Vind tegelzetters in Maarheeze

Op zoek naar tegelzetters in Maarheeze? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Maarheeze

 • Klusbedrijf Julu
  Klusbedrijf Julu
  Beoordeling: 4.9 van 54.9562 reviews
  Tegelzetter in Maarheeze

  Mijn naam is Julian Janczuk en ik ben de eigenaar van Klusbedrijf Julu (Tegelwerken). Mijn bedrijf is nu bijna 5 jaar op de markt. Het geniet een onberispelijke mening bij grote bouwbedrijven en particuliere klanten. Ik doe tegels op muren, vloeren, binnen en buiten. Bij mij creëer je jouw droombadkamer, keuken, woonkamer, terras, zwembad en meer. Ik heb opdrachten uitgevoerd zoals: VOCO Hotel in Den Haag, Ziekenhuis in Zoetemeer, vakantiehuizen in Ouddorp en andere particuliere appartementen, villa's en penthouses. Kwaliteit staat bij mij voorop, maar dat betekent niet dat ik langzaam werk. Ik werk aan de beste kwaliteit producten. Als u advies nodig hebt, ben ik er altijd om je te helpen. Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Zeer tevreden. Hij heeft de tegels super mooi gezet en werkte ook heel netjes. Wij zijn er blij mee!!
 • M.A.S klusbedrijf
  M.A.S klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews
  Tegelzetter in Maarheeze

  M.A.S klusbedrijf is een eenmansbedrijf die voornamelijk gespecialiseerd is in het betegelen van keukens, wc's, badkamers en vloeren. Ruim 10 yaren ervaring als tegelzetter.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Prima prijs-kwaliteit verhouding. Houdt zich aan gemaakte afspraken. Snelle reactie op e-mail en whatsapp. Wij zijn erg tevreden over Mohammad zijn geleverde werk😊.
 • Lebouwpartner
  Beoordeling: 4.8 van 54.8596 reviews
  Tegelzetter in Maarheeze

  Mijn naam is Sjaak Leenen tegelzetter met meer dan 52 jaar ervaring in het vak als ZZPer. Al het tegelwerk groot en klein, wanden en vloeren. Zowel lijmen als in de specie. Als specialisme heb ik Portugese vloertegels

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Wat een topper, keuken betegeld en mag ik zeggen showroom waardig. Zegt wat hij doet met zeer scherpe prijs en goudeerlijjke afspraken. Jarenlange ervaring en mooie verhalen last zien dat de oudere generatie nog echt meeteld en voorbeeld moet zijn voor de huidige. Mijn complimenten.
 • SAM klussen naar wens
  SAM klussen naar wens
  Beoordeling: 4.6 van 54.6577 reviews
  Tegelzetter in Maarheeze

  Mijn naam is Samwel Hovsepjan en ik ben de eigenaar van SAM klussen naar wens. Ik ben een allround klusbedrijf. Hiervoor heb ik universitaire studies gedaan, ik doe alleen geen funderingen leggen, voor de rest ben ik voor alle klussen binnen of buitenhuis tot u dienst! ik heb hier ruim 9 jaar ervaring in. Mijn bedrijf staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dat wil zeggen dat alles naar wens van de klant moet zijn. wij kunnen voor u het totale project uitvoeren of ons beperken tot bepaalde onderdelen

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  Door slopen van schouw moest er een stuk vloer met bestaande leistenen tegels gelegd worden. SAM reageerde op de klus, kwam snel kijken en bracht een aantrekkelijke offerte uit. Super werk geleverd en komt afspraken na! Harde werkers 💪 Na de renovatie hebben zij de volledige vloer geboend en geïmpregneerd. Zie de resultaten op de foto s. De volgende klus is al met hun afgesproken.
 • Piet van den Eerenbeemt Tegel- en natuursteenwerken
  Piet van den Eerenbeemt Tegel- en natuursteenwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Tegelzetter in Maarheeze

