Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Schokland

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55500 reviews
  Hovenier in Schokland

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snel beschikbaar, klus snel en goed uitgevoerd.
 • Maatschap van Horssen-Klop
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Hovenier in Schokland

  allrounders die alles aanpakken, met 10 jaar ervaring vca gecertificeerd contaniners om snoeiafval / puin ed te verwijderen als u tevreden bent zijn wij het ook

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Netjes op geleverde tuin
 • Schuttingbaas
  Schuttingbaas
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Hovenier in Schokland

  De schuttingbaas gespecialiseerd in het plaatsen van hout beton schutting systemen. Wij realiseren hoog waardige schuttingen met kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Zowel bedrijfsmatig als particulier. Verwijderen en afvoeren van uw oude schutting of haag draaien we onze handen niet voor om. Let wel vanaf prijs 35.- per m1 verwijder + afvoer exclusief transportkosten Houd er rekening mee inclusief materiaal een vanaf prijs van 100 eu per m1 inclusief btw en montage ex transportkosten. Wij werken uiteraard met garanties. 10 jaar op het beton 3 jaar op het hout 1 jaar op de tuinpoort Verzakkingen kunnen wij geen garantie op geven! Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op via werkspot maar vermeld de meters svp er wel bij voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Lex en zijn team werken enorm snel, en kwalitatief erg goed! Erg fijn contact gehad vooraf, en ook de tijdens het bouwen verliep alles gesmeerd! wij zijn enorm tevreden! Ik kan deze Schuttingbaas iedereen aanraden!
 • Bultie multidiensten
  Bultie multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Hovenier in Schokland

  Diverse werkzaamheden Tuinaanleg,straatwerk grondwerk en rioolwerk Ook gras en kunstgras Hekwerk en houtwerk Snoeiwerk en sloopwerk Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Echte vakmensen. We hebben onze oprit laten vervangen. De oprit is prachtig geworden. De tegels liggen er strak in en ze hebben zeer prettig met ons meegedacht.
 • Tuinrobuust
  Tuinrobuust
  Beoordeling: 4.7 van 54.7524 reviews
  Hovenier in Schokland

  Tuinrobuust met een werkgebied van 40 km rond kampen en verder in overleg (Wij hanteren de normale norm hoveniers prijzen geen low budget klusjesman prijzen) Tuinaanleg Tuinonderhoud Terreinonderhoud Tuinontwerp Tuinrenovatie Bomen vellen Klein grondverzet Terrasreiniging

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Na een kleine verwarring over de geplande datum van uitvoering toch nog snel een opgeknapte tuin gekregen. De mannen van Tuinrobuust werken snel en leveren goed werk. Prijs/kwaliteit staat hier goed tegenover elkaar. Tuinrobuust denkt ook met je mee en draagt ideeën aan. Al zou de communicatie voorafgaand van uitvoering ietsje beter kunnen, ik ben tevreden met het resultaat!
 • MO TUINEN
  MO TUINEN
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Schokland

  MO TUINEN de vakman voor uw tuin. Ben je op zoek naar een ervaren partij voor diverse tuinwerkzaamheden? MO TUINEN is jou graag van dienst en heeft jarenlange ervaring op het gebied van allround tuinwerkzaamheden Onder allround tuinwerkzaamheden valt alles om het huis inclusief de afwerking. Denk hierbij aan. -Bestratingen -Tuinontwerp -Tuinaanleg -Tuinrenovatie -Overkappingen -Veranda's -Pergola's -Schuren / bergingen -Tuinhuisjes -Schuttingen De diensten die wij verichten zijn aan particulieren en klein bedrijven. Uiterraad overleg ik altijd eerst met de klant wat de wensen zijn en ik kom altijd langs om de klus te bespreken en alles door te nemen. Vervolgens maak ik een duidelijke offerte op de mail. Bereikbaar via telefoon en mail. Zien we je snel bij MO TUINEN ?

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Snelle reactie, klus vakkundig geklaard. Voor meer klussen in en om de tuin en bestrating/ overkapping enz.. gewoon doen.
 • KGV Kampen Groenvoorziening
  KGV Kampen Groenvoorziening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Hovenier in Schokland

  welkom om het profiel van hovenier in kampen/kampen groen voorziening hierbij een korte presentatie wat ik doe voor u als klant, hovenier in kampen is een bedrijf wat zich bezig houd met alle werkzaamheden in en rond uw tuin zo houden we ons bezig met aanleg , onderhoud , straatwerkzaamheden/herstraten, en alle verdere werkzaamheden we werken met de best geselecteerde producten en gaan niet eerder weg of u moet tevreden dus zoekt u een vakman in uw tuin horen we het graag

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijke lui die echt nestjes werk leveren!! Na afloop hebben ze de werkplaats keurig opgeruimd en alles uitgevoerd wat was afgesproken! Echt een aanrader👍🏻
 • Weka houtbouw
  Weka houtbouw
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Hovenier in Schokland

  Heb je een Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman nodig in Kampen of omgeving? Weka houtbouw kan je helpen met alle klussen die een Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals Dakramen,Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, overkapping, vlonders, infrarood vloerverwarming, keukens plaatsen ... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  De foto’s zagen er goed uit.
 • JT JJJ

  Nog geen reviews

  Hovenier in Schokland

  JT JJJ kan je helpen met je Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Timmerman, Badkamer specialist klus in Nagele en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk binnen, Geluidsisolatie, Renovatie huis, Keuken plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Aanbouw of opbouw plaatsen, Zolder (ver)bouwen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Grond afgraven of egaliseren, Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden, Puin of meubilair afvoeren te beantwoorden. Neem direct contact op met JT JJJ om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Elektricho
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Schokland

  Elektricho levert diensten in de elektrotechnische industrie. Maakt gebruik van de beste technologische oplossingen op het gebied van elektrische componenten en bouwmaterialen voor uw woning. Elke installatie wordt gecontroleerd op functionaliteit en veiligheid. Dankzij opleiding, kennis en ervaring kan Elektricho garant staan ​​voor een goed gemaakte installatie die zeer lang meegaat.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  De klus bleek wat lastiger dan we hadden bedacht, maar prima uitgevoerd. Correct, vriendelijk, goede prijs, was top.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Schokland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 356 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Schokland

Andere vakmensen in Schokland

Vind vakmensen bij jou in de buurt