Vind timmermannen in Baambrugge

Op zoek naar timmermannen in Baambrugge? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele timmermannen zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen timmermannen

Onze timmermannen in Baambrugge, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 717 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde timmermannen in Baambrugge

 • CC BOUW

  Timmerman in Baambrugge

  Beoordeling: 4.7 van 54.7558 reviews

  specialist in dakramen.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Harde werkers, netjes afgeleverd, goed werk. Zeer tevreden.
 • Henkey slot- en sleutelservice

  Timmerman in Baambrugge

  Beoordeling: 4.6 van 54.65599 reviews

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:

  Raamkozijnen repareren -

  Snel teruggebeld. Dezelfde middag nog een afspraak. Vakkundig geholpen, Top.
 • ETAZ Montage

  Timmerman in Baambrugge

  Beoordeling: 5 van 555127 reviews

  Uw aangeschafte kasten, bedden, banken, lampen, jaloezieën en/of gordijnen aan huis geleverd en direct gemonteerd hebben? Bij ETAZ Montage ben je aan het juiste adres. Met ruim 8 jaar ervaring met IKEA meubilair in huis zorgen wij voor een strakke en professionele montage van onder andere uw gepersonaliseerde PAX, Besta en Platsa kasten, met een vooraf afgesproken en scherp tarief. Ook met items van andere meubelzaken en gecustomiseerd meubilair kunnen wij goed uit de voeten. Het verpakkingsmateriaal wordt na de klus meegenomen en ingeleverd ten behoeve van recyclingsdoeleinden. Geen bus ter beschikking om uw artikelen op te halen bij IKEA of andere meubelzaken? Ook dit kan in overleg worden geregeld voor de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. ETAZ Montage

  Laatste review:

  Meubels (de)monteren -

  Etaz heeft in korte tijd 2 Pax kasten opgebouwd volgens mijn indeling. Prima werk!
 • DAMASWOOD

  Timmerman in Baambrugge

  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews

  Mijn naam is ghazwan en ik heb in Syrië 32 jaar mijn eigen timmerfabriek gehad, door de oorlog ben ik naar Nederland gekomen en heb mijn vak weer opgepakt en ben mijn zaak damaswood gestart. Ik heb de beschikking over tal van houtbewerkingsmachines waarmee ik al uw wensen kan laten uitkomen. Kasten, keukens, pergola's tuinsets of container ombouw alles kan ik maken in uw wensen en houtsoort.

  Laatste review:

  Meubel(s) maken -

  Tot nu toe een hele fijne ervaring. We hebben 4 Kasten en een bed op maat laten maken voor ons nieuwe huis. Kasten zijn mooi afgewerkt, robuust en van goede kwaliteit. Bed is prachtig. Heb een foto laten zien via het internet van wat ik ongeveer wilde en DAMASWOOD heeft het nog mooier gemaakt dan ik zelf had kunnen bedenken. We zijn zo tevreden dat we ook nog een schouw en planken laten maken in de keuken. Samenwerking is fijn er wordt heel goed met ons meegedacht en het is te merken dat we met een Trotse vakman te maken hebben. De Nederlandse taal gaat goed, maar advies is wel ook met beeld of een plaatje te werken om onduidelijkheid te voorkomen.
 • Libertasbouw

  Timmerman in Baambrugge

  Beoordeling: 4.8 van 54.8515 reviews

  15 jaar ervaring met bouw, renovatie, mutatie en onderhoud voor particuliere klanten, expats en bedrijven. Sinds 01-06-2021 als ZZP timmerman begonnen onder de naam LibertasBouw. Spreekt Nederlands en Engels 15 years of experience with construction, renovation, mutation and maintenance for private customers, expats and corporations. Started since 01-06-2021 as self-employed carpenter with the name LibertasBouw. Speaks Dutch and English

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Goed vriendelijk professioneel
 • C.S.K klussenbedrijf

