Vind Meubelmakers in Elsloo

Op zoek naar Meubelmakers in Elsloo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Meubelmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde meubelmakers in Elsloo

 • Klusservice Fredriksz
  Klusservice Fredriksz
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Meubelmaker in Elsloo

  Klusservice Fredriksz Voor al uw klussen in en rondom uw huis ! U kunt bij Klusservice Fredriksz terecht voor verschillende klussen. Onder andere: Gipsplafonds Gipswandjes/koofjes Houten wandjes/koofjes Apparatuur inbouwen/ophangen Lampen, schilderijen en dergelijke ophangen Bestickerwerk bijvoorbeeld keukens of deuren, ramen en dergelijke Sloopwerkzaamheden Vloeren leggen Isoleer werk Dakgoten leegmaken Gaten boren voor airco afvoer Verhuizen van inboedels tot aan wasmachine of dergelijke

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Snel gereageerd en snel beschikbaar voor de klus. Klus is prima uitgevoerd. Een aanrader!
 • HP Woodwork
  HP Woodwork
  Beoordeling: 4 van 54510 reviews
  Meubelmaker in Elsloo

  Ik ben Herman Plattje, eigenaar van HP Woodwork. Ik heb al ruim 35 jaar ervaring met het werken met hout en ben dus een timmerman met ervaring. HP Woodwork is, buiten het gewone gangbare timmerwerk, geinteresseerd in speciale opdrachten, waarbij ontwerpen en het zoeken naar creatieve oplossingen centraal staan, maar natuurlijk kunt u bij mij terecht voor het afhangen van een deur, het leggen van een vloer etc etc. Bent u benieuwd en/of heeft u interesse, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Met vriendelijk groet, Herman Plattje HP Woodwork

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Herman heeft een knutseltafel voor ons gemaakt. Het contact was fijn en we zijn heel blij met het eindresultaat. De tafel is stevig en heel netjes afgewerkt. En het was op tijd klaar voor de verjaardag van ons dochtertje :)
 • MAAT Meubel en Interieur
  MAAT Meubel en Interieur
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Meubelmaker in Elsloo

  MAAT Meubel en Interieur is úw partner voor maatwerk in Midden- en Zuid-Limburg. -Garderobekasten -tv-meubels -Bijkeukens -(Schuine) zolderkasten -Keukens -Badkamermeubels -En alle andere voorkomende meubelwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Meubel(s) maken-
  Vanaf de eerste afspraak tot de oplevering heeft Nick vakwerk afgeleverd. Wij zijn erg goed geadviseerd waar nodig en er werd overal goed meegedacht. Het eindresultaat is precies zoals afgesproken, 3 ontzettend mooie maatwerk kasten van zeer hoge kwaliteit. Ik kan MAAT Meubel en Interieur aan iedereen aanbevelen!
 • KH Klusservice

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Elsloo

  Hallo, Ik ben Kaj Hanssen van KH Klusservice, ik doe alle kleine klusjes rondom het huis. Van vloeren tot wanden en plafonds, algemeen timmerwerk, enz. Ik klus in de avonduren en op zaterdagen, voor grotere klussen kan er evt. een doordeweekse dag bij komen. Tot snel, Kaj Hansssen

 • Kessenbouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Meubelmaker in Elsloo

  Ben begonnen als metselaar bij een groot renovatie bedrijf.. daarna samen met een collega heel wat oude panden opgeknapt vanaf de grond tot het dak alle voorkomende werkzaamheden.. ondