Vind Meubelmakers in Bunde

Op zoek naar Meubelmakers in Bunde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Bunde

 • Klusservice Fredriksz
  Klusservice Fredriksz
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Meubelmaker in Bunde

  Klusservice Fredriksz Voor al uw klussen in en rondom uw huis ! U kunt bij Klusservice Fredriksz terecht voor verschillende klussen. Onder andere: Gipsplafonds Gipswandjes/koofjes Houten wandjes/koofjes Apparatuur inbouwen/ophangen Lampen, schilderijen en dergelijke ophangen Bestickerwerk bijvoorbeeld keukens of deuren, ramen en dergelijke Sloopwerkzaamheden Vloeren leggen Isoleer werk Dakgoten leegmaken Gaten boren voor airco afvoer Verhuizen van inboedels tot aan wasmachine of dergelijke

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Snel gereageerd en snel beschikbaar voor de klus. Klus is prima uitgevoerd. Een aanrader!
 • Rico Bouw & Renovatie
  Rico Bouw & Renovatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Meubelmaker in Bunde

  Rico Bouw & Renovatie is allround gespecialiseerd in dakwerken en het renoveren van badkamers. Al 15 jaar zijn we in het vak actief en ons team staat voor u klaar om een oplossing te kunnen bieden op uw vraag waarbij kwaliteit op 1 staat en we een eerlijke prijs hanteren. Wij zijn specialist op het gebied van platte daken, pannendaken, zinkwerkzaamheden, gevel en boeibekledingen, loodwerkzaamheden, schoorsteen renovatie, dakkapel en dakramen plaatsen. voor noodlekkages zijn wij 24/7 bereikbaar.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Communicatie was bondig en goed. Werkzaamheden - 2 Velux ramen vervangen- tot volle tevredenheid uitgevoerd. Netjes opgeruimd en de oude ramen meegenomen.
 • Allround klussenbedrijf Jean Meertens
  Allround klussenbedrijf Jean Meertens
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Meubelmaker in Bunde

  Allround klussenbedrijf Jean Meertens verzorgt al uw timmerwerk in en om uw huis. - plaatsen Kozijnen, afhangen van deuren,maken plafonds ,plaatsen scheidingswanden. Maken en plaatsen van tuinhuisjes volgens eigen ontwerp in ( hout of trespa.) Het maken van dakkapellen en plaatsen van dakramen. Tevens voor dakwerk van platte en pannen daken. Kortom al uw timmerwerken in en om het huis Maar ook voor klein metselwerk.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Jean heeft uitstekend werk geleverd. De zolder is nu perfect te gebruiken. Zelfs het werk dat niet op zijn vakgebied lag, het aansluiten van de inbouwspotjes, wist hij met inschakeling van een derde snel en goed te regelen.
 • Goyen Bouw
  Goyen Bouw
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Meubelmaker in Bunde

  Klussenbedrijf Angelo Bouw V.O.F.is een jong bedrijf met veel bouw ervaring. Voor alle timmerwerken, metselen,keukens,en badkamer renovaties.Vca gecertificeerd.Bouw diplomas en certificaten. Gerantie 5 tot 10 jaar. Goed materiaal gebruiken en gereedschap. Zorg als het werk ten einde is dat de mensen tevreden zijn

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  De opdracht bestond uit het plaatsen van voorzetwanden, dampscherm, isoleren van de wanden. Het werk werd vakkkundig uitgevoerd, communicatie verliep vlot en duidelijk, afspraken werden nagekomen. We zijn uiterst tevreden! Dankjewel Angelo.
 • Meubelshophaan

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Bunde

  Maken en restylen van meubels en overige werkzaamheden.

 • Hollanders Diensten en Consultancy

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Bunde

  Hollanders Diensten is opgericht in 2024 als onderdeel van Hollanders Diensten en Consultancy. Wij bieden een breed scala aan klusjesman diensten aan voor thuis en zakelijke klanten, waarbij we streven naar slimme oplossingen die gericht zijn op het transformeren van huizen naar slimme woningen. Onze aanpak richt zich ook op duurzaamheid en circulariteit, waarbij we reparaties en hergebruik van materialen bevorderen. Of het nu gaat om het installeren van smart home-systemen, het aanpakken van reparaties, of het bevorderen van milieubewust handelen, Hollanders Diensten staat paraat om zowel zakelijke als huishoudelijke klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen op het gebied van efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid. - Elektronische installaties - Laadpaal installatie - Sonos installatie, configuratie - Philips Hue installatie, configuratie - Wifi, Internet, Televisie, camerasystemen - Allround kluswerkzaamheden - Houten buitenmeubels, buitenkeukens, tuinpoorten, hekwerken, overkappingen

 • Klusbedrijf Ben Engelen
  Klusbedrijf Ben Engelen

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Bunde

  Klusbedrijf Ben Engelen is een algemeen klusbedrijf voor klussen in en rondom uw huis, bedrijf, kantoor en tuin. Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen omdat de tijd ontbreekt, het juiste gereedschap of de handigheid. Het begint met een klein klusje, maar de lijst kan snel langer worden. Hiervoor is Klusbedrijf Ben Engelen het aangewezen adres. Ik denk mee en ben uiteraard oplossingsgericht. Heeft u een klus? Ik kom graag vooraf bij u langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken. Er is veel mogelijk. Betaling per uur of per project het is allemaal bespreekbaar. Zelf uw materialen aanschaffen? Geen probleem. Flexibiliteit en kwaliteit zijn mijn kernwaarden.

 • Fabian Interior Design
  Fabian Interior Design
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Meubelmaker in Bunde

  Fabian Interior Design staat voor unieke meubels op maat, Veelal wordt er gewerkt met hout, staal en glas in alle vormen van combinaties. Door de combinatie meubels ontwerpen en een kunstzinnige mind set worden er ontwerpen en producten op persoonlijk niveau naar de klant gemaakt. Kleine klussen, grote klussen in en aan huis en schilderwerk doen wij naast het maatwerk op locatie bij klanten.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Ik kan niets anders zeggen als WOW! Fabian, wat ben je een vakman! Het is werkelijk prachtig geworden. Een heel fijn traject doorlopen met transparante communicatie. Je was altijd bereikbaar, dacht mee, wist mijn wensen om te zetten in de praktijk en dat allemaal voor een zeer mooie prijs. We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. Nogmaals, wat een vakwerk. Dank!
 • JDR Bouw en Timmerwerken
  JDR Bouw en Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Meubelmaker in Bunde

  JDR Bouw en Timmerwerken is onstaan uit mijn passie voor bouwen en in het speciaal het vak van Timmerman. Na jaren voor diverse gerenommeerde bedrijven te hebben mogen werken heb Ik de keuze gemaakt om al mijn kennis en kunde te investeren in mijn eigen onderneming. JDR Bouw en Timmerwerken is er voor al uw projecten groot of klein.

  Laatste review:
  Zeer tevreden een vriendelijke behulpzame Super blij met de deur
 • Wand en plafond styling Luckerhof
  Wand en plafond styling Luckerhof
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Meubelmaker in Bunde

  Wand en plafond styling is opgericht in 2020 nadat ik ruime ervaring heb opgedaan in de stukadoors en schildersbranche. Na geruime tijd bieden wij nu nog enkel schilderwerkzaamheden aan maar door onze ervaring kunnen wij grote reparaties uitvoeren aan uw wanden en plafonds. Wij werken hoofdzakelijk met het merk Wijzonol, maar door ons brede leveranciers platform kunnen wij met alle merken werken. Heeft u voorkeuren dan kunt u deze aangeven bij uw vrijblijvende offerte opname. Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL en ons garantiebeleid wordt conform de voorwaarden van OnderhoudNL uitgevoerd. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, Bel vandaag en maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Komen kijken een afspraak gemaakt om het in orde te maken. Dag van tevoren muur behandeld en gelijk de morgen erna muur behangen. Super tevreden over het resultaat en de snelheid ervan

5

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Bunde, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Bunde

Andere vakmensen in Bunde

Vind vakmensen bij jou in de buurt