Vind hoveniers in Sevenum

Kom in contact met geverifieerde hoveniers op Werkspot. Omschrijf je klus en vind hoveniers in Sevenum.

Waar heb je hulp bij nodig?

Tuinonderhoud

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Sevenum

 • Onderhoud Limburg
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Sevenum

  Onderhoud Limburg is gespecialiseerd in het onderhouden en verbouwen van tuinen. Ons werkgebied ligt in de regio Noord-Limburg met een straal van 50km. Voor meer info kunt u gerust een e-mail sturen.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  is prima gedaan hij werkt goed . mag vaker kommen ik wou dat ze allen maal zo waren
 • Boomleuk
  Boomleuk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Hovenier in Sevenum

  Boomleuk is gespecialiseerd in het ruimen van bomen die op moeilijke plaatsen staan. Bijvoorbeeld vlak bij bebouwing, schutting of erfgrens. Als de boom daardoor niet in zijn geheel om kan vallen, zullen wij de boom door middel van klimmen en afvangen, stukje voor stukje, vakkundig en veilig demonteren. Omzagen, kortzagen, kluiven, versnipperen, opruimen, afvoeren en stronkfrezen in overleg. Afhankelijk van de wensen van de klant en de situatie ter plaatse, kan een kostenplaatje worden gemaakt. Ook voor andere werkzaamheden zoals afkorten en snoeien zijn wij natuurlijk inzetbaar. Op onze website meer informatie over onze activiteiten.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Vriendelijke man die zijn afspraken waar maakt en Netjes werkt! 5sterren is dan ook een terechte score!
 • Gras en Tuin Quba
  Gras en Tuin Quba
  Beoordeling: 4.7 van 54.7557 reviews
  Hovenier in Sevenum

  Gras en Tuin Quba is een jong klein bedrijf in Eindhoven, waardoor we snel kunnen schakelen en in staat zijn om zeer scherpe tarieven aan te bieden. Jakub Carba, eigenaar van Gras en Tuin Quba, heeft in de loop der jaren een passie ontwikkeld voor gras. Hij kan oprecht blij worden van een goed aangelegd gazon. Maar niet alleen dat. Een tevreden klant, dat maakt hem pas echt gelukkig! Door zijn jarenlange ervaring bij diverse bedrijven, zowel in Nederland als in Tsjechië, is hij op de hoogte van de laatste trends, heeft hij alle vakkennis in huis en weet hij waar de beste kwaliteit graszoden te verkrijgen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in graszoden leggen, maar we kunnen ook kunstgras leggen, schutting plaatsen, bomen verwijderen , bestrating en ander werk in de tuin uitvoeren.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Very nice service. It came quite fast to remove a tree in my front yard. They talk english too for all expats. Recommended!
 • Eco trees
  Eco trees
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Hovenier in Sevenum

  Ecotrees is een bedrijf dat actief is in de boomverzorging. wij zijn gespecialiseerd in het klimmend snoeien en weghalen van bomen. Ook kunnen wij zorgen voor het afvoeren van het vrijkomende snoei en stamhout. Wij kunnen eventueel ook snoei afval versnipperen en stronken wegfrezen. Met vriendelijke groet, Ecotrees

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Levert goed werk. Hij heeft bij mij een boom gerooid en dat deed hij geroutineerd en met veel inzet. Hij hielp me ook met nieuwe boom kiezen. Aanrader!
 • Hoveniersbedrijf Clazing
  Hoveniersbedrijf Clazing
  Beoordeling: 4.5 van 54.5538 reviews
  Hovenier in Sevenum

  Welkom op het profiel van Hoveniersbedrijf Clazing v.o.f. Wij bestaan inmiddels 17 jaar en doen alle aanleg en tuinonderhoud . T werkgebied is tussen Venlo, Weert , Eindhoven, Os, Nijmegen. We werken voor bedrijven en particulieren. Uurprijs is vanaf € 35 per manuur ex btw. Of een van te voren afgesproken totaalprijs of een abonnement. We kunnen altijd langskomen voor een geheel vrijblijvende offerte. We gaan voor kwaliteit en tevreden klanten. Met vriendelijke groet, Hoveniersbedrijf Clazing v.o.f.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Bedrijf communiceert heel helder wanneer ze gaan komen en overleggen wat ze doen. Door omstandigheden hebben ze een paar keer de werkzaamheden moeten doorschuiven. Maar dat werd netjes gecommuniceerd dus was niet echt een probleem.
 • Gijsen Groen
  Gijsen Groen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Sevenum

  Hoveniersbedrijf gelegen in Sevenum (Noord-Limburg). In onze beleving is de tuin of buitenruimte van grote waarde. De verschillende functies van de buitenruimte maken u tuin uniek. Een unieke tuin begint met een degelijk plan. Van ontwerp (3D) tot realisatie van ontwerpen. Van zwemvijver, zwembaden, alles in u tuin. Strak of organisch!

