Vind timmermannen in Wintelre

Op zoek naar timmermannen in Wintelre? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Wintelre

 • H2 BOUW
  H2 BOUW
  Beoordeling: 4.7 van 54.7563 reviews
  Timmerman in Wintelre

  H2 Bouw & Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door ons brede netwerk en mogelijkheden zijn wij snel inzetbaar op uw opdracht. Zie ons website voor meer info; www .H2-bouw. nl

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Monteur Jacob was heel helder en communicatief in de stappen die hij nam om het probleem van kromgetrokken planken in de gevelbekleding aan te pakken. Stap voor stap meegenomen. Prima oplossing.
 • Floors & Projects Vision
  Beoordeling: 5 van 55535 reviews
  Timmerman in Wintelre

  Floors & Projects Vision heeft al ruim 40 jaar ervaring en kan je helpen met je Vloerspecialist en Plintenspecialist klus in Helmond en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Houten vloer of parketvloer leggen, Laminaat leggen, Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen, Vloerbedekking leggen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren, Vloer schuren, oliën of lakken te beantwoorden. Neem direct contact op met Floors & Projects Vision om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Stephan is een echte vakman. Hij levert topwerk af. De plinten zitten superstrak tegen de muren en het afkitten maakt echt het verschil. Daarnaast werkt hij heel zuinig, dus bijna geen snijafval. Ik ben heel erg tevreden!
 • YaYa design
  YaYa design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9557 reviews
  Timmerman in Wintelre

  Yaya design timmerwerk bestaat sinds 2017 Interieurbouw-Timmeren Ervaren timmerman voor alle timmerwerkzaamheden in en om het huis. Ook voor keukens en dakkapellen plaatsen/restaureren/kasten (op)bouwen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Job was done really well. The only difficulty was the the language, i do not know Dutch and he cannot speak in English. With the help of google translate and WhatsApp we communicated and it went well and job was done ontime and as per the expectation.
 • Slegers Zonwering
  Slegers Zonwering
  Beoordeling: 5 van 55578 reviews
  Timmerman in Wintelre

  Hallo, Welkom op het profiel van Slegers Zonwering, ik ben Wim. Ik verzorg al mijn klussen met de nodige passie en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in: + Zonwering binnen/buiten + Rolluiken + Screens + Terrasschermen + Veranda zonweringen + Horren. Graag helpen wij u verder met het verzorgen van uw klus. Het is voor ons vanzelfsprekend om de ruimte waarin gewerkt wordt netjes op te leveren. Tevens wordt er netjes omgegaan en alles afgedekt indien nodig. Wij zijn bijna 4,5 jaar bezig met werkspot en al heel veel mooie klussen mogen doen. Groet, Team Slegers Zonwering

  Laatste review:
  Rolluik plaatsen of vervangen-
  Wim levert goed werk en komt afspraken na!
 • Aartmaakt.nl
  Aartmaakt.nl
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Timmerman in Wintelre

  Aartmaakt - de naam zegt t al… er is geen klus waar ik raar van op kijk. Van complete aan- of opbouw tot het vervangen van uw wc raam, ik zorg dat uw woonwensen optimaal in vervulling worden gebracht. Specialisme in het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien - kunststof, hout of aluminium.

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Een hele fijne samenwerking! Aart komt zijn afspraken na en communiceert goed.
 • Totaallaminaatvloer
  Totaallaminaatvloer
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Timmerman in Wintelre

  Laminaat, klik-pvc, visgraat, ondervloer, plakplintjes, muurplinten, traprenovatie. Quick Step Master Installer. Ruime ervaring met het leggen van laminaat / klik-pvc / visgraat incl. plakplintjes en ondervloer. Ook muurplinten in verstek gezaagd zetten volgens de hoge normen die Quick Step stelt. Ook laminaat of pvc leggen op een dichte trap behoort tot de mogelijkheden. Verder kunnen wij geen trappen stofferen, vervangen of maken o.i.d.! Ons team: Antoine, Petra, Nighel, Lesley en Amber, werken accuraat, zijn flexibel en punctueel. We komen graag, alleen of met tweeën, bij u langs. Zowel doordeweeks als in het weekend. Uiteraard is al het benodigde gereedschap aanwezig. Wij leveren ook een totaalconcept. Ondervloer, laminaat / pvc, plinten en legservice. Kijk op onze website voor meer informatie. MAG IK U EROP WIJZEN DAT OP T MOMENT DAT U UW CONTACTGEGEVENS MET MIJ DEELT, HET MIJ MEESTAL MEER DAN €35,- KOST! M.a.w. contacteer mij uitsluitend wanneer u zo goed als zeker weet, dat 1 van ons de vakman is om uw vloer te leggen.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Snel en heel netjes gedaan. Nette mannen
 • M&M ramen & deuren
  M&M ramen & deuren
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Timmerman in Wintelre

  M&M Ramen en Deuren uit Veldhoven houdt zich bezig met vervanging van pvc en aluminium ramen en deuren, glaswerken, zonwering en rolluiken. Wij vervangen slecht isolerend of enkel glas naar HR++ glas

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Very careful to detail and great communication! The job was done perfectly. Thank you
 • B. Rutten bouw
  B. Rutten bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Timmerman in Wintelre

  Wij zijn een jong en zeer gedreven bedrijf, door ons grote netwerk komen we altijd tot een snelle en passende oplossing! Tel nmr: Nul-zes-vier-nul-zes-negen-vijf-drie-nul-negen Wij gaan pas naar huis als de klant tevreden is! Wij voorzien het aanleggen van: -straatwerk -grondwerk -overkappingen -zwembaden -gras/kunstgras -schuttingen -beplanting Kortom alles in en rondom U tuin in 1 aanspreekpunt!

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Bart Rutten heeft samen met Jimmy en Joey in onze achtertuin gewerkt. Hij heeft een frame gelegd van hardhout en daaroverheen steenschotten geplaatst. Het is erg mooi geworden. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit van het werk en ook de communicatie verliep uitstekend. Echt zoals Bart zelf zegt: wij gaan pas weg als u tevreden bent. Keurig afgewerkt en opgeruimd zoals afgesproken. We blijven heel graag in de toekomst met Bart Rutten samenwerken. Groetjes Angeline en Peter (Heeswijk-Dinther)
 • Rh klusservice
  Rh klusservice
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Timmerman in Wintelre

  Als je op zoek bent naar een Timmerman/klusjesman in Valkenswaard, Eindhoven, dan kan Rh klusservice je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Snel, vriendelijk, prima werk geleverd
 • Stoelers interieur & timmerwerken
  Stoelers interieur & timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Timmerman in Wintelre

  Hallo, mijn naam is Brent Stoelers, woon en werkachtend in omgeving Eindhoven en heb mijn eigen bedrijf opgericht genaamd stoelers interieur & timmerwerken. Voornamelijk zijn wij bezig met het realiseren van kastenwanden op maat en andere diverse meubels op maat. Daarbij doen wij ook aan kleine ‘verbouwingen’ met onder andere zolders aftimmeren, binnenwanden zetten enz. Wij zorgen dat onze klant dik tevreden is en ruimen alles netjes op!

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Brent heeft voor onze praktijk een prachtige balie gemaakt! Zeer deskundig en ervaren!

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Wintelre, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 706 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Wintelre

Andere vakmensen in Wintelre

Vind vakmensen bij jou in de buurt