Vind behangers in Berkel-Enschot

Op zoek naar behangers in Berkel-Enschot? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

4.9

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Berkel-Enschot, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 57 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Berkel-Enschot

 • Chez Elisa Wall decoration
  Chez Elisa Wall decoration
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Behanger in Berkel-Enschot

  C|E Flowers & Wall decoration, Mijn naam is Elisa en heb mijn bedrijf met beroep als Flower & Wall stylist, het maken van kunstbloesembomen en Behanger. Heb me laten specialiseren in decoraties met betrekking tot wonen. Door de jaren heen heb ik mij in verdiept in behangen, van eenvoudig behang, met patroon tot grote fotobehang, wat in eerste instantie heel simpel lijkt, creëer ik van een doorsnee wand iets heel moois in opdracht van U. Door regelmatig updates te volgen in wandbekleding ben ik gespecialiseerd in het merk van Arte behang. Uiteraard bekleed ik alle merken van eenvoudig tot wandbekleding met patronen. Werk secuur en geduldig tot een prachtig resultaat.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Behang ziet er top uit, Elisa is heel vriendelijk en flexibel als het gaat om afspraken plannen. Extra complimenten voor het feit dat ze nog even terug is gekomen om een stukje wat een beetje losliet te repareren.
 • Mani Behang- en schilderwerken
  Mani Behang- en schilderwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5595 reviews
  Behanger in Berkel-Enschot

  Beste mensen, Mijn naam is Mani, Ik ben een ervaren vakman met ruim 16 jaar ervaring. In 2010 heb ik mijn eigen bedrijf opgestart. Door concurrerende prijzen te bieden en net werk te leveren, wil ik mijn bedrijf laten groeien. Ik werk met garantie (in overleg en afhankelijk van situatie) en prijsoverleg bij mij is altijd mogelijk. Ik werk alleen met hoogwaardige materiaal: * afwasbaar (afneembaar) latex en Sikkens lak . Mijn vakgebieden : *Schilderen (latexen en aflakken) * Behangen (alle soorten) *laminaat en tapijt vloeren leggen *stuccen *spachtelputz en sierpleisterwerk * afkitten en algemeen klussen en afwewrken

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Mani heeft het appartement van mijn ouders keurig behangen en geschilderd. we zijn heel blij met het resultaat. ik zou hem zeker voor een eventuele volgende klus benaderen. fijn dat hij ook zo snel kon beginnen.
 • Albert KlusjesVakman
  Albert KlusjesVakman
  Beoordeling: 4.7 van 54.7561 reviews
  Behanger in Berkel-Enschot

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Albert en woon in Tilburg waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik verricht nu zo,n 7 jaar kluswerkzaamheden en doe dit met veel plezier! Graag kom ik vrijblijvend langs om de kluswerkzaamheden met u door te nemen en u een passende offerte te doen toekomen. De projecten variëren van low-budget opdrachten tot complete grote opdrachten. Het bedrijf kenmerkt zich door een flexibele en service-gerichte aanpak welke aansluit bij de wensen en budget van de opdrachtgever. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij kunnen voor u het totale project uitvoeren of ons beperken tot bepaalde onderdelen zoals: > Laminaat leggen > Schilderen > Behangen > Montage (bv IKEA) > Timmerwerk > Accessoires ophangen > Tuinieren Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in Foto-behang en Laminaatvloeren en gaan wij niet voor de laagste prijs maar wel voor de beste kwaliteit!!! Zo weet u dat wij onze dienstverlening gaan afstemmen op al uw wensen en behoeften. Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij ons op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Albert KlusjesVakman

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  De klus is naar wens en kwaliteit uitgevoerd . Albert klusjesvakman kwam samen met zijn klus partner. Zeer vriendelijke mensen. En vakkundig . Ook ben ik zeer blij, dat deze aannemer op zeer korte termijn de klus kon uitvoeren. Letterlijk 2 dagen na het plaatsen van mijn klus op Werkspot. En dat in deze tijd met veel vraag en weinig korte termijn aanbod . Deze aannemer zal altijd kwaliteit leveren en indien nodig daarvoor de tijd nemen. Omdat kwaliteit voorop staat. Samengevat: ben ik blij dat deze klus is uitgevoerd door dit bedrijf. Vanwege de snelle beschikbaarheid en zeker voor de top kwaliteit die afgeleverd is .
 • Nick Vink Wandafwerking
  Nick Vink Wandafwerking
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Behanger in Berkel-Enschot

  Nick Vink Wandafwerking staat voor kwaliteit en eerlijkheid! Vakmanschap is onze passie. Na jaren eigen ervaring en met de juiste vakmensen in ons team , kan ik uw garanderen dat uw klus bij ons in goede handen is. Nog even korte samenvatting van mijzelf: Nick Vink 34 jaar Woonachtend in ‘s-Hertogenbosch 16 jaar werkzaam in de bouw. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en uw bent gegarandeerd van een goede samenwerking.

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Wij zijn zeer tevreden, het is super netjes behangen. Blij dat we het Nick hebben laten doen!
 • Van Wanrooy Schilderwerken
  Van Wanrooy Schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Behanger in Berkel-Enschot

  Sinds 1994 actief. Werkzaamheden zijn schilderwerk, behangen en glaswerkzaamheden. Opleiding voltooid als meester schilder en diploma’s. Bij ons volledige garantie en verzekerd. We werken hoofdzakelijk met Sikkens producten. Ons motto is dan ook kwaliteit kent geen concurrentie.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Heel netjes te werk gegaan, alles volgens overleg na zeer duidelijke communicatie en zonder enig probleem tegelijkertijd wat extra werkzaamheden uitgevoerd. Top service en kwaliteit!
 • Pantalla Behangservice
  Pantalla Behangservice
  Beoordeling: 5 van 55599 reviews
  Behanger in Berkel-Enschot

  Beste Opdrachtgever, Mijn naam is Heinz en ik woon in Deurne waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Ik ben al 25+ jaar werkzaam in de behang industrie. Mijn bedrijf staat voor eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Ik ben gespecialiseerd in alle soorten behang werk en bij mij heb je altijd de beste prijs en kwaliteit garantie! Ik geef ook kleur advies . Kortom voor de juiste prijs kwaliteitsverhouding bent u bij mij op het juiste adres! Bij interesse kunt u direct contact met mij opnemen.

