoering, niet conform afspraak. Veel en veel te veel geel zand besteld (2e keer laten komen) waarvoor betaald maar uiteindelijk ook nog voor het afvoeren moeten betalen bij een andere partij. Heeft dat proberen te verdoezelen door extra veel zwarte grond af te graven (extra uren en weer afvoer kosten). Niet duidelijk in bijkomende kosten afgraven door derde partij. Uiteindelijk halverwege de klus er meer gestopt. Pas 2 maanden later zou hij weer tijd hebben. Niet mee in zee gaan. Totaal onbetrouwbaar in afspraken, inschatting uren en kosten en uitvoering. Zeer ontevreden
  Kom in contact
 • DeKlusHovenier
  DeKlusHovenier
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Kloetinge

  Mijn onderneming DeKlusHovenier is opgericht op 1 maart 2023, Ik ben thuis in het Hoveniers werk en dan gespecialiseerd in Gazon onderhoud. Dit doordat ik mijn Hoveniers opleiding heb behaald op een golfbaan. Daarnaast ben ik ook inzetbaar als Technische dienst medewerker. Aangezien ik dit werk een periode heb gedaan. Dit houdt in Alles in en rond een woning repareren of maken.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  de klus verliep heel goed het gazon ligt er mooi bij ben zeer tevreden.
  Kom in contact
 • I.Z. Allround Service
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Kloetinge

  I.Z. Allround Service kan je helpen met je Hovenier klus in Goes en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Gras leggen of zaaien, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met I.Z. Allround Service om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Fijne communicatie en ben zeer tevreden over het resultaat!
  Kom in contact
 • Arjan Verhuur Kruiningen
  Arjan Verhuur Kruiningen
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Tuinman in Kloetinge

  Goedendag Ik ben nu al zo een 2 jaar zpp er . Ik doe de werkzaamheden zoals straten tuinonderhoud en schutingbouw Elke klus moet met een glimlach worden afgesloten

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  goed en snel de klus geklaard.
  Kom in contact
 • Wilbert Kriekaard
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Kloetinge

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Wolphaartsdijk, dan kan ik u verder helpen. Ik lever bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, bomen snoeien of verwijderen, tuin aanleg of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Sympathieke en harde werker, klus prima geklaard en tussendoor ook nog een paar adviezen gekregen ;)
  Kom in contact
 • v. Poortvliet Assistant
  v. Poortvliet Assistant
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Tuinman in Kloetinge

  V. Poortvliet assistant

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Zeer tevreden over dit bedrijf. Er moesten wat aanpassingen in een bestaande tuin worden gedaan, waaronder het leggen van een stuk kunstgras. Het contact verliep vlot en het werk kon een week na akkoord al beginnen. Ze gingen als een speer en het werk was binnen een dag afgerond, overigens voor een prima prijs! Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
  Kom in contact
 • DB Sloop- en Tuinwerk
  DB Sloop- en Tuinwerk

  Nog geen reviews

  Tuinman in Kloetinge

  De Bruin Sloop- en Tuinwerk kan u helpen met handsloop werkzaamheden in Kloetinge en omgeving. Zoals: badkamers leeg halen, keukens eruit halen en muren weghalen. Verder doen wij aan tuin aanleg/onderhoud en kunnen wij ook bijvoorbeeld uw riolering aanleggen. Verder werken wij op hoogte voor bijvoorbeeld het reinigen van dakgoten of het reinigen van platte daken. Vraag naar de mogelijkheden en wie weet staan wij binnenkort bij u.

  Kom in contact
 • Leen's Timmerwerken B.V.
  Leen's Timmerwerken B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews
  Tuinman in Kloetinge

  Welkom bij Leen’s Timmerwerken. Wij combineren het oude vertrouwde vakmanschap van vroeger met het moderne en verfijnde design van nu. Al ruim 15 jaar helpen wij onze opdrachtgevers om hun wensen om te zetten naar realiteit op voornamelijk interieur gebied. Doordat wij exclusieve interieuroplossingen op maat leveren voor zowel de zakelijke als particuliere markt zijn wij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een professioneel en betrouwbaar interieurbouw bedrijf. Graag staan wij u ook bij met onze technische vakkennis, creativiteit en passie voor het vak om zo ook uw wens of idee tot het perfecte eindresultaat te realiseren. Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking. Hierin bespreken we uw wensen en ideeen, graag helpen wij ook u met het realiseren van uw interieur wens! Patrick van de Meeberg Leen’s Timmerwerken B.V. Leen’s Timmerwerken heeft voor iedere situatie een passende oplossing!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Wij hebben door Leen's Timmerwerken een landelijke keuken in wit eiken laten maken. Voor een indruk hiervan zijn foto's van de keuken te zien op de website van Leen's Timmerwerken. Het contact met Patrick, en ook met zijn vader, is erg plezierig verlopen. Patrick beschikt absoluut over de vereiste vakbekwaamheid en middelen om een zeer fraai eindproduct te realiseren, ook voor kritische klanten zoals wij. Kortom; indien we het over konden doen, zouden we zonder enige twijfel opnieuw de opdracht aan Patrick gunnen.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Kloetinge, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 34 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Kloetinge

Andere vakmensen in Kloetinge

Vind vakmensen bij jou in de buurt