Timmermannen in Maarheeze

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde timmermannen in Maarheeze. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de timmermannen van Werkspot in Maarheeze

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Maarheeze

 • Floors & Projects Vision
  Beoordeling: 5 van 55543 reviews
  Timmerman in Maarheeze

  Floors & Projects Vision heeft al ruim 40 jaar ervaring en kan je helpen met je Vloerspecialist en Plintenspecialist klus in Helmond en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Houten vloer of parketvloer leggen, Laminaat leggen, Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen, Vloerbedekking leggen of vervangen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer verwijderen, Vloer reparatie, Vloer egaliseren, Vloer schuren, oliën of lakken te beantwoorden. Neem direct contact op met Floors & Projects Vision om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Plinten plaatsen of vervangen-
  Stephan werkt super netjes! Plinten zijn keurig geplaatst, in verstek gezaagd en afgekit. Na afloop heeft hij de kamer gestofzuigd. Het maken van de afspraak ging snel. Hij is flexibel en denkt mee. In mijn geval had de webwinkel waar ik de plinten had besteld vertraging bij levering. Stephan had daar alle begrip voor en kwam zonder problemen een paar dagen later. Kortom, ik kan alleen maar positief zijn en beveel hem van harte aan.
  Kom in contact
 • MH Service B.V.
  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
  Timmerman in Maarheeze

  Diversiteit Netheid Eerlijk Duurzaam Werkzaamheden Timmerwerk Overkapping Aanbouw / verbouw Zonnepanelen Airco’s

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  Fijne ervaring Denkt goed mee En heel mooi werk afgeleverd Zeer tevreden
  Kom in contact
 • Rh klusservice
  Rh klusservice
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Timmerman in Maarheeze

  Als je op zoek bent naar een Timmerman/klusjesman in Valkenswaard, Eindhoven, dan kan Rh klusservice je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Echte vakman met extra service en advies. Aanrader dus!
  Kom in contact
 • YaYa design
  YaYa design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9557 reviews
  Timmerman in Maarheeze

  Yaya design timmerwerk bestaat sinds 2017 Interieurbouw-Timmeren Ervaren timmerman voor alle timmerwerkzaamheden in en om het huis. Ook voor keukens en dakkapellen plaatsen/restaureren/kasten (op)bouwen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Job was done really well. The only difficulty was the the language, i do not know Dutch and he cannot speak in English. With the help of google translate and WhatsApp we communicated and it went well and job was done ontime and as per the expectation.
  Kom in contact
 • Montage en klussenbedrijf H.M.J.Maas
  Montage en klussenbedrijf H.M.J.Maas
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Timmerman in Maarheeze

  Ik heb mijn Montage en Klussenbedrijf al meer dan 25 jaar en heb dan ook veel ervaring op het gebied van klussen in de breedste zin van het woord. Van een schilderijtje ophangen tot kleine verbouwingen. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het monteren en aansluiten van keukens voor particulieren en bedrijven. Massieve trappen maken en monteren komt regelmatig voor . Ook doe ik onderhoud voor enkele bedrijven, café,s en voor hotels. Mijn uurloon is € 42,50 exclusief BTW.

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Klus nog on-going. Harry is geweest, alles opgemeten en spullen besteld. Vanwege mijn vakantie kan hij pas over 5 of 6 weken de klus klaren. Wordt vervolgd. Is inmiddels klaar. Geweldig vakman en was binnen 2 uren klaar met trap installeren . Indien ooit weer nodig zal zeker hem bellen
  Kom in contact
 • JVL Zonweringen
  JVL Zonweringen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Timmerman in Maarheeze

  Ik ben Johan van Lierop, 28 jaar. ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van zonweringen. denk daarbij aan het plaatsen van Rolluiken, Screens, uitvalschermen, luifel enzovoort. Ik doe dit werk nu al 10 jaar, vanaf me 18e vanuit school begonnen in de zonweringen branche. en nu mijn eigen bedrijf opgezet. ik voer mijn werk met alle liefde en plezier uit voor de klanten, en ga pas naar huis wanneer de klant tevreden is met mijn uitgevoerde werkzaamheden.

  Laatste review:
  Rolluik plaatsen of vervangen-
  Duidelijke afspraken, goede prijs en netjes en snel gewerkt. Nadat bestelde rolluiken binnen waren, konden ze op korte termijn geplaatst worden. Oude screens meegenomen en verder geen rommel achtergelaten.
  Kom in contact
 • willy's klusservice
  willy's klusservice
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Timmerman in Maarheeze

  Hallo Mijn naam is Willy en ik ben geruime tijd werkzaam in de bouw met als speciaisatie hout en timmerwerken. Ik sta tot uw beschikking voor al uw klussen in en om het huis. Mijn motto: Denk niet in problemen maar in mogelijkheden en inovatieve oplossingen.

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Fijne communicatie, we zijn erg blij met onze nieuwe poort.
  Kom in contact
 • Pantser zonwering
  Pantser zonwering
  Beoordeling: 4.7 van 54.7531 reviews
  Timmerman in Maarheeze

  Pantser is een jong en dynamisch bedrijf. We staan nog in de kinderschoenen maar hebben de nodige kennis en ervaring. Wij zijn gevestigd in Stein (LB) maar onze werklocaties zijn divers. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten zonweringen: rolluiken, (rits) screens, knikarmen en uitvalschermen. Pantser biedt buiten montage van nieuwe producten ook onderhoud en service aan. Dus voor het vervangen van een lint, doek of motor komen we graag langs! Wij staan voor kwaliteit, doelgerichtheid en klantvriendelijk te werk gaan.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Snel goed en schoon
  Kom in contact
 • Laarbeek occassion
  Beoordeling: 4.4 van 54.4510 reviews
  Timmerman in Maarheeze

  Wij zijn een jong, maar ervaren klusbedrijf met een specialisatie in het plaatsen van kozijnen, rolluiken en dakbedekking. Samen met u bespreken we uw wensen en maken we een offerte op maat. Ons ervaren en gemotiveerde klusteam zorgt ervoor dat u meer dan tevreden bent met het resultaat. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige producten van topkwaliteit, dit zorgt ervoor dat u lang van uw nieuwe dak, deur, rolluik of raamkozijn kunt genieten! Ons klusteam is zeer flexibel en heeft geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit. Wij zorgen ervoor dat u niet onnodig lang in een bouwsituatie zit. Schade? Ook voor reparaties en renovaties bent u bij ons aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat uw probleem snel en kwalitatief wordt opgelost.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Ik wil graag mijn dank hier uitspreken naar de vakman. Alle gordijnen waren top geplaatst, duidelijke en rustige uitleg en een vriendelijke man. Zeer zeker aan te raden. Levert één en al kwaliteit in zijn werk. Wij komen zeker bij deze meneer terug wanneer nodig!
  Kom in contact
 • Tim Jordens
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Timmerman in Maarheeze

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in timmerwerken , kitwerken en kleine renovatiewerkzaamheden. U kan altijd met ons contact opnemen voor verdere informatie , wij staan u graag te woord voor jullie vragen .

  Laatste review:
  Kitten-
  Fijne communicatie. Keurig op tijd, en het kitwerk ziet er strak uit.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Maarheeze, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 421 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Maarheeze

Andere vakmensen in Maarheeze

Vind vakmensen bij jou in de buurt