Vind sloopbedrijven in Sevenum

Op zoek naar sloopbedrijven in Sevenum? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Sevenum

 • Vaes Klus en Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Sloopbedrijf in Sevenum

  Mijn bedrijf is vooral gericht op klussen in en rondom huis . Regio Limburg en Brabant . Door jarenlang ervaring opgedaan bij kleine bouwonderneming. Waarbij wij zeggen gewoon nadenken en beginnen.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Alles netjes afgerond zo als afgesproken en dat binnen een korte tijd!
 • Allround Klusbedrijf van Rijn
  Allround Klusbedrijf van Rijn
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  Sloopbedrijf in Sevenum

  Allround Klusbedrijf van Rijn kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Venlo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Metaalbewerking, Openhaard repareren of onderhouden, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Kitten, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Allround Klusbedrijf van Rijn om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Klus op zich goed uitgevoerd. Maar helaas werd ook een verstopping ontdekt waarvoor een gespecialiseerd bedrijf zal moeten komen met camera-mogelijkheden.
 • R&S Bouw- en metselwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7563 reviews
  Sloopbedrijf in Sevenum

  R&S Bouw- en metselwerken is een eenmanszaak welke gevestigd is te Roermond. Met een jonge en frisse blik staan wij klaar voor al uw wensen. R&S Bouw- en metselwerken staat voor kwaliteit, ervaring, vakmanschap en flexibiliteit. Mijn werkzaamheden voer ik uit binnen een straal van 75km. Ik ben gespecialiseerd in het realiseren van onder andere nieuwbouw, verbouw en aanbouw met- of zonder lichtstraat. Tevens kunt u bij mij terecht voor: - Carpoorten; - CV/vloerverwarming; - Dakwerk; - Electra; - Graafwerkzaamheden; - Metselwerk; - Renovaties; - Sloopwerk; - Smeervloeren; - Stucwerk; - Tegelwerk; - Voegwerk. Nieuwsgierig naar hetgeen R&S Bouw- en metselwerken voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust contact op via de onderstaande contactgegevens voor een afspraak en/of een offerte op maat. R&S Bouw- en metselwerken Bob Boumanstraat 17 6042EH Roermond K.v.k. nummer 66676878.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Netjes de puin opgeruimd en meegenomen inclusief het kozijn zelf. Zelf ook het idee geopperd toch iets meer dan het kozijn te verwijderen zodat het mooier oogt. Heel erg vriendelijk, en zeker een aanrader voor het uitvoeren van soortgelijke werkzaamheden!
 • E&E Slooptechniek
  E&E Slooptechniek
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Sloopbedrijf in Sevenum

  E&E is Gespecialiseerd in sloop,opruimen,ontruimen en all-round klus opdracht in en rond uw huis . Van beton storten tot algemeen onderhoud aan u woning of tuin. Ruime ervaring in de bouw, techniek en sloop. Jong en dynamisch bedrijf met vol enthousiaste en technische mensen die ook met u meedenken. Tot gauw.

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  He did a great job. Neatly installed the dishwasher. Removed the cabinet. Gave some tips as well. Friendly and handy. Has knowledge of electrical things. Is good at solving problems in a unique manner. Installed a hook for the boxing bag as well.
 • Olvaldi B.V.
  Olvaldi B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Sevenum

  Olvaldi B.V. is opgericht in 2022. Wij zijn een asbestbedrijf die u alles uit handen neemt van a tot z. Tevens kunnen wij na het verwijderen van de asbest het weer herstellen met niet asbesthoudend materiaal denk bevoorbeeld aan een nieuwe rioleren, nieuw dakbeschot of golfplaten, Nieuwe beplating enz. Wij zijn volledig gecertificeerd bij DNAA en hebben bij elkaar meer dan 25 jaar ervaring.

  Laatste review:
  Asbest verwijderen-
  Netjes, prettige mensen, duidelijk
 • Klusbedrijf TJ
  Klusbedrijf TJ
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Sloopbedrijf in Sevenum

  Klusbedrijf TJ Sevenum Werk binnen een straal van Max 50km

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Direct kunnen afspreken. Goede en duidelijke afspraken kunnen maken. Hij dacht met me mee. Tevreden!
 • VM facilities
  VM facilities

  Nieuw op Werkspot

  Sloopbedrijf in Sevenum

  Hoi, Ik heb voornamelijk kennis en ervaring in metaal en techniek(Mechatronica) , digitale vaardigheden zoals cad/cam, solidworks werken met office softwares. Naast dat heb rijbewijs B en ervaring met bestelbus en certificaten van hijsenen heffen ,vca, ept, BHV.

 • Sanders bouw en renovatie
  Sanders bouw en renovatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7536 reviews
  Sloopbedrijf in Sevenum

  Wij zijn een jong en vitaal aannemersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. Wij leggen onze focus ook op het plaatsen van gipswanden , doorbraak draagmuren , Plaatsen van wanden met ytong blokken , metselwerken , Plaatsen stalen balken , Schuren en lakken van houten vloeren , sloopwerken , metselen van kalkzandsteen , plaatsen metal stud wanden. Daarom bieden wij ook altijd de passende service en garantie voor u project. Door onze jaren ervaring hebben wij een top team van specialisten in ons bedrijf met de juiste kennis. Tevens zijn al onze werkzaamheden tot in de puntjes verzekerd.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Snel een offerte komen opmaken. Hierna ook snel en goed de klus komen uitvoeren. Ook in het contact via mail altijd een snelle en duidelijke reactie. Denkt ook goed mee met de beste oplossing voor je situatie. Een aanrader voor iedereen!
 • Dawood Diensten
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Sloopbedrijf in Sevenum

  voor al uw diensten omtrent service & onderhoud van verwarmingsinstallaties.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Reageerde snel, komt afspraken na. Foutje in de montage in 1e instantie maar.kwam.direct terug om het op te lossen dus prima!
 • EMIL - bouw en renovatie van uw huis
  EMIL - bouw en renovatie van uw huis

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Sevenum

  Stucwerken, tegelwerken, shilderij Badkamer , laminat , toilet , plafond gipsplaten

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Sevenum, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 102 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Sevenum

Andere vakmensen in Sevenum

Vind vakmensen bij jou in de buurt