Timmermannen in Berkel-Enschot

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde timmermannen in Berkel-Enschot. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de timmermannen van Werkspot in Berkel-Enschot

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Berkel-Enschot

 • Weos Kozijnen-Rolluiken -Zonweringen BV
  Weos Kozijnen-Rolluiken -Zonweringen BV
  Beoordeling: 4.5 van 54.55117 reviews
  Timmerman in Berkel-Enschot

  Weos BV is al jaren dé specialist op het gebied van kozijnen, rolluiken, zonweringen, dakkapellen en op- of aanbouwen. Vanaf de start in 2007, tot op heden, heeft Weos een enorme groei doorgemaakt. Daarbij worden onze producten zelfstandig in onze eigen fabriek geproduceerd, waardoor wij competitief blijven in de huidige markt. Al onze producten voldoen aan de huidige normen en kwaliteitseisen die je mag verwachten van een volwaardige leverancier. Bij WEOS leveren we en monteren we naast kunststof kozijnen ook aluminium kozijnen, aanbouw/opbouw/renovatie dakkapellen, buiten deuren met evt. horren! -Wist u dat wij dakkapellen Prefab aanleveren + monteren? -Wij met hoogwaardige geïsoleerde constructieve SIP- panelen werken? -Wij daardoor efficiënte en duurzame projecten op maat opleveren? Wij staan voor onze kwaliteit en willen onze klanten zo snel mogelijk te woord staan en daarbij het juiste advies geven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Denk goed mee, levert goed werk
  Kom in contact
 • Newstair2day
  Newstair2day
  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews
  Timmerman in Berkel-Enschot

  Newstair2day, is gespecialiseerd in het bekleden en renoveren van trappen. Het maakt hierbij niets uit of uw een open of een dichte trap heeft, nieuw of oud is. Verder kunnen we onze producten monteren op zowel houten, betonnen als stalen trappen. Ook voor trapmontage van vaste trappen kunt u bij ons terecht.

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Vriendelijk, meedenkt, reageert snel, komt afspraken na. Erg tevreden
  Kom in contact
 • Schelfhorst Meubels & Maatwerk
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Timmerman in Berkel-Enschot

  Schelfhorst Meubels & Maatwerk Werkzaam in omgeving Tilburg/Waalwijk/Oisterwijk/Goirle gespecialiseerd in het vervaardigen van meubels, kasten, inbouwkasten, schuifwanden/deuren, zolder afwerking, radiator ombouwen, dragende planken, bedden, tv meubels, kunsthaard afwerkingen, zo gek als je het kan verzinnen, ik kan het maken! Na vele traprenovaties mag ik mezelf daar ook een specialist in noemen. Voor alles wat met hout te maken heeft ben je bij mij aan het juiste adres! Overigens ook een allrounder in werkzaamheden in en rondom het huis. Ik heb jaren voor een kleinschalig bedrijf als zelfstandig meubelmaker/interieurbouwer gewerkt, en heb daar ontzettend veel ervaring opgedaan in alle hoeken en plekken van het interieur! Hierdoor is Maatwerk mijn specialiteit geworden, en het geeft me heel erg veel voldoening om een mooi project af te ronden. kwaliteit en afwerking vind ik erg belangrijk, mijn streven is altijd om het zo af te werken dat ik het thuis ook zou willen! Ik denk graag mee met de klant om samen tot een goed ontwerp te komen.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Matthijs heeft voor ons een bureaumeubel gemaakt. Het bureaublad valt voor een raam, dus wilden we dat het naar voren geschoven kon worden, zodat we bij het raam konden. Daar heeft Matthijs een mooie oplossing voor gevonden. Links en rechts heeft Matthijs mooie kasten gemaakt van vloer tot plafond met open schappen en boven- en onderaan mooie geschilderde deurtjes. Matthijs heeft goed meegedacht over de vormgeving en uitvoering van het bureaumeubel. Wij zijn superblij met dit meubel, het is een sieraad in ons nieuwe huis. Hans en Marina Bekkers
  Kom in contact
 • de Rooij bouw
  de Rooij bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Timmerman in Berkel-Enschot

