Vind behangers in Bunde

Op zoek naar behangers in Bunde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Bunde

 • Multixventures
  Multixventures
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Behanger in Bunde

  Toch wel een van de goedkoopste en gerespecteerde all round klusbedrijf. Als je op zoek bent naar een Schilder, Behanger, Vloerspecialist, Elektricien, Verlichting specialist, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf in Limburg, dan kan Multixventures je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Graag denken wij ook mee met de klant om een zo goed als mogelijke oplossing te bedenken voor ieder situatie.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  ongeveer 48 vierkante meter laminaat gelegd, klus werdt vooraf geoed besproken, en na afloop netjes opgeleverd. zeer goede service.
 • Haesen Schilderwerken
  Haesen Schilderwerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.4536 reviews
  Behanger in Bunde

  Haesen Schilderwerken is van oorsprong een schildersbedrijf. In 2007 ben ik begonnen in het schildersvak. Na 4 jaar opleiding (tot en met gezelschilder) ben ik begonnen aan de kader- en ondernemersopleiding. Na het succesvol afronden van deze studie ben ik uiteindelijk in 2017 mijn eigen bedrijf begonnen. Wij willen ons onderscheiden in de kwaliteit en service die we leveren. Er wordt alleen gewerkt met hoogwaardige materialen, waardoor de duurzaamheid van het werk gegarandeerd is.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Werk is heel netjes en op tijd uitgevoerd. Was een heel prettige samenwerking.
 • Wand en plafond styling Luckerhof
  Wand en plafond styling Luckerhof
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Behanger in Bunde

  Wand en plafond styling is opgericht in 2020 nadat ik ruime ervaring heb opgedaan in de stukadoors en schildersbranche. Na geruime tijd bieden wij nu nog enkel schilderwerkzaamheden aan maar door onze ervaring kunnen wij grote reparaties uitvoeren aan uw wanden en plafonds. Wij werken hoofdzakelijk met het merk Wijzonol, maar door ons brede leveranciers platform kunnen wij met alle merken werken. Heeft u voorkeuren dan kunt u deze aangeven bij uw vrijblijvende offerte opname. Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL en ons garantiebeleid wordt conform de voorwaarden van OnderhoudNL uitgevoerd. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, Bel vandaag en maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Komen kijken een afspraak gemaakt om het in orde te maken. Dag van tevoren muur behandeld en gelijk de morgen erna muur behangen. Super tevreden over het resultaat en de snelheid ervan
 • Rose Bouwservice
  Rose Bouwservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.7570 reviews
  Behanger in Bunde

  Welkom bij Rose Bouwservice, Hier bent u op het juiste adres in Zuid-Limburg voor al u klussen uit de bouw sector. Zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Schilderen is onze kwaliteit en werken wij daarom ook met hoge kwaliteit verf en kwaliteit herstel materiaal. Het is bij ons ook mogelijk een verf technisch advies te laten maken door een verf specialist van het merk verf waar wij mee schilderen. Ook is het mogelijk om door ons uw woning te laten latex spuiten of zelfs houten delen binnenhuis te laten spuiten in kleur. Wij houden ons ook bezig met binnen en buiten huis renovatie. Ons bedrijf heeft kennis in wat wij doen en willen onze kennis dan ook graag met de klant delen. Verder voorzien wij u ook graag van een mooie set zonnepanelen voor een betere toekomst.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Na het behangen nog tal van andere klussen laten uitvoeren door Rose Bouwservice. Er wordt iedere keer vak- en maatwerk geleverd terwijl er meegedacht wordt over de klus, kortom een aanrader!
 • Brandsschilderwerken
  Brandsschilderwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Behanger in Bunde

  Ik ben onderhoudsschilder heb inmiddels al 33 jaar ervaring in het vak. Sinds kort zelfstandig en al menige karweien afgerond.pak bijna alle werkzaamheden aan en ben het sterkste in wanden en plafonds.texen/spuiten.deuren,kozijnen lakken/rollen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  alles O.K.
 • Klusbedrijf Ruud Heuts
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Behanger in Bunde

  Klusbedrijf Ruud Heuts kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Behanger, Sloopbedrijf klus in Wittem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Laminaat leggen, Behangen kamer, Behang verwijderen, Sloopwerk algemeen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Klusbedrijf Ruud Heuts om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Ruud heeft voor ons 2 klussen uitgevoerd: behangen en aanleggen van een stopcontact. Dit heeft hij beiden zeer netjes gedaan! Ruud is een vriendelijke man en een harde werker. Komt afspraken na, denkt mee en communiceert op een fijne manier. Zeker een aanrader. Ruud bedankt!
 • Off-white
  Off-white
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Behanger in Bunde