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Prima werk geleverd, voor een goeie prijs, vriendelijke man.
 • Lukas Podbielski Bouw

  Nog geen reviews

  Behanger in Berkel-Enschot

  Lukas Podbielski Bouw Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

 • Gerard van Berkel Schilderwerken
  Gerard van Berkel Schilderwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews
  Behanger in Berkel-Enschot

  Gerard van Berkel Schilderwerken is een bedrijf dat sinds 2003 zeer succesvol op de markt actief is. Met een werkervaring van 47 jaar van de eigenaar, is de kwaliteit gegarandeerd. Door dit succes is het klantenbestand aanzienlijk gegroeid en benaderen deze klanten mij voor vervolgklussen. Kwaliteit, service en garantie waren de afgelopen 16 jaren de basis van mijn bedrijf en deze pijlers zullen ook in de toekomst voorop staan. Niet alleen ik moet tevreden zijn, belangrijker is dat de opdrachtgever tevreden is. Daarbij werkt alleen een goed vertrouwen en samenwerking tussen beide. Gerard van Berkel Schilderwerken is door dit succes, niet de "kleine" klant vergeten. Ik sta nog steeds voor u klaar ook voor de kleinere klussen, zoals een dakkapel, gevelpunt of voordeur. Door zelf op het project aanwezig te zijn, blijft de lijn met de klant kort. Dit werkt voor de opdrachtgever wel zo prettig. Werken met Gerard van Berkel Schilderwerken betekent een grote zorg minder voor u. Ik doe wat ik met u afgesproken heb. Door middel van een uitgebreide en vrijblijvende offerte, waarin alles duidelijk staat beschreven, wordt dit schriftelijk vastgelegd en bent u verzekerd van de kwaliteit die ik u als vakman kan bieden. Ik ben gespecialiseerd in de volgende onderdelen: Onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Binnen- en buitenschilderwerk. Waterschade. Houtrot-reparatie. Plafond- en wandafwerking, rollen en spuiten van latex. Behang en glasweefsel. Dubbele beglazing. Kleuradvies. Ik hoop u in de toekomst ook te mogen verwelkomen als klant.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Zeer tevreden over de geleverde diensten. Alles van te voren duidelijk te horen gekregen en hij had snel tijd. Wij er blij mee.
 • Linda Ydema t.h.o.d.n. Onze Klusvrouw
  Linda Ydema t.h.o.d.n. Onze Klusvrouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews
  Behanger in Berkel-Enschot

  U heeft mij gevonden, wat leuk! Ik ben Onze Klusvrouw Linda Ydema en werk in de regio Den Bosch en omstreken. Op mijn site OnzeKlusvrouw vindt u vele foto's van wat ik zoals doe. Graag help ik u met allerlei klussen in- en rondom huis, groot en klein. Klussen die blijven liggen en/of gewoon nodig zijn. Veilig en professioneel. Klussen waarmee ik u bijvoorbeeld van dienst kan zijn: Opruimen / Ordenen / Organiseren / Schilderen / Behangen / Tuinwerkzaamheden / Reparaties / Bevestigen, ophangen en monteren van "dingen" zoals ook lampen, kasten, schilderijen, rekjes, planken enz. Niets is mij te gek. Dus twijfel niet, samen komen we er wel uit. Bel of mail mij zodat we kunnen kijken wat ik voor u kan betekenen. Naast handig ben ik ook vrolijk, netjes, creatief, eerlijk en begaan met uw hulpvraag. Ik ontmoet u graag en ben benieuwd naar uw klus. Hartelijke groet, Linda Ydema Onze Klusvrouw

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Ik was aangenaam verrast door het werk dat Linda Ydema voor mij heeft verricht. Ze is netjes, komt op tijd, kijkt niet op een kwartiertje, werkt snel en nauwkeurig en komt met veel ideeën aan, die mijn huis hebben verrijkt. Het heeft me veel woonplezier opgeleverd. Ik wens iedereen zo'n klusvrouw!
 • TGW Onderhoud

  Nog geen reviews

  Behanger in Berkel-Enschot

  Ik ben Thomas Werner, 12 jaar eigenaar van TGW Onderhoud. Ik ben gespecialiseerd in het behangen van glasvezelbehang en renovlies, het sauzen van dit behang of ieder ander sauswerk van plafonds tot stucwerk. Ik heb in de afgelopen 12 jaar voornamelijk utiliteitsbouw tot in de perfectie opgeleverd. Dit zijn scholen, ziekenhuizen, zorginstellingen maar ook woningen van de woningbouw en diverse grote vrijstaande woningen. Al mijn klanten zijn altijd zeer tevreden over het werk wat ik aflever. Ik werk altijd met goed stevig behang en de latex is in overleg met de klant wat voor kwaliteit zei willen. Dit zal ook iets met de m2 prijs doen, want prijzen van latex kunnen nogal uiteen lopen. De garantie die ik geef is natuurlijk als behang los zou komen te zitten ik dat oplos maar dat gebeurt natuurlijk niet. Ik kijk ernaar uit om een mooie klus bij jullie af te leveren.

Populaire lokale behangers in Berkel-Enschot

Andere vakmensen in Berkel-Enschot

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur