Badkamerspecialisten in Bunde

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde badkamerspecialisten in Bunde. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de badkamerspecialisten van Werkspot in Bunde

Enkele van onze best beoordeelde badkamer installateurs in Bunde

 • Kuifklussen
  Kuifklussen
  Beoordeling: 4.5 van 54.55405 reviews
  Badkamer installateur in Bunde

  Alles in en om 't huis Lees mijn reviews om een indruk te krijgen van mijn diensten.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Probleem werd snel en vakkundig verholpen.
  Kom in contact
 • Alpha Flame B.V.
  Alpha Flame B.V.
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Badkamer installateur in Bunde

  Heb je een Installatiebedrijf nodig in Nederland, België, Luxemburg of omgeving? Alpha Flame B.V. kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf voor je kan uitvoeren, zoals CV-ketel installeren of vervangen, waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, zonnepanelen installeren of vervangen, badkamer plaatsen of renoveren, vloerverwarming installeren of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Top ervaring. Prijs/kwaliteit is dik in orde. Afspraken worden keurig nageleefd.
  Kom in contact
 • JL Loodgietersbedrijf
  JL Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Badkamer installateur in Bunde

  Ben je op zoek naar een Loodgieter? Dan kun je in Stein bij JL Loodgietersbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Zoek verder en doe geen zaken met deze onbetrouwbare persoon! De werkzaamheden omvatten het opnieuw aansluiten van acht radiatoren, inclusief het vervangen van de radiatorknoppen, en een algehele controle op eventuele lekkages. Nadat hij de werkzaamheden had afgerond, heb ik hem diezelfde avond betaald - achteraf gezien een vergissing. Wat bleek? Er waren lekkages op vijf verschillende plekken! Ik heb direct contact met hem opgenomen om dit te verhelpen. Echter, hij reageerde helemaal niet meer. Na herhaaldelijk bellen en berichten sturen, kreeg ik geen gehoor. Pas toen ik aangaf dat ik actie zou ondernemen, liet hij weten dat hij op een bruiloft was. 2 appjes heb ik maar gekregen en geen oplossing. Hij is volstrekt onbetrouwbaar; nadat hij betaald is, laat hij je in de steek met lekkende radiatoren. Zoek verder en doe geen zaken met deze onbetrouwbare persoon!
  Kom in contact
 • Martin Installatietechniek
  Martin Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Badkamer installateur in Bunde

  Werk van 7 tot 16 uur op de bouwplaats voor grote bedrijven. Ervaring met de bouw en renovatie van huizen, hotels en grotere objecten zoals ziekenhuizen en laboratoria. Ik ben vooral gespecialiseerd in loodgieterswerk, maar ik kan ook goed tegels leggen en ik ben bekwaam in eenvoudige algemene bouwwerkzaamheden. Op het Werkspot-platform kan ik helpen bij lekkages of de renovatie van keukens, badkamers en toiletten. Ik heb 5 jaar werkervaring in Nederland en heb eerder in Polen gewerkt. Ik spreek zeer goed Engels en een beetje Nederlands. Neem gerust contact op ;) Martin kvk: 73775347

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  De vraag was om een buitenkraan aan te leggen en de opname verliep goed, de dag van de installatie goed voorbereid en goed werk verricht. Aantal punten: - Plastic op de trap geplakt tegen de stof van het boren en sleuven. - En meegedacht (ik was het aftap kraantje voor de winter vergeten) - harde werker. - Op tijd en kwam afspraken na. - Alles schoon achter gelaten. - Goede/eerlijke prijs.
  Kom in contact
 • Waal Bouw
  Waal Bouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Badkamer installateur in Bunde

  Mijn naam is Almir en al meer dan 19 jaar ben ik actief in de bouw. Ik heb mijn ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers en veel mensen tevreden en blij kunnen maken met het realiseren van hun wens. Ik ben van huis uit allround timmerman, maar heb in de loop van de jaren verschillende werkzaamheden eigen kunnen maken. U kunt dus mij terecht voor de volgende klussen: - Schilderwerk - Tegelzetten - Stucwerk - Laminaat leggen - Renovatie - Reparatie - Badkamers - Keukens verplaatsen - Alles in- en rondom het huis - PVC en aluminium Raam en kozijn leveren en platssen Graag kom ik vrijblijvend bij u langs om precies te horen wat uw wensen zijn en hoe ik deze voor u kan invullen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Almir heeft altijd heel netjes en secuur gewerkt waardoor onze badkamer professioneel is gerenoveerd. Zeker aan te bevelen dus!
  Kom in contact
 • Puurbouwen
  Puurbouwen
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Badkamer installateur in Bunde

  Bij PuurBouwen richten we ons op veelzijdige bouwwerken, van ruimtetransformaties tot moderne aanbouwoplossingen. Of het nu gaat om het compleet renoveren van de badkamer, stuc, of het elektra werkzaamheden, PuurBouwen staat garant voor vakmanschap en creativiteit. Als jouw project ook plafondwerken, elektra werken of renovatie of andere specifieke wensen omvat, biedt PuurBouwen een uitgebreid scala aan diensten. Daarnaast richt Puurbouwen zich ook op verduurzaming middels het plaatsen en afmonteren van zonnepanelen. Ons team werkt nauw samen met loodgieters, elektriciën, stukadoors, schilders en timmermannen waardoor wij niet alleen geschikt zijn voor kleine verbouwingen en werkzaamheden maar ook voor de grotere projecten. Bij Ons vakmanschap wordt ondersteund door deskundig advies. Als je overweegt aan een klus te beginnen, maar je hebt advies nodig of weet niet waar te beginnen, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Samen maken we jouw bouwproject een succes! En dat voor een scherpe prijs!

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  The workmen did a good job and were very reliable. A small deduction in my review is due to 2 details being overlooked and a bit of dirt at the end of the job (drywall - which is in itself, of course, is a messy job). Nonetheless, I'd absolutely recommend Puurbouwen to other households. Especially because they were reliable, fast and always discussed prices and designs with us.
  Kom in contact
 • Baggen Bouwservice
  Baggen Bouwservice
  Beoordeling: 4 van 54525 reviews
  Badkamer installateur in Bunde

  Baggen is uw betrouwbare partner voor bouwwerkzaamheden. Gespecialiseerd in airco's, badkamers, CV installaties, hybride warmtepompen, loodgieterswerken en toiletrenovaties.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Zeer correct geholpen, in eerste instantie met een mooie offerte. Hierna de montage, door de monteur Kamil. Zeer beleefd, netjes gemonteerd door hem. Dikke plus voor het bedrijf en de monteur.
  Kom in contact
 • Lekker Groen!
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Badkamer installateur in Bunde

  Lekker Groen! kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Maastricht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Stopcontacten en schakelaars installeren, Reparatie witgoed, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Meubel(s) maken, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Fiets reparatie of onderhoud, Metaalbewerking, Openhaard repareren of onderhouden, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Douche of bad reparatie, Vloer schuren, oliën of lakken, Kitten, Schoonmaak huis of bedrijfspand, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Lekker Groen! om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Perfecte nakoming en uitvoering van reparatie aan hangtoilet. Prettige ondernemer. Zeer aan te bevelen.
  Kom in contact
 • Gyan Allround Maastricht
  Gyan Allround Maastricht
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Badkamer installateur in Bunde

  Allround klusbedrijf, met méér dan 35 jaar ervaring. O.a. binnendeuren, timmerwerken; schuttingen, pergola's tuinhuis(je) en vlonders, Sloten vervangen of open maken. Sluitingsmechanisme van schuifpuien en kantelramen doe ik niet! Van kleine snelle klusjes, maar ook gehele renovaties van o.a. badkamers. Bijna alle klussen in en om het huis/bedrijfspand behoren tot mijn dagelijks werk. Bij "grotere" projecten werk ik samen met een aantal zéér vakbekwame ZZP'ers.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Gyan is een aanrader. Vriendelijk, op tijd, en goede uitvoering van de werkzaamheden. Hij kwam de volgende dag nog terug voor wat extra service n.a.v. een gerelateerd probleem (wat niet aan zijn aansluiting lag). Absolute topper!
  Kom in contact
 • RS23 installatietechniek
  RS23 installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Badkamer installateur in Bunde

  Als je op zoek bent naar een Loodgieter in Geleen, dan kan RS23 installatietechniek je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Werkt secuur en goed. Komt afspraken na en goede prijsafspraken. Aanbeveling!
  Kom in contact

4.5

Top beoordelingen Badkamer installateurs

Onze Badkamer installateurs in Bunde, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 84 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Badkamer installateurs in Bunde

Populaire diensten

Andere vakmensen in Bunde

Vind vakmensen bij jou in de buurt