Vind Dakkapel specialisten in Bunde

Op zoek naar Dakkapel specialisten in Bunde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Dakkapel specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakkapel specialisten in Bunde

 • Kurekonderhoudsbedrijf
  Kurekonderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Dakkapel specialist in Bunde

  Kurekonderhoudsbedrijf is your ideal partner if you need a roofer in Wijlre and the surrounding area. We specialize in roof renovation or replacement, building a roof terrace, cleaning roofs or gutters, installing or replacing skylights or skylights... and many other services that we, as a roofer, can perform for you. Contact us so we can help you and prepare a quote. I speak English

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Klus snel en vakkundig uitgevoerd,we zijn zeer tevreden. Komt afspraak na. Vakman.
 • Allround klussenbedrijf Jean Meertens
  Allround klussenbedrijf Jean Meertens
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Dakkapel specialist in Bunde

  Allround klussenbedrijf Jean Meertens verzorgt al uw timmerwerk in en om uw huis. - plaatsen Kozijnen, afhangen van deuren,maken plafonds ,plaatsen scheidingswanden. Maken en plaatsen van tuinhuisjes volgens eigen ontwerp in ( hout of trespa.) Het maken van dakkapellen en plaatsen van dakramen. Tevens voor dakwerk van platte en pannen daken. Kortom al uw timmerwerken in en om het huis Maar ook voor klein metselwerk.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Jean heeft uitstekend werk geleverd. De zolder is nu perfect te gebruiken. Zelfs het werk dat niet op zijn vakgebied lag, het aansluiten van de inbouwspotjes, wist hij met inschakeling van een derde snel en goed te regelen.
 • Goyen Bouw
  Goyen Bouw
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Dakkapel specialist in Bunde

  Klussenbedrijf Angelo Bouw V.O.F.is een jong bedrijf met veel bouw ervaring. Voor alle timmerwerken, metselen,keukens,en badkamer renovaties.Vca gecertificeerd.Bouw diplomas en certificaten. Gerantie 5 tot 10 jaar. Goed materiaal gebruiken en gereedschap. Zorg als het werk ten einde is dat de mensen tevreden zijn

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  De opdracht bestond uit het plaatsen van voorzetwanden, dampscherm, isoleren van de wanden. Het werk werd vakkkundig uitgevoerd, communicatie verliep vlot en duidelijk, afspraken werden nagekomen. We zijn uiterst tevreden! Dankjewel Angelo.
 • Bouwservice Kamionka
  Bouwservice Kamionka
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Dakkapel specialist in Bunde

  Bouwservice Kamionka voor al u werkzaamheden in en aan uw woning. Werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren: Aanbouw - Verbouw en Nieuwbouw Stut- en sloopwerk Graaf- en betonwerk Metselwerk en voegwerk Timmerwerk en machinaal timmerwerk Stucwerk Tegelwerk Buitengevelisolatie en schilderwerk Vochtwering en impregneren Kelderafdichting binnen en buiten Badkamer en toilet renovatie Cv-water en electra Dakwerk Bestrating en terraswerk Rioolwerk Tekenwerk en vergunning aanvraag in samenwerking met architect Constructie berekening in samenwerking met constructeur Wij hebben een doorlopende CAR-verzekering waardoor constructief bouwen verzekerd is. Door samenwerking met vaste onderaannemers kunnen wij een goede planning met u maken voor uw werkzaamheden. Maak vrijblijvend een afspraak met ons voor een offerte naar u wensen.

  Laatste review:
  Aanbouw of opbouw plaatsen-
  Kwamen afspraken na. We hebben wel problemen gehad met het dak, maar dat is naderhand netjes opgelost.
 • JDR Bouw en Timmerwerken
  JDR Bouw en Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakkapel specialist in Bunde

  JDR Bouw en Timmerwerken is onstaan uit mijn passie voor bouwen en in het speciaal het vak van Timmerman. Na jaren voor diverse gerenommeerde bedrijven te hebben mogen werken heb Ik de keuze gemaakt om al mijn kennis en kunde te investeren in mijn eigen onderneming. JDR Bouw en Timmerwerken is er voor al uw projecten groot of klein.

  Laatste review:
  Zeer tevreden een vriendelijke behulpzame Super blij met de deur
 • Klusbedrijf Klaasse
  Klusbedrijf Klaasse
  Beoordeling: 4.7 van 54.7517 reviews
  Dakkapel specialist in Bunde

  Beste schilder van Limburg voor een betaalbare prijs,,nu winterkorting,, alles strak in de lak dan bel snel..!!of heeft u lekkage of problemen met u dak,bel mij ook voor al u dakwerken,,gespecialiseerd in platten daken!!,,,en verder voor alle klussen in en om het huis!,met vriendelijke groet Dave klaasse

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Dave reageerde lekker snel en heeft prima werk geleverd. Dank!
 • JB-Montage
  JB-Montage

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Bunde

  Jong en gedreven bouw bedrijf -stuc werken -tegel werken -systeem plafonds -egaliseren -badkamer renovatie -zolder renovatie -

 • PakoWorks
  PakoWorks
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakkapel specialist in Bunde

  PakoWorks biedt een totaalpakket aan afbouw. Denk hierbij aan: metal stud, stucwerk, schilderwerk, afwerken systeemplafonds, gipsplafonds, spackspuiten, timmerwerk en tegelwerk.

  Laatste review:
  Super wat ze maken
 • Ben Peters Bouw B.V.
  Ben Peters Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.2 van 54.2530 reviews
  Dakkapel specialist in Bunde

  Welkom op het profiel van Ben Peters Bouw B.V.!

  Laatste review:
  Kozijnen overige-
  Prima werk afgeleverd.
 • Iso&Solar Bouw B.V.
  Iso&Solar Bouw B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakkapel specialist in Bunde

  Iso&Solar Bouw B.V. is de specialist in totaal renovatie van woningen met een nadruk op verduurzaming zowel als volledig nieuwbouw projecten. Wij bieden diensten aan zoals: aanbouw (ruwbouw), fijnbouw: stucen, schilderen plaatsen van tegels, volledig badkamers installeren/renoveren, elektro, zonnepanelen en loodgieters werk, tegelzetten, isolaties en gipswerken etc. Wij bieden dan ook een totaal pakket zonder dat hier derde partijen aan te pas komen. Een toegewijde aannemer in de bouw die zich richt op zowel particuliere als zakelijke projecten, waarbij een onwankelbare toewijding aan kwaliteit en deskundigheid centraal staat. Met jarenlange ervaring in de bouwsector heeft ons bedrijf een reputatie opgebouwd als betrouwbare partner die klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt. Onze deskundige teams van vakmensen en gespecialiseerde professionals staan garant voor hoogwaardige bouwwerkzaamheden, of het nu gaat om het realiseren van droomhuizen, renovaties, of zakelijke projecten. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om de specifieke behoeften en wensen van onze klanten te vervullen. Wij geven advies en kijken naar uw wensen, behoeften en technische mogelijkheden. Iso&Solar Bouw B.V. helpt u de juiste keus te maken bij een investering van uw woning. Zo kunt u vol vertrouwen een beslissing nemen en weet u precies waar u aan toe bent. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Top service

5

Top beoordelingen Dakkapel specialisten

Onze Dakkapel specialisten in Bunde, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Dakkapel specialisten in Bunde

Andere vakmensen in Bunde

Vind vakmensen bij jou in de buurt