Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Wintelre

 • H2 BOUW
  H2 BOUW
  Beoordeling: 4.7 van 54.7562 reviews
  Kozijnspecialist in Wintelre

  H2 Bouw & Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door ons brede netwerk en mogelijkheden zijn wij snel inzetbaar op uw opdracht. Zie ons website voor meer info; www .H2-bouw. nl

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Helemaal naar wens
 • YaYa design
  YaYa design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9557 reviews
  Kozijnspecialist in Wintelre

  Yaya design timmerwerk bestaat sinds 2017 Interieurbouw-Timmeren Ervaren timmerman voor alle timmerwerkzaamheden in en om het huis. Ook voor keukens en dakkapellen plaatsen/restaureren/kasten (op)bouwen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Job was done really well. The only difficulty was the the language, i do not know Dutch and he cannot speak in English. With the help of google translate and WhatsApp we communicated and it went well and job was done ontime and as per the expectation.
 • Slegers Zonwering
  Slegers Zonwering
  Beoordeling: 5 van 55578 reviews
  Kozijnspecialist in Wintelre

  Hallo, Welkom op het profiel van Slegers Zonwering, ik ben Wim. Ik verzorg al mijn klussen met de nodige passie en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in: + Zonwering binnen/buiten + Rolluiken + Screens + Terrasschermen + Veranda zonweringen + Horren. Graag helpen wij u verder met het verzorgen van uw klus. Het is voor ons vanzelfsprekend om de ruimte waarin gewerkt wordt netjes op te leveren. Tevens wordt er netjes omgegaan en alles afgedekt indien nodig. Wij zijn bijna 4,5 jaar bezig met werkspot en al heel veel mooie klussen mogen doen. Groet, Team Slegers Zonwering

  Laatste review:
  Rolluik plaatsen of vervangen-
  Wim levert goed werk en komt afspraken na!
 • Aartmaakt.nl
  Aartmaakt.nl
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews
  Kozijnspecialist in Wintelre

  Aartmaakt - de naam zegt t al… er is geen klus waar ik raar van op kijk. Van complete aan- of opbouw tot het vervangen van uw wc raam, ik zorg dat uw woonwensen optimaal in vervulling worden gebracht. Specialisme in het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien - kunststof, hout of aluminium.

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Een hele fijne samenwerking! Aart komt zijn afspraken na en communiceert goed.
 • M&M ramen & deuren
  M&M ramen & deuren
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Wintelre

  M&M Ramen en Deuren uit Veldhoven houdt zich bezig met vervanging van pvc en aluminium ramen en deuren, glaswerken, zonwering en rolluiken. Wij vervangen slecht isolerend of enkel glas naar HR++ glas

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Very careful to detail and great communication! The job was done perfectly. Thank you
 • Van Hooff Bouw en Timmerwerken
  Van Hooff Bouw en Timmerwerken
  Beoordeling: 4.1 van 54.1511 reviews
  Kozijnspecialist in Wintelre

  Beste, Ik ben Maik van Hooff een zelfstandige ondernemer in de Bouw en Timmerwerken. Bij mij kunt u terecht voor het complete plaatje van rumbouw tot afbouw en van metselwerk tot installatie werk. Ik streef altijd naar 100% kwaliteit en vakwerk.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Goede communicatie en blij met het resultaat. Hij werkt netjes.
 • RD garagedeuren
  RD garagedeuren
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Wintelre

  Wij van RD Garagedeuren zijn gespecialiseerd in montage en reparatie van sectionaaldeuren en openslaande garagedeuren. Alle deuren worden speciaal voor u op maat gemaakt en zijn daardoor in bijna elke situatie te plaatsen.

  Laatste review:
  Garagedeur plaatsen of vervangen-
  Communicatie verloopt vlot en vriendelijk. Reageert ook snel op berichtjes. Zijn ontzettend tevreden over de plaatsing van de automatische garagedeur. Deur is kwalitatief heel erg goed. Robin weet waar hij het over heeft en de plaatsing ging ontzettend vlot en is perfect gedaan. Zou Robin ten zeerste aanbevelen.
 • D!rks Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Wintelre

  Beste, Wij kunnen altijd samen uit een klus komen!

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Cornelis Dirks heeft 2 klussen voor mij gedaan: het op maat zagen en ophangen van een deur, en het isoleren van een wand in mijn garage. Hij ging daarbij zeer nauwkeurig en zorgvuldig te werk en vroeg regelmatig hoe ik het precies wilde hebben. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
 • SODA Klusbedrijf
  SODA Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7532 reviews
  Kozijnspecialist in Wintelre

  Allround Klusbedrijf en is van alle markten thuis u vraagt het en wij maken het !!! Bel gerust voor een passende offerte en met alle plezier zorgen wij er dan voor dat de klus naar uw tevredenheid word uitgevoerd. Met vriendelijke groet Ferry Mostard

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Ferry heeft de opdracht super uitgevoerd! Hij denkt mee voor de juiste oplossing en zegt het ook als iets niet haalbaar is. Heel fijn! Communicatie altijd goed verlopen en blij met deze echte vakman!
 • Kozijnenendeurenlala
  Kozijnenendeurenlala
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  Kozijnspecialist in Wintelre

  Montage,afwerk,Kunstof kozijnen en deuren klasse A ,top kwaliteit

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Wojciech is great. Replaced all my windows and glasses with triple glass, 0.5uW windows and great looking, high quality frames and a 0.9 uW value door for a price that is almost same with what many Dutch companies offer 2 glass, much worse uW value windows and doors for. He is very handy and provided help throughout the process. Also helped me with many other projects in my house afterwards. Definitely recommended.

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Wintelre, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 287 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Wintelre

Populaire diensten

Andere vakmensen in Wintelre

Vind vakmensen bij jou in de buurt