  Mijn werkgebied is verspreid over heel het land. Mijn hoofdactiviteit is alround timmerman en daarnaast lever ik stalen producten op maat aan. Ik heb zelf een diploma als timmerman en de rest van mijn vaardigheden zijn verder ontwikkeld op de werkvloer. Er word garantie gegeven dat de klus altijd netjes word afgewerkt.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Sam van De Rooij bouw heeft bij ons twee radiator kasten gebouwd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. De kasten zijn netjes en Sam is zijn afspraak goed nagekomen. Bij een volgende klus zullen wij Sam zeker weer benaderen.
  Kom in contact
 • H&R Timmerwerken
  H&R Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 55537 reviews
  Timmerman in Berkel-Enschot

  Hoi ik ben Hans van H&R Timmerwerken, heb 30 jaar ervaring als afbouw timmerman in woningen en bij bedrijven in zowel renovaties als verbouwingen. Heb altijd voor een bouwbedrijf gewerkt maar nu voor mezelf gestart. Ben een erg secuur en serieus persoon in mijn werkzaamheden.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Hans is echt een vakman, weet goed wat hij doet. Werkt heel netjes en secuur. Super blij met het eindresultaat. Hans heeft 2 deuren vervangen en 1 deur geplaats (zat er geen). Zou zo weer een klus bij hem plaatsen.
  Kom in contact
 • Isolatie en bouwservice Brabant
  Isolatie en bouwservice Brabant
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Timmerman in Berkel-Enschot

  We zijn een isolatiebedrijf met ruime ervaring in het isoleren van (hellende)zolders en het plaatsen van Dakramen Op het materiaal krijgt u 5 tot 10 jaar fabrieksgarantie(afhankelijk van product) en 2 jaar op montagewerkzaamheden. We werken met Isovlas Reno Elegant, Pif en Pif isofast en Pir platen, kingspan iso-easy We kunnen het product afgewerkt monteren, u bent in een keer klaar en is onderhoudsvrij, het voordeel is dat u niet meer hoeft te schilderen enz.., ook kan het onafgewerkt worden gemonteerd, zodat u zelf of door ons laat afwerken met b.v. 12mm coverboard, Agnes platen, gipsplaten. Het voordeel is dat de kosten lager uitvallen met dezelfde isolatiewaarde(minimaal Rd 3,5 voorwaarde voor het aanvragen van ISDE subsidie) Tevens plaatsen we de meest voorkomende dakramen van Velux, Faro, Ubbink. Ook hier krijgt u 2 jaar garantie op de montage, de garantie verschilt per merk, in het algemeen krijgt u 10 jaar fabrieksgarantie op het product dakramen

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Een vakman. Maakt duidelijke afspraken en denkt mee. Werkt zeer precies en is erg netjes. Hij gaat niet eerder weg voordat alles tot in de puntjes is afgewerkt. We zijn erg tevreden!
  Kom in contact
 • Klusbedrijf salhi
  Klusbedrijf salhi
  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews
  Timmerman in Berkel-Enschot

  Beste opdrachtgever Gaat u verhuizen of u huis verbouwen en wilt u laminaat leggen dan bent u zeker op zoek naar een betaalbare en een betrouwbare vakman met jaren ervaring? Zoek niet verder u bent op het juiste adres. Graag kom ik met u in contact om uw wensen te bespreken, kennis te maken en een vrijblijfende offerte op maat te maken. Hopelijk tot snel! LEGPRIJZEN: Laminaat leggen: €9,00 p/m² Laminaat + ondervloer: €9,50 p/m² Laminaat + ondervloer + plak plinten: €10,00 Laminaat + ondervloer + hoge plinten: €11,00 Visgraat click pvc €25 per m2 Hoge plinten plaatsen €3,50 pm Plakplinten plaatsen €2,50 pm Laminaat verwijderen €4,00pm2 Ondervloer verwijderen €0,50pm2 Parketvloeren verwijderen€ 2,50pm Laminaat/tapijt/vinyl afvoeren €25,- Trappen dicht maken is €350,- dit is inclusief materiaal Schilderprijzen: Wanden vanaf 7 euro pm2 Plafond vanaf 9 euro pm2 Wij doen ook sloop werkzaamheden voor prijzen kunt u mij gerust bellen. Keukens plaatsen is vanaf €400 euro Eenmallige voorijkosten buiten tilburg is €30 Goed nieuws, Klusbedrijf salhi is geïnteresseerd in je opdracht is beschikbaar om de details met je te bespreken. Ook andere werkzaamheden doen wij bv electra en loodgieters werkzaamheden. Werk dat afgemaakt moet worden is uurwerk of in overleg totaal prijs samen tot overeenkomst. SPOED KLUSJES IS €50 EXTRA EENMALIG

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Ondanks dat A. Salih zich op deze website o.a. een "vloerspecialist" noemt, kon hij mijn pvc klikvloer niet leggen. De muur van mijn jaren 30 huis liep niet recht en dat was blijkbaar te moeilijk en reden om op te geven. Hij was slechts twee tegels ver gekomen en ook die blijken achteraf mislukt. Bij elkaar was er ruim een tegel pak t.w.v. 52 euro was verprutst. Hij gaf uit eigen initiatief een pak te vergoeden, maar ik heb nooit wat mogen ontvangen. Uit medelijden had ik slechts een betalingsverzoek voor de helft verstuurd aangezien hij zelf ook kosten had gemaakt, maar dit was tevergeefs. Daarnaast ziet zijn werk (gezien het afval) er ook erg amateuristisch uit: lelijk snijwerk en klikranden die veelal kapot of zelfs onnodig weggesneden zijn. Al met al een erg slechte ervaring!
  Kom in contact
 • Houtkracht Interieur
  Houtkracht Interieur
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Timmerman in Berkel-Enschot

  Ik ben een man van 59 en heb altijd als opticiën een winkel gehad in Tilburg. Maar daarnaast ook een echte klusjesman die graag de handen uit de mouwen steekt. Ben graag bezig met interieurmeubels (kledingkasten) maar doe ook graag klusjes zoals electriciteit, lampen ophangen, plinten plaatsen, gordijnen en jaloezieën hangen. Werk met goed gereedschap om de klusjes netjes uit te kunnen voeren. Groetjes en graag tot ziens. Harm Eekelaar

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Werkt heel erg precies en heel erg netjes
  Kom in contact
 • ErBer Services
  ErBer Services
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Timmerman in Berkel-Enschot

  Bezoek ook onze webpagina en instagram! ErBer Services is een aannemingsbedrijf gevestigd in Tilburg. Wij zijn een jong team, werkzaam in de regio Randstad/Brabant en zijn gespecialiseerd in onderhoud, renovatie, verbouwen en afbouw. Wij voeren diverse klussen uit binnen- en buitenshuis. Geen klus is te klein of te groot voor ons. Wij staan altijd open voor nieuwe uitdagingen en steken graag de handen uit de mouwen!

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Vriendelijk Komt afspraken na. Leverd kwaliteit. Zeer tevreden over zijn vakmanschap.
  Kom in contact
 • Eric Antonius
  Eric Antonius
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Timmerman in Berkel-Enschot

  Hallo, mijn naam is Eric en ik ben een gepassioneerde vakman met veel ervaring als meubelmaker en kitter. In mijn werk combineer ik ambachtelijk vakmanschap met oog voor detail, of het nu gaat om het vervaardigen van op maat gemaakte meubels of het nauwkeurig afkitten van badkamers, keukens, ramen en gevels. Ik streef er altijd naar om de wensen van mijn klanten te overtreffen door hoogwaardige materialen te gebruiken en een perfecte afwerking te garanderen. Uw tevredenheid staat bij mij voorop, en ik luister graag naar uw specifieke behoeften om het beste resultaat te leveren. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en zorgvuldige professional voor uw kit- en meubelprojecten, dan hoor ik graag van u.

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Eric gevraagd om enkele aanpassingen in de keuken te realiseren. Een vakman, werkt nauwkeurig. Resultaat: perfect.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Berkel-Enschot, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1068 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale timmermannen in Berkel-Enschot

Andere vakmensen in Berkel-Enschot

Vind vakmensen bij jou in de buurt