  Ik ben ongeveer vijf jaar schilder gewerkt . Ik heb veel ervaring met het repareren van muren en plafonds voorbeelden..scheuren ,stukwerk etc ... Bovendien do ik alles netjes,Ik laat alles achter mee schoon geen rommel voor klant verlaten. Ik geef scherpe prijzen en korting voor grote projecten. Ik gebruik goede materialen als Flexa of Sigma etc.. volgens afspraken.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super goed! Snel en netjes gewerkt
 • Schilder- en klusbedrijf H. van Reuth
  Schilder- en klusbedrijf H. van Reuth
  Beoordeling: 4.7 van 54.7571 reviews
  Behanger in Bunde

  Na jaren werkervaringen op gedaan te hebben bij verschillende werkgevers, zowel op het gebied van timmerwerkzaamheden als op het schildergebied, heb ik per 01 juli 2010 de stap gezet naar het zelfstandig ondernemersschap. Ik ben er van overtuigd dat ik als zzp-er dezelfde kwalitiet kan leveren tegen een veel scherpere prijs!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Snelle reactie, fijne communicatie, goed uitgevoerd tegen een faire prijs.
 • Monumentenwerk Limburg

  Nog geen reviews

  Behanger in Bunde

  M o n u m e n t e n w e r k L i m b u r g Mijn naam is Wim Knarren. Ik ben eigenaar/ directeur van Monumentenwerk Limburg , een bedrijf met 13 medewerkers. Ik kan me voorstellen dat je bij de naam Monumentenwerk Limburg niet direct aan schilderwerk denkt. Echter wij hebben ook 3 schilders in dienst die we inzetten op het monumentale schilderwerk maar die ook heel vaak bij particulieren, organisaties en bedrijven schilderwerk uitvoeren. Soms bij een nieuwbouwproject, vaak bij renovatie en meestal bij het meerjarig onderhoud. Hun expertise is breed en bestaande klanten weten hun diensten op waarde te schatten. Overigens, wij werken met verf en latex van het premiummerk Sigma. Tenslotte, wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland en werken volgens de in de bouwbranche geldende algemene voorwaarden en meer specifiek de onder de aldaar geldende garantievoorwaarden Wij zijn er dan ook van overtuigd opdrachtgevers voor schilderwerk een prima aanbod qua prijs/kwaliteit te kunnen voorleggen. Schroom daarom niet om contact met mij op te nemen om de mogelijkheden voor uw schilderwerkzaamheden te bespreken. Wij kunnen uiteraard al dan niet gecombineerd met schilderwerk ook andere voorkomende werkzaamheden en diensten uitvoeren. Op mijn website krijgt u een indruk van het scala aan werkzaamheden die Monumentenwerk Limburg naast het hier belichte schilderwerk verricht. Een selectie uit de reacties van de opdrachtgevers die schilderwerk hebben laten uitvoeren door Monumentenwerk Limburg volgt hierna: 1. De schilders van Monumentenwerk Limburg hebben onze nieuwe flat geheel geschilderd en getext. We zijn zeer tevreden over de geboden kwaliteit en service. | Frank en Edith van Geleen – Maastricht | 2. De medewerkers van Monumentenwerk Limburg hebben het buitenschilderwerk van mijn huis gedaan. Alle kozijnen, ramen en deuren zijn grondig aangepakt en dat was ook nodig. Met het resultaat ben ik erg tevreden. | Angelique Dijk – Meerssen | 3. Monumentenwerk Limburg verzorgt al jaren het binnen schilderwerk voor onze gebouwen. We zijn tevreden over hun werk en kunnen hen van harte aanbevelen. | Watermaatschappij Limburg (WML) - Maastricht : Jo van Thoor | 4. Al het schilderwerk in ons multifunctionele centrum in Malberg Maastricht wordt sinds jaren verricht door de schilders van Monumentenwerk Limburg. We zijn heel tevreden over hun prijs-kwaliteit en de geleverde service. Een aanrader. | Centre Manjefiek Malberg – Maastricht : Ari Cikikyan | 5. Onze bungalow was toe aan een schilderbeurt van de buitenmuren. Monumentenwerk Limburg heeft ons een deskundig advies gegeven waarna het werk is uitgevoerd. Het ziet er weer fantastisch uit. De complimenten aan de schilders. Het zijn echte vakmensen. | Paul en Elly van der Zwaan – Sittard |

 • Schilder Milan
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Behanger in Bunde

  Ik ben een schilder en verzorg graag uw schilderwerkzaamheden, waaronder: ramen en kozijnen, boeiboorden, binnen- en buitenmuren, trappen. Daarnaast kan u mij ook inschakelen voor het behangen van uw binnenruimtes en het leggen van laminaatvloeren. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring en doe dit werk nog altijd met veel plezier en toewijding.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Het behang- en schilderwerk is keurig binnen de afgesproken tijd en tot volle tevredenheid uitgevoerd. Milan is een harde werker en prettig in de omgang. Van harte aanbevolen.

4.6

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Bunde, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 11 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Bunde

Andere vakmensen in Bunde

Vind vakmensen bij jou in de buurt