  Timmerman in Baambrugge

  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews

  Hallo en welkom..!! >>Wie zijn wij?<< Een jong bedrijf die ruim ervaringen heeft opgebouwd en zich kunnen specialiseren in diverse werkzaamheden.. Wij voeren werkzaamheden aan bedrijven en particulieren.. >>Hoe gaan we te werk?<< We hebben een luisterend oor, maken duidelijke afspraken en denken wij met u mee en voeren de werkzaamheden uit op uw wens met precisie werk.. Hierbij gebruiken wij proffesionele apparaturen die er op dat moment nodig zijn. Zodra uw wens is voldaan, laten we alles schoon achter! >>Competenties?<< *Betrouwbaar *Klantgericht *Accuraat *integer *Sympathie Tevens spreken wij 100% Nederlands..!! Werkzaamheden die wij uitvoeren: ---------- RENOVATIE---------- Wij renoveren onder andere woningen, winkel- en bedrijfspanden.. Wij geven ze een opfrisbeurt of brengen het naar de originele staat.. Tevens doen we veel complete badkamer renovatie.. Dit allemaal doen we snel, goed en betaalbaar ---------- ONDERHOUD ---------- Gebouwen hebben onderhoud nodig en moeten na verloop van tijd gerenoveerd worden. Om overbodig hoge kosten te voorkomen, is tijdig onderhoud plegen belangrijk. ------TIMMERWERKZAAMHEDEN------ uw deuren laten restylen? Een verlaagd plafond met spots? Koof/ombouw om uw saaie objecten? Kast op maat? Deur of kozijn ophangen? Etc. Etc. ------MONTAGE------ Meubel montage? Diversen montage? Andere werkzaamheden..? nou, samen komen we er vast wel uit.!! Alvast bedankt voor uw interesse, Tot snel.!! ibo C.S.K Klussenbedrijf Kvk: 74142305 -----------------------------------

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Erg tevreden over deze vakman en zal hem zeker benaderen voor toekomstige klussen. Heb lang gezocht naar een vakman om de klus te klaren, maar hij reageerde snel en was op korte termijn beschikbaar om de klus uit te voeren. Wat tevens fijn is, is dat hij naar perfectie streeft; hij ging pas weg nadat de te plaatsen deur op de milimeter nauwkeurig geplaatst was. Kortom een "topper" en zeker aan te raden voor uw klussen.
 • VaWi Timmer, Klus en Onderhoud

  Timmerman in Baambrugge

  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews

  VaWi Timmer, Klus en Onderhoud is een klein bedrijf wat vanaf 11/2018 gestart is. Hoofdzakelijk timmerwerk, maar ook alle andere soorten klussen zijn mogelijk voor in uw huis, bedrijf of tuin. Schilderwerk, sauswerk, tegelwerk maar ook uw terras reinigen behoort tot de mogelijkheden. Mijn motto is “niets is onmogelijk”.. De voorgeschiedenis ligt in de bouw voornamelijk renovatie maar ook nieuwbouw. In het bezit van VCA. De materialen en gereedschappen die ik gebruik zijn van hoge kwaliteit. Afstand is altijd bespreekbaar. Voor vragen en informatie kunt u altijd contact opnemen. En hopelijk tot gauw

  Laatste review:

  Trap plaatsen of renoveren -

  Vriendelijke vakman. Heeft uitstekend werk geleverd!
 • J. Berkelaar Onderhoudsbedrijf

  Timmerman in Baambrugge

  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews

  ik ben mijn bedrijf j.berkelaar onderhoudsbedrijf begonnen omdat ik eigen baas wou zijn. ik heb 10 jaar ervaring in de beton en renovatiebouw. Ook kunnen wij goed renovatie van betonvloeren en daarna coaten.ik doen nu ook steeds meer normaal timmerwerk en probeer elke klus aan te pakken, en als ik het niet helemaal weet neem ik een collega mee die me helpt. tevens doe ik ook straatwerk en schuttingen zetten samen met een vriend van me. deze jongen zit al 12 jaar in de tuinen en is een echte vakman.

  Laatste review:

  Vensterbanken plaatsen of vervangen -

  Alle vensterbanken mooi op maat gemaakt en geplaatst. Alles ook nog schoongemaakt wat wij niet gewend zijn. Pakte zelf de stofzuiger om dit te doen...helemaal top...!!
 • Houtop Bouw & Timmerwerken

  Timmerman in Baambrugge

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Hallo, ik heb een bouw en timmerbedrijf en kan diverse werkzaamheden voor u verrichten. Ik heb een niveau 3 all-round timmerman opleiding succesvol afgerond. Daarna ben ik ZZP'er geworden en heb al meerdere jaren ervaring in mijn vakgebied. Ik hoop graag met u in contact te komen om uw klus te bespreken. Met vriendelijke groet.

  Laatste review:

  Deuren repareren -

  Top, mooi werk afgeleverd. Vriendelijke man
 • rsallroundtimmer&montage

  Timmerman in Baambrugge

  Beoordeling: 4.7 van 54.7545 reviews

  Allround timmerman -montage Renovatie, onderhoud , verbouw Timmerwerken , afbouw. dak werken . Wanden .kozijnen. deuren . Dakkapellen. Opbouw. Zolderverbouwing. Ook montage werken . Ook sloopwerken.

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Super blij dat hij zo snel kon komen. Onze vorige klusjesman had het afmaken van de klus laten afweten. Erg blij met het resultaat! Nogmaals onze dank

Populaire lokale timmermannen in Baambrugge

Andere vakmensen in Baambrugge

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur