Vind Gevelreinigers in Kloetinge

Op zoek naar Gevelreinigers in Kloetinge? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Gevelreinigers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde gevelreinigers in Kloetinge

 • Neptune's Softwash
  Neptune's Softwash
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Gevelreiniger in Kloetinge

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Heinkenszand, dan kan Neptune's Softwash je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen. Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... of het reinigen van terrassen en opritten? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • Meinders Services
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Gevelreiniger in Kloetinge

  Meinders Services ; waar schoon de standaard is. Ik werk al sinds 2010 als glazenwasser en heb dit eerst voor een bedrijf gedaan maar in 2021 gekozen om voor mijn zelf te werken. Ik kan uw ramen op de traditionele wijze wassen maar ook beschik ik over een tuckerpole systeem. Ik kan ook spinnen behandeling uitvoeren en doe ook schoonmaak. Verder kan ik ook ingehuurd worden voor : - leeghalen van dakgoten - reinigen/impregneren van daken - schoonmaak binnen en buiten - reinigen van bankstellen/ tapijten en vloeren - poetsen van auto's

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Super fijn contact gehad met Ben, eerlijke goser en levert super werk! Mijn kunststof voorgevel en achtergevel plus 2 dakkapellen blinken weer als nieuw! Na het reinigen zijn de kunststof delen ook gewaxt, hierdoor zal het minder snel vuil worden. Als service zijn mijn ramen direct schoongemaakt! Wil jij goed en deskundig geholpen worden raad ik Ben zeer zeker aan! In het vervolg zal ik Ben ook weer vragen indien dit nodig is! Nogmaals bedankt Ben en wij spreken elkaar weer.
  Kom in contact
 • JNL Facilitair
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Gevelreiniger in Kloetinge

  Wij zijn een jong, dynamisch, nieuw bedrijf op het gebied van schoonmaak-, glas-, gevel, - en liftreiniging. Ook doen wij hakken, voegen, herstelwerkzaamheden aan voegwerk en impregneren. Wij hebben jarenlange ervaring op het totale schoonmaakpakket. Ook adviezen zijn bij ons aan te vragen.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Super goed geholpen. Onze gevel is weer helemaal schoon! Aardige, vrolijke man. Legde alles goed uit en heeft alles ook weer schoon en netjes achtergelaten!
  Kom in contact
 • Orion Building Services

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kloetinge

  kan je helpen met je Sloopbedrijf klus in Goes en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Sloopwerk algemeen, Asbest verwijderen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Verhoofstad Montagewerken

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kloetinge

  VMK montagewerken is een bedrijf uit Goes die gespecialiseerd is : : complete dak renovatie : alle voorkomende timmerwerken : maatvoering : gipswanden / plafonds : funderingen : kozijnen renovatie / vervangen : epdm daken : gevelbekleding / betimmering : onderhoud/ bouw advies Ons motto is (Goed gereedschap is het halve werk) Wij werken veilig en netjes en omdat we een heel klantgericht bedrijf zijn gaan we niet aan half werk beginnen, we doen het goed of niet.

  Kom in contact
 • 12B Clean B.V.

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kloetinge

  12B Clean B.V. is een landelijk opererend all-round schoonmaakbedrijf. Van nicotinereiniging tot facilitaire schoonmaak, en van duivenpoep verwijderen tot opleveringsschoonmaak. Geen klus is ons te veel. Wij hechten waarde aan goed en veilig werken. Zo hebben al onze medewerkers o.a. een VCA-certificaat. Naast een breed scala aan expertise wat wij in huis hebben, zijn we ook nog eens heel flexibel in onze planning. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

  Kom in contact
 • Adam Rolnik
  Adam Rolnik
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Gevelreiniger in Kloetinge

  Als hogedrukreinigingsbedrijf ben ik gespecialiseerd in het reinigen van de buitenoppervlakken van woningen, voertuigen, machines en apparatuur voor particuliere en commerciële klanten. Krijg KORTING voor groepsschoonmaak samen met je buren. Niet-uitputtende lijst van diensten: Dak (hellende dakgoten en zonnepanelen) Muren (vuil, mos, graffiti, impregnatie, ...) Beton (opritten, zwembaddekken, roestverwijdering, ...) Hout (hekken, tuinmeubelen, ...) Afval- en perscontainers Vrachtwagens, graafmachines, ... Wat er ook gewassen moet worden, ik garandeer uw tevredenheid.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Keurig netjes werk geleverd. Erg vriendelijk. Voor herhaling vatbaar. Netjes optijd.
  Kom in contact
 • P.P. Hristov Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kloetinge

  P.P. Hristov Klusbedrijf kan je helpen met je Stukadoor klus in Goes en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Warmte isolatie, Geluidsisolatie, Gevelrenovatie, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Stucwerk buiten, Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen, Lijsten en ornamenten, Gevel reparatie of behandeling, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met P.P. Hristov Klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Verhoofstad Montagenwerken

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kloetinge

  Heb je een Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Dakdekker, Sloopbedrijf nodig in Goes of omgeving? Verhoofstad Montagenwerken kan je helpen met alle klussen die een Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Dakdekker, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Detach RAB 1

  Nog geen reviews

  Gevelreiniger in Kloetinge

  Detach RAB 1 is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Goes en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Gevel reparatie of behandeling... en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact

5

Top beoordelingen Gevelreinigers

Onze Gevelreinigers in Kloetinge, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Gevelreinigers in Kloetinge

Andere vakmensen in Kloetinge

Vind vakmensen bij jou in de buurt