Vind hoveniers in Lutjebroek

Op zoek naar hoveniers in Lutjebroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Lutjebroek

 • B&B Sierbestrating
  B&B Sierbestrating
  Beoordeling: 4.5 van 54.55107 reviews
  Hovenier in Lutjebroek

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Danny van B&B sierbestrating en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak heb ik geleerd met de hamer. Doormiddel van deze methode krijgt een mooier eindresultaat omdat het stabieler en strakker erin ligt. Verder beschikt het team over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. B&B sierbestrating staat voor kwaliteit, vriendelijkheid en meedenkend. Wij als team zullen ervoor zorgen dat u ten aller tijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet B&B sierbestrating Kijk onze instagram pagina voor meer: @benbsierbestrating

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Wij zijn erg blij met het werk van Danny en Mike. Vanaf het eerst tot laatste moment was er goede communicatie waarbij alles soepel is verlopen. De oprit ligt er super strak bij. Voor een volgende klus zouden wij zeker Danny weer inhuren. Een aanrader!
 • B. Komen Bestratingen
  B. Komen Bestratingen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Hovenier in Lutjebroek

  Beste opdrachtgever, Ik ben Bert Komen, "B. Komen Bestratingen" en ik ben al jaren gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Het bestratingsvak hebben wij vanuit de oude ambacht geleerd met de hamer. Volgens deze methode werken wij het liefste omdat dit een mooier eindresultaat oplevert. Uw bestrating ligt er dan strakker en stabieler bij waardoor u minder kans heeft op verzakkingen of scheef liggen. Verder beschikken wij over alle benodigde gereedschappen om uw opdracht zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. wij staan voor kwaliteit en zullen ervoor zorgen dat u ten allertijde tevreden bent met het eindresultaat. Met vriendelijke groet, B. Komen Bestratingen

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Bert heeft 20 m² keramische tegels bij ons gelegd. Het overleg vooraf en tijdens de klus was goed, Bert heeft fantastisch meegedacht en vakwerk geleverd.
 • klusbedrijflutjebroek B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Lutjebroek

  ik loop al 30 jaar in de bouw met diverse werk ervaringen, ik ben bereid om 50 kilometer van mijn adres te reizen voor mijn klanten. mijn expertise ligt met name het aannemen van werk zoals renovatie klussen van badkamer / wc, keuken, kozijnen plaatsen, plafond werk, loodgieters werk, timmerwerk. teveel om op te noemen. Ik heb een jongbedrijf klusbedrijflutjebroek B.V, maar vol passie voor het vak van aannemer van klussen daar draait het om, om u de klant te ontzorgen van wat er moet gebeuren, ik ga alles regelen om het werk bij u vakkundig te kunnen afhandelen. Tevens uiteraard met de bij behoorden garanties die daar bij komen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Goed advies gegeven! Prima werk, mooi en snel gedaan!
 • Duindam dvl
  Duindam dvl
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Lutjebroek

  Hoi mijn naam is kevin en werk al meer als 10 jaar als hovenier en sinds kort mijn eigen bedrijf begonnen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Kevin is makkelijk om mee te communiceren, heel stipt, respecteerd onze wensen, en heeft goede ideeen. 400 m2 algemeen onderhoud, onze tuin ziet er weer uit als een plaatje. Aanrader!
 • M Sanches
  M Sanches
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Lutjebroek

  Ik ben Mayron van M Sanches bestrating en grondverzet bedrijf, inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring. Mijn voornaamste werk op het moment is dan ook het straten maken en grondwerk maar ook kan ik andere werkzaamheden voor u kunnen verrichten zoals tuinhekken plaatsen. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Omdat ik onlangs actief ben op Werkspot zijn mijn reviews nog in aanvraag. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Mayron heeft mijn achtertuin opnieuw bestraat en scootmobiel vriendelijke gemaakt. Perfect gedaan, het is ook een hele aardig, beleefde jongeman die goed heeft geluisterd naar mijn wensen. Zeer tevreden, echt een aanrader!
 • K. Stoof dienstverlening
  K. Stoof dienstverlening
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Hovenier in Lutjebroek

  K.Stoofdienstverlening Voor het aanleggen van Vlonders, straatwerk , schuttingen en walbeschoeiing of anderen werkzaamheden neem dan contact op met K. Stoof om je klus te bespreken! Kijk voor meer foto's op mijn Facebook of website kstoofdienstverlening

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  In eerste instantie op de huidige datum kwamen ze aan met de verkeerde planken, datum verzet naar een datum snel na de originele. De mannen hebben onze schutting opgehoogd en het ziet er meer dan top uit! Snel en professioneel gedaan ziet er top uit. Vakmensen, zeer aan te raden!
 • Molenaar graafwerkzaamheden
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Lutjebroek

  Molenaar graafwerkzaamheden kan je helpen met je Hovenier klus in Hoogkarspel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... te beantwoorden. Neem direct contact op met Molenaar graafwerkzaamheden om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Zeer tevreden werk goed en netjes uitgevoerd
 • Van der Waarden handel en dienstverlening
  Van der Waarden handel en dienstverlening
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Hovenier in Lutjebroek

  Grond- en graafwerkzaamheden Beschoeiingen Riolering Tuinen

 • Tuinonderhoud Poland
  Tuinonderhoud Poland
  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews
  Hovenier in Lutjebroek

  Een hard werkend iemand met een passie voor het groen!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Super vriendelijk! Vakkundig en snel onze boom weggehaald. Netjes opgeruimd. Tot de volgende klus! 👍🏽
 • W.K. Klussen
  W.K. Klussen
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Lutjebroek

  W.K. Klussen is je ideale partner als je een Hovenier, Schilder, Timmerman, Klusjesman nodig hebt in Bovenkarspel en omgeving. Ik ben gespecialiseerd in tuinaanleg, klussen in huis, schilderwerk en timmerwerkzaamheden. Een indruk van mijn projecten en meer vind u op mijn facebook pagina of stuur mij een bericht.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Snel en vriendelijk contact en klus snel en netjes opgelost.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Lutjebroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 596 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Lutjebroek

Andere vakmensen in Lutjebroek

Vind vakmensen bij jou in de buurt