Vind timmermannen in Groessen

Op zoek naar timmermannen in Groessen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Groessen

 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.85176 reviews
  Timmerman in Groessen

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Snel en keurig geplaatst. Oude scherm meegenomen, super geregeld!
 • Sunteq Zonwering
  Sunteq Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Timmerman in Groessen

  SUNTEQ Zonwering, al 25 jaar ervaring in reparaties en onderhoud aan rolluiken en zonwering

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Vakmanschap en Service met hoofdletter S
 • R&B Bouw en Timmerwerken B.V.
  R&B Bouw en Timmerwerken B.V.
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Timmerman in Groessen

  Kwaliteit staat bij mij boven kwantiteit! Ik ben een timmerman met oog voor detail. Met alle opleidingen op zak en mijn 23 jaar ervaring, lever ik secuur en net werk. Ik plan niet ver vooruit, maar richt mij op de korte termijn. Ik kan daardoor snel bij u de werkzaamheden starten.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Arjan is erg goed in zijn werk. Daarnaast communiceert hij goed en komt hij afspraken na. Ik ben erg tevreden en beveel hem zeker aan!
 • Eikelboom bouw en advies
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Timmerman in Groessen

  Eikelboom bouwadvies Eikelboom bouw en advies bestaat uit 2 onderdelen; - Klusbedrijf de Eik: een allround klusbedrijf - Eikelboom bouwadvies: inspectie en advisering bij bouwfouten

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Klus verlies zoals besproken en verwacht. Dhr Eikelboom is een aanrader. Echt een vakman.
 • Star Bouw en Timmerbedrijf
  Star Bouw en Timmerbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6539 reviews
  Timmerman in Groessen

  Welkom bij Star bouw en timmerbedrijf Verbouw, onderhoud, badkamers renovatie. Dé specialist in al uw timmerwerk!, keuken, kunststof kozijnen, houten kozijnen, aluminium kozijnen, gevelbekleding, screens, rolluiken, het leggen van een vloer, het afhangen van een deur, het plaatsen van een dakraam en alle ander timmerwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  komt goed over
 • Klusservice Monique
  Klusservice Monique
  Beoordeling: 5 van 55552 reviews
  Timmerman in Groessen

  Ik ben Monique Overkamp. Na 10 jaar bij een bouwmaterialenhandel te hebben gewerkt wil ik mij met Klusservice Monique richten op de kleinere klussen. Zo kunt u bij mij terecht voor bijvoorbeeld het ophangen van een lamp, plank of schilderij, het vervangen van een kraan of toiletbril. Maar ook voor het in elkaar zetten van (IKEA)meubels of binnenschilderwerk. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken en tot een passende oplossing te komen.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Super!
 • Spoel Allround
  Spoel Allround
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Timmerman in Groessen

  Hallo, Spoel Allround timmerwerken is een jong bedrijf, sinds februari 2019 opgestart na 20 jaar als timmerman te hebben gewerkt. Mijn werkgebied is Gelderland, Utrecht, Overijssel, Oost Brabant en Noord Limburg Voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden bent u bij mij aan het goede adres, van het plaatsen van een tv wand tot complete verbouwing van de zolder, geen klus ga ik uit de weg. Uiteraard sta ik ingeschreven bij de kamer van koophandel en zijn alle verzekeringen op orde. Motto: Afspraken zijn afspraken

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Ik ben heel blij met mijn nieuwe voordeur. Bas heeft hem heel netjes geplaatst. Echt een vakman!
 • Diamant klusbedrijf
  Diamant klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Groessen

  Ben je op zoek naar een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Tegelzetter, Badkamer specialist? Dan kun je in Duiven bij Diamant klusbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Stucwerk binnen, Geluidsisolatie, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Vernissen of lakken (kozijnen, meubels)-
  Zestal oude radiatoren laten opknappen door de heren van Diamant klusbedrijf. Konden me snel helpen en hebben een mooi resultaat geleverd! Radiatoren zien er weer superfris uit in RAL 9016! Dank!
 • Liemers Afbouw
  Liemers Afbouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Groessen

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Duiven, dan kan je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Na contact te hebben gehad super snel een datum ingepland. Mooi werk geleverd. Precies wat we wilden.
 • Hindrie Luchtenburg Bouw
  Hindrie Luchtenburg Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Timmerman in Groessen

  Beste mensen ik heb een klein bouwbedrijf en werk veel voor particulieren Grotere klussen huur ik de vakmensen in die waarvan ik weet dat ze goed werk leveren. ik werk al 35 jaar in het vak en ben in staat om op een deskundig manier uw klus uit te voeren. Ik ben transparant eerlijk en betrouwbaar en hou absoluut niet van prutswerk. Ik ben in het bezit van de aannemers papieren dat is een zekerheid voor u. Ik doe ook nog werkzaamheden voor het leger des Heils . Alle bouwwerkzaamheden doe ik met veel plezier. Kortom ik wil mijn werk uitvoeren en afronden met de hoop dat u tevreden bent. De klanten waar ik voor heb gewerkt die nodigen mij ook weer uit bij hun eigen familie . Ik hoop u te ontlasten in uw verbouwklus . Ik zie ons contact met vertrouwen tegemoet. Vriendelijk groet Hindrie Luchtenburg

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Buitengewoon tevreden. Hindrie is een vakman die mij met veel meer gaat helpen dan eerst aangevraagd. Hij houdt veel rekening met de wensen van de opdrachtgever en met diens portemonnee, is zeer hulpvaardig en betrouwbaar en weet de kanalen om kosteneffectief bezig te zijn. Hij gaat voor kwaliteit, en daar ben ik heel blij mee.

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Groessen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 581 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Groessen

Andere vakmensen in Groessen

Vind vakmensen bij jou in de buurt