  Zoekt u een tegelzetter voor uw verbouwing of nieuwe badkamer? Mooi tegelwerk is afhankelijk van meerdere zaken. Natuurlijk is de tegel en de kwaliteit van de tegel belangrijk. Maar de manier waarop de tegels gelegd zijn is zeker zo bepalend voor het eindresultaat. Met al meer dan 20 jaar ervaring kunt u op Piet vertrouwen Over Piet Jong geleerd is oud gedaan. Piet heeft al meer dan 20 jaar ervaring als tegelzetter. Na een aantal jaren in loondienst is Piet inmiddels al 15 jaar bezig als zelfstandig tegelzetter. In die tijd zijn veel mooie projecten opgeleverd, van een toilet tot complete woningen en bedrijfspanden. Met de opgedane ervaring zet Piet zich graag ook voor uw opdracht in. De opdrachtgevers Door de jaren heen heeft Piet voor verschillende opdrachtgevers gewerkt. Soms zijn dat particulieren, een andere keer wordt Piet ingehuurd door een aannemer, tegelzettersbedrijf of badkamerspecialist. Om wat voor klant het ook gaat, plezierig werken met duidelijke afspraken staat daarbij voorop.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Omdat er wat twijfels waren over de al bestaande tegelvloer in de keuken (laten liggen of eruit), kwam Piet van te voren eerst kijken. Uiteindelijk werd, op de dag dat hij begon, besloten om deze er toch uit te halen om er zeker van te zijn dat de nieuwe vloer echt goed kwam te liggen. Hij had mij voorgedaan hoe het moest, enerzijds om kosten te besparen, anderzijds dat hij dan zelf meteen met betegelen aan de slag kon gaan. Alles in goed overleg, net zoals de rest van het project. Als je kosten wilt besparen laat Piet je sowieso zelf dat doen wat je kunt doen, wat ik een groot pluspunt vind. Hij werkt netjes en accuraat en komt afspraken na. Ook is hij een hele rustige werker wat ik zelf wel prettig vond (b.v. geen muziek aan tijdens het werk). Als ik in de toekomst nog meer te betegelen heb hoop ik dat hij daar tijd voor heeft...
 • Made By Wes
  Made By Wes
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Tegelzetter in Maarheeze

  Mijn naam is Wesley van der Aa. Als allround klusser realiseer ik op ZZP-basis veel verschillende projecten. Niets is te gek, als we het kunnen bedenken, kunnen we het ook maken! Of het nu gaat om nieuwbouw of het uitbouwen van bestaande werken, alle mogelijkheden kunt u met mij bespreken. Ik denk graag met u mee! Ik hecht waarde aan een persoonlijke benadering. Schroom daarom niet om vrijblijvend contact op te nemen om uw plannen te bespreken en kennis te maken.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Hij kon de dag erna al komen om onze verstopte dakgoot schoon te maken. Hij was vriendelijk en heeft ook de dakgoot waar je lastig bij kon vanwege overkapping schoon gemaakt. Lekkage verholpen. Heel fijn. Fijn contact en snelle service. Ik zou hem zeker weer bellen als er iets is!
 • Bergmann Tegelwerken
  Bergmann Tegelwerken
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Tegelzetter in Maarheeze

  -

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Bergmann Tegelwerken is een verademing voor opdrachtgevers. Denkt mee, realiseert vakkundig en werkt netjes met oog voor detail. Branko is een op alle vlakken een zeer betrouwbare en transparante tegelzetter in meer dan alleen het tegelzetten. Communiceert duidelijk en regelmatig over voortgang, stemt eventuele aanpassingen af, en werkt zeer netjes. Kortom een vakman met softskills! Zijn 5 sterren reviews spreken voor zich! Deze klus betrof het plaatsen van een badkamer (7m2) en toiletruimte (1.5m2) in een nieuwbouw woning inclusief leidingwerk met 1m*1m tegels, en was door het harde werk binnen 2 weken geklaard.
 • Snoeijen Bestratingen & Dienstverlening
  Snoeijen Bestratingen & Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Tegelzetter in Maarheeze

  Hallo, mijn naam is Django Snoeijen, ben sinds kort gestart als zzp’er in de branche bestratingen en wooninrichting. Ik heb al enkele jaren ervaring in het aanleggen van bestratingwerkzaamheden en het leggen van binnen vloeren zoals laminaat, pvc en tegelvloeren. Daarbij ook het plaatsen van plinten en de bijbehorende kit werkzaamheden. Ik laat me nu vooral inhuren door een stratenmaker en een wooninrichtings bedrijf. Dit bedrijf doet de gehele wooninrichting van vloer aankleding tot trap bekleding en raamdecoratie. Maar omdat ik ook graag zelf wat eigen werk wil creëren en mijn bedrijf wat wil zien groeien, bied ik me zelf hier aan op werkspot.

 • LKMVE
  LKMVE
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tegelzetter in Maarheeze

  Ik ben bouwbedrijf van ettro uit Valkenswaard Zelfstandig bedrijf die bijna alles kan en doet. Ik doe, Stucwerk/ daken/ dakkapellen/ aanbouwen afdaken /Electra /kozijnen incl glas/ hout werken / beton vloeren /metal stud wanden en plafonds / Enzv Heeft u vragen bel gerust

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Hebben goed werk geleverd voor een prima prijs 👍🏻
 • Tegelwerken-Kantelberg
  Tegelwerken-Kantelberg
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Tegelzetter in Maarheeze

  Mijn diensten bestaan uit: • Renovatie Badkamer • Renovatie toiletruimtes • Alle tegelwerken • Kitwerken (Sanitair) Ik verzorg al uw tegelwerk en/of het compleet renoveren van uw badkamer en toilet. - Tegelwerk op maat - Complete renovatie van uw badkamer - Complete renovatie van uw toilet - Kitwerken (Sanitair) - Vakwerk op maat - Ruime ervaring - Met garantie U zorgt voor de tegels en het Sanitaire. U kunt deze aanschaffen bij elke winkel naar uw keuze. Tegelwerken Kantelberg zorgt voor alle bouwmaterialen. "Tegels en Sanitaire" Bij sanitaire kunt u denken aan alle meubels en de tegels die u in uw nieuwe badkamer wil. Alle bijkomende materialen regel ik voor u. "Bouwmaterialen" Bouwmaterialen zijn alle bijkomende materialen en toebehoren die in de muren en vloer worden verwerkt. Denk hierbij aan b.v. leidingen, afvoeren, loodgieter materialen, tegellijm etc. Graag zou ik eens (geheel vrijblijvend) bij u willen langskomen om met u uw wensen te bespreken en te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw project. Ik doe dit geheel vrijblijvend en u krijgt van mij een hele duidelijke offertebeschrijving met daarbij een vaste prijsopgave. Zo weet u van te voren altijd waar u aan toe zult zijn. Alles op een rijtje: · Een vriendelijk woord en een vrijblijvend advies. · Vrijblijvende offerte. · Geheel of gedeeltelijk renoveren badkamer en/of toilet. · Tegelreparatie. · Vakmanschap op maat. · Scherpe prijs. · Garantie: op uw nieuw aangebracht tegelwerk. · Garantie: op uw nieuwe aangebrachte leidingwerk, kitwerk en afvoerwerk. Vertrouw op vele jaren vakmanschap. Een goed advies "met wat u voor ogen heeft". Installatie en afwerking perfect tot in de kleinste details. Kwaliteit zichtbaar en onzichtbaar. Service die niet ophoudt na oplevering. Eén aanspreekpunt. Tip!! Kijk ook even op mijn website....

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Jan komt zijn afspraken na, levert goed werk en doet net nog even dat beetje meer. Al met al een goede vakman en goede keuze!

4.6

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Maarheeze, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 151 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Maarheeze

Andere vakmensen in Maarheeze

Vind vakmensen bij jou in de buurt