Badkamerspecialisten in Geleen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde badkamerspecialisten in Geleen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de badkamerspecialisten van Werkspot in Geleen

Enkele van onze best beoordeelde badkamer installateurs in Geleen

 • Kuifklussen
  Kuifklussen
  Beoordeling: 4.5 van 54.55406 reviews
  Badkamer installateur in Geleen

  Alles in en om 't huis Lees mijn reviews om een indruk te krijgen van mijn diensten.

  Laatste review:
  Gasleiding repareren-
  Een beetje duur voor een eenvodige oplossing. Snel reactie voor mijn vraag. Efficient, behulpzaam.
  Kom in contact
 • Baggen Bouwservice
  Baggen Bouwservice
  Beoordeling: 4 van 54525 reviews
  Badkamer installateur in Geleen

  Baggen is uw betrouwbare partner voor bouwwerkzaamheden. Gespecialiseerd in airco's, badkamers, CV installaties, hybride warmtepompen, loodgieterswerken en toiletrenovaties.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Zeer correct geholpen, in eerste instantie met een mooie offerte. Hierna de montage, door de monteur Kamil. Zeer beleefd, netjes gemonteerd door hem. Dikke plus voor het bedrijf en de monteur.
  Kom in contact
 • Klusservice Fredriksz
  Klusservice Fredriksz
  Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews
  Badkamer installateur in Geleen

  Klusservice Fredriksz Voor al uw klussen in en rondom uw huis ! U kunt bij Klusservice Fredriksz terecht voor verschillende klussen. Onder andere: Gipsplafonds Gipswandjes/koofjes Houten wandjes/koofjes Apparatuur inbouwen/ophangen Lampen, schilderijen en dergelijke ophangen Bestickerwerk bijvoorbeeld keukens of deuren, ramen en dergelijke Sloopwerkzaamheden Vloeren leggen Isoleer werk Dakgoten leegmaken Gaten boren voor airco afvoer Verhuizen van inboedels tot aan wasmachine of dergelijke

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Glenn is een hele fijne man om met een gerust hart in je huis te laten werken. Hij denkt goed mee over oplossingen die voor jou het beste uitpakken en waar je zelf niet aan denkt. Super bedankt voor je werk Glenn!
  Kom in contact
 • JL Loodgietersbedrijf
  JL Loodgietersbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6510 reviews
  Badkamer installateur in Geleen

  Ben je op zoek naar een Loodgieter? Dan kun je in Stein bij JL Loodgietersbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Zoek verder en doe geen zaken met deze onbetrouwbare persoon! De werkzaamheden omvatten het opnieuw aansluiten van acht radiatoren, inclusief het vervangen van de radiatorknoppen, en een algehele controle op eventuele lekkages. Nadat hij de werkzaamheden had afgerond, heb ik hem diezelfde avond betaald - achteraf gezien een vergissing. Wat bleek? Er waren lekkages op vijf verschillende plekken! Ik heb direct contact met hem opgenomen om dit te verhelpen. Echter, hij reageerde helemaal niet meer. Na herhaaldelijk bellen en berichten sturen, kreeg ik geen gehoor. Pas toen ik aangaf dat ik actie zou ondernemen, liet hij weten dat hij op een bruiloft was. 2 appjes heb ik maar gekregen en geen oplossing. Hij is volstrekt onbetrouwbaar; nadat hij betaald is, laat hij je in de steek met lekkende radiatoren. Zoek verder en doe geen zaken met deze onbetrouwbare persoon!
  Kom in contact
 • Martin Installatietechniek
  Martin Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Badkamer installateur in Geleen

  Werk van 7 tot 16 uur op de bouwplaats voor grote bedrijven. Ervaring met de bouw en renovatie van huizen, hotels en grotere objecten zoals ziekenhuizen en laboratoria. Ik ben vooral gespecialiseerd in loodgieterswerk, maar ik kan ook goed tegels leggen en ik ben bekwaam in eenvoudige algemene bouwwerkzaamheden. Op het Werkspot-platform kan ik helpen bij lekkages of de renovatie van keukens, badkamers en toiletten. Ik heb 5 jaar werkervaring in Nederland en heb eerder in Polen gewerkt. Ik spreek zeer goed Engels en een beetje Nederlands. Neem gerust contact op ;) Martin kvk: 73775347

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  De vraag was om een buitenkraan aan te leggen en de opname verliep goed, de dag van de installatie goed voorbereid en goed werk verricht. Aantal punten: - Plastic op de trap geplakt tegen de stof van het boren en sleuven. - En meegedacht (ik was het aftap kraantje voor de winter vergeten) - harde werker. - Op tijd en kwam afspraken na. - Alles schoon achter gelaten. - Goede/eerlijke prijs.
  Kom in contact
 • RS23 installatietechniek
  RS23 installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Badkamer installateur in Geleen

  Als je op zoek bent naar een Loodgieter in Geleen, dan kan RS23 installatietechniek je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Vloerverwarming installeren of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Werkt secuur en goed. Komt afspraken na en goede prijsafspraken. Aanbeveling!
  Kom in contact
 • W.T.S.
  W.T.S.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Badkamer installateur in Geleen

  WTS BRUNSSUM INSTALLATIE & BOUWSERVICE sinds 1996 LOODGIETERS WERKZAAMHEDEN TEGEL werk EN BADKAMER renovaties CV-, ELEKTRO WERKZAAMHEDEN COMPLETE TOILET EN BADKAMER RENOVATIES

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Rudy is een persoon die goed werk afleverd en ook nog tips heeft ivm de moderne badkamer anno 2024, hij is zeer aardig en doet zijn werk zoals het hoort te gaan, wij hadden zelf de badkamer gesloopt dus rudy kon meteen aan de slag, als er iets was kon je hem bellen/whattsapp, onze badkamer ziet er top uit, thnx voor je professionele kennis, als we een volgende klus hebben zullen we hem meteen weer bellen 👍 groetjes Ron en Yvette
  Kom in contact
 • De Bont onderhoudsdienst
  De Bont onderhoudsdienst
  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews
  Badkamer installateur in Geleen

  De Bont Onderhoudsdienst is een jong bedrijf voor al uw werkzaamheden binnen en rondom het huis. Communicatie met de klant staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat we samen tot een passende oplossing komen voor uw project. Met een hoop passie voor het vak zijn wij altijd enthousiast in de projecten die wij mogen realiseren!

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Wij waren op zoek naar een betrouwbare en kundige vakman voor de renovatie van ons toilet. Nadat Thijs op bezoek was geweest hebben wij niet verder gekeken maar meteen een afspraak gemaakt. Thijs heeft heel mooi werk geleverd, is vriendelijk, meedenkend en komt zijn afspraken na, waar wij veel waarde aan hechten. Wij hebben Thijs ook voor een volgende klus al gereserveerd!
  Kom in contact
 • BKD Bouw
  BKD Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Badkamer installateur in Geleen

  BKD Bouw kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Geleen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, Lekkage verhelpen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met BKD Bouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Netjes en snel met goed advies.
  Kom in contact
 • klusbedrijf van der Donk
  klusbedrijf van der Donk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Badkamer installateur in Geleen

  Als je op zoek bent naar een Schilder,Loodgieter, Sloopbedrijf in Sittard, dan kan klusbedrijf van der Donk je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Pax kasten of andere kasten monteren of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Zeer vriendelijk, gaf goede tips en heeft de klus (in elkaar zetten kledingkast) prima en naar wens gedaan.
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen Badkamer installateurs

Onze Badkamer installateurs in Geleen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 94 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Badkamer installateurs in Geleen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Geleen

Vind vakmensen bij jou in de buurt