  Laatste review:

  Erg leuke ideeën en super werk. Super aan te bevelen!!!
 • Schuttingen van Soriano
  Schuttingen van Soriano
  Beoordeling: 4.7 van 54.7537 reviews
  Hovenier in Sevenum

  Schuttingen van Soriano is een klein familie bedrijf en is al jaren specialist in het plaatsen en vervangen van schuttingen. Wij hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit en service, dat tegen een voordelige prijs. Schuttingen van Soriano staat voor 3 kernwaarden: 1) Kwaliteit 2) Garantie 3) Maatwerk 4) Service Kwaliteit  Schuttingen van Soriano vindt het erg belangrijk dat de kwaliteit van de schuttingen optimaal is, daarom werken wij alleen met de beste materialen en zijn wij iedere dag opzoek naar goede deals. Garantie Wij garanderen een goed opgeleverde schutting, wij gaan pas weg als u ons aangeeft helemaal tevreden te zijn. Zou er na oplevering toch nog iets niet naar wens zijn, kunt u dit binnen 72 bij ons kenbaar maken en zullen wij zonder extra kosten kijken naar een oplossing. Uiteraard komen wij na 72 uur ook graag eventuele ongemakken verhelpen dit is na 72 uur niet meer kosteloos. Daarnaast zijn wij overtuigd van onze goede kwaliteit en bieden wij 10 jaar garantie op hout- en betonrot. Maatwerk Van Schuttingen van Soriano mag u extra service verwachten. Heeft u bijvoorbeeld een andere afmeting van uw schutting nodig dan de standaard maten? Dan maakt  Schuttingen van Soriano dit mogelijk. Maak een omschrijving en situatieschets, geef duidelijk aan waar de andere maten en/of poorten moeten komen en bespreek dit. Schuttingen van Soriano zal er alles aan doen om uw droom schutting werkelijkheid te laten worden. Service Om onze kwaliteit, garantie en maatwerk te waarborgen, komen wij altijd na een tijdje terug om te kijken of alles nog naar wens is. Daarnaast is een afspraak op locatie ook mogelijk. Onze specialisten komen graag bij u thuis om samen met u uw wensen te bespreken, zodat wij uw droom kunnen waar maken! Een schutting voor iedere tuin!

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Top bedrijf met top mensen. De jongens waren heel gezellig en vakkundig. Wij hebben ze in totaal 3x ingehuurd voor de achtertuin en voortuin, wij zijn dik tevreden👍. Ook wil ik de vrouw achter de administratie een pluimpje geven zij heeft mij heel goed geholpen.
 • Hoveniersbedrijf Bert Sijbers
  Hoveniersbedrijf Bert Sijbers
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Hovenier in Sevenum

  Hoveniersbedrijf Bert Sijbers uit Maasbree verzorgt tuinontwerpen, tuinaanleg, tuinonderhoud, bestratingen, vijvers, waterpartijen & beregeninginstallaties; kortom alles wat u in en om de tuin nodig hebt. Wij maken van ontwerp tot aan realisatie een creatief en kwalitatief hoogwaardig product.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  zeer goede vakman, werkt met professioneel gereedschap , snel en schoon.
 • NB Groenprojecten
  NB Groenprojecten
  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews
  Hovenier in Sevenum

  Wij zijn NB Groenprojecten, een bedrijf met ruim 7 jaar ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen bij particulieren en zakelijke klanten.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Fijne vaklui denken mee en passen waar nodig de werkzaamheden aan. Kan ze iedereen aanbevelen
 • Bouwservice Bessems
  Bouwservice Bessems
  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews
  Hovenier in Sevenum

  George Bessems Groenprojecten levert kwaliteit. Naast hoog gekwalificeerd personeel heeft George Bessems Groenprojecten het materiaal in huis voor het geheel in eigen beheer uitvoeren van alle werkzaamheden waardoor wij aantrekkelijk en eerlijk kunnen concurreren. al onze machines zijn gekeurd en werken op biologische brandstof ook werken wij niet met chemische onkruidbestrijding maar wij hanteren andere technieken . Wij vinden het zeer belangrijk dat u tevreden bent . Onze werkzaamheden zijn: - tuinonderhoud - bomen snoeien - bomen verwijderen - processierups verwijderen George Bessems Groenprojecten staat garant voor: - service - kwaliteit -veiligheid - biologisch - een blijvend mooie afwerking Tot de opdrachtgevers worden zowel particulieren als bedrijven gerekend. George Bessems Groenprojecten levert zogezegd een totaalpakket en neemt u alle zorgen uit handen. Neem gerust contact op met George Bessems Groenprojecten

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Een vakman die zijn afspraken nakomt.

4.8

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Sevenum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 85 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Sevenum

Andere vakmensen in Sevenum

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur