Vind Tuinarchitecten in Bunde

Op zoek naar Tuinarchitecten in Bunde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Bunde

 • Rico Bouw & Renovatie
  Rico Bouw & Renovatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7514 reviews
  Tuinarchitect in Bunde

  Rico Bouw & Renovatie is allround gespecialiseerd in dakwerken en het renoveren van badkamers. Al 15 jaar zijn we in het vak actief en ons team staat voor u klaar om een oplossing te kunnen bieden op uw vraag waarbij kwaliteit op 1 staat en we een eerlijke prijs hanteren. Wij zijn specialist op het gebied van platte daken, pannendaken, zinkwerkzaamheden, gevel en boeibekledingen, loodwerkzaamheden, schoorsteen renovatie, dakkapel en dakramen plaatsen. voor noodlekkages zijn wij 24/7 bereikbaar.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Communicatie was bondig en goed. Werkzaamheden - 2 Velux ramen vervangen- tot volle tevredenheid uitgevoerd. Netjes opgeruimd en de oude ramen meegenomen.
 • De Groene Tuin
  De Groene Tuin
  Beoordeling: 3.7 van 53.753 reviews
  Tuinarchitect in Bunde

  Hallo, De Groene Tuin is een jonge onderneming met passie voor de tuin en natuur. In mijn bedrijf probeer ik alle werkzaamheden op een zo millieu vriendelijke manier uit te voeren. Dit houd in dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen en zo min mogelijk fossiele brandstoffen worden gebruikt. Tevens probeer ik mensen altijd te motiveren om bloeiende planten te plaatsen zodat we er samen voor kunnen zorgen dat het insectenleven in nederland in stand blijft. Alle bee(s)tjes helpen! Ik ben een opgeleide hovenier, maar bied mezelf ook aan voor andere klussen zoals schilderwerk, op en ontruimingen van kelders, zolders, garages etc. Huisdieren oppas/verzorging, en eigenlijk alle werkzaamheden waar u hulp bij kunt gebruiken. Ik hoor graag van u!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Hij verscheen niet op de afspraak en heeft zelfs niets van zich laten horen! Hij nam de telefoon niet op. Ongehoord en onfatsoenlijk! Hij zou per uur € 25 rekenen en schatte in dat hij 4 uur nodig zou hebben!
 • Jos Heuts
  Jos Heuts
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinarchitect in Bunde

  Uw eigen stukje natuur, daar gaat het om. Natuur in uw leefomgeving kan vele vormen hebben. Het kan een tuin zijn, of een geveltuin. Heeft u geen tuin, dan is groen op uw balkon of dakterras een uitkomst. Of haal de natuur naar binnen met verticaal groen. Genieten van natuurlijk groen in uw leef- en werkomgeving is altijd mogelijk. Planten binnen en buiten dragen bij aan een duurzaam en gezond leefklimaat. Uw wensen vormen de uitgangspunten voor Heuts Hoveniers. Advies en ontwerp moeten uw ideeën weerspiegelen. Ervaren vakmensen verzorgen met veel liefde de aanleg van uw stukje natuur. Heuts Hoveniers staat garant voor jarenlang een gezond, duurzaam leefklimaat. 30 jaar ervaring met: ontwerpen en aanleggen van tuinen renoveren en aanpassen van tuinen ontwerpen en plaatsen van interieurgroen ontwerpen en plaatsen van verticaal groen. onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen ontwerpen en aanleggen van waterpartijen, zwemvijvers en zwembaden ontwerpen en aanleggen van bestrating

  Laatste review:
  Deze mensen hebben bij ons de achtertuin en vijver prachtig opgeknapt en alles brandschoon achtergelaten Hartelijk dank.
 • Luyten Garden Design
  Luyten Garden Design
  Beoordeling: 3.4 van 53.4510 reviews
  Tuinarchitect in Bunde

  Luyten Garden Design is een veelzijdig bedrijf wat in het uitvoeren van bestratingswerkzaamheden heel erg ver gaat. Wij zijn gespecialiseerd in grote en kleine projecten en pakken alles aan van a tot z. Wilt u een nieuw terras, oprit of grond af gegraven of riolering aangelegd hebben, wij kunnen het allemaal realiseren voor u. Voor speciale aanvragen zullen wij zorgen voor de juiste vakmensen. Samen zullen we kijken naar uw wensen en zorgen we voor tevreden klanten. Wij hebben verschillende machines binnen ons bedrijf. We hebben een mini graver en een 7tons mobiele kraan voor grondwerk van klein tot groot. Wij zijn u graag van dienst!

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Jeroen en zijn team zijn echte vakmensen. Werken heel hard en leveren top en snel werk. Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen. Ze denken met je mee, zijn flexibel en komen hun afspraak na, ondanks dat ze het druk hebben.
 • Corvers Allround Service
  Corvers Allround Service

  Nieuw op Werkspot

  Tuinarchitect in Bunde

  Ik ben Michael Cörvers 41 jaar woon in Zuid-Limburg en heb veel energie dit komt ten goede van het bedrijf. Vind het fijn dat ik klanten met een glimlach achter laat als ik klaar ben met de klus. Ik laat bij de klanten alles zo danig achter. Hoe ik het zelf thuis ook graag zie. Dus bel gerust voor elke klus en ik zal u vriendelijk te woord staan of langs komen voor een kop koffie. Om dit met u te kunnen bespreken

 • JBF WORKS
  JBF WORKS
  Beoordeling: 4.4 van 54.4570 reviews
  Tuinarchitect in Bunde

  Allround klusbedrijf regio Maastricht * Afspraak = afspraak * Heldere communicatie

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Er werd na plaatsen van onze werkspot advertentie snel contact opgenomen en een offerte gemaakt. Ralph kwam zelf even kijken om te weten wat we precies wilden. Vervolgens werd het werk netjes uitgevoerd. Een extra vraag van onze kant leidde in eerste instantie voor wat verwarring maar werd na onze feedback netjes opnieuw gelegd en opgeleverd. De grootste uitdaging was de planning, er is een aantal keer (door omstandigheden) geschoven in de uitvoering van de werkzaamheden. Maar over het uiteindelijke werk zijn we zeer tevreden.
 • Wouter Weerman

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Bunde

  Tuinonderhoud regio Maastrichts 10 jaar ervaring als zzpr Eigen gereedschap en vervoer Ecologisch en kleinschalig

 • Brussaard design
  Brussaard design

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Bunde

  Welkom bij Brussaard Design! Wij zijn uw partner voor diverse bouwprojecten, van sloop tot afbouw. Met een achtergrond in zowel yachtbouw als interieurontwerp hebben wij onze passie ontwikkeld om zelf fysiek te creëren. Brussaard Design staat nu klaar voor een breed scala aan werkzaamheden, met specifieke expertise in de bouwsector. Onze focus ligt op precisie, hoogwaardige afwerking en het leveren van resultaten die aan uw verwachtingen voldoen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw projecten tot leven te brengen met vakmanschap en toewijding. Met vriendelijke groet, Brussaard Design

 • Rama Grondwerken
  Rama Grondwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5518 reviews
  Tuinarchitect in Bunde

  Welkom bij Rama grondwerken Bij Rama grondwerken staan vakmanschap en complete tuinaanleg centraal. Wij zorgen voor een prachtige buitenruimte waar u jarenlang van kunt genieten. Van ontwerp tot realisatie, wij bieden maatwerk op het gebied van tuinieren. Diensten aanleg keramische tegels beton tegels klinkers Plaatsing van verschillende hekwerken omheiningen graafwerken Plaatsing van beplanting tuin onderhoud vijveraanleg eventuele extra werkzaamheden drainage aanleg rioolaanleg stucen buitengevel zandstralen buitengevel leveringen beplanting tuinaanleg materiaal

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer prettige ervaring: goede communicatie en afspraken over tijdlijn, flexibel en resultaat zeer naar tevredenheid.
 • Sarya
  Sarya
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Tuinarchitect in Bunde

  Als je op zoek bent naar een Vloerspecialist, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf in limburg, dan kan Sarya je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of bel gerust op , zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Klus is netjes en goed uitgevoerd.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Bunde

Andere vakmensen in Bunde

Vind vakmensen bij jou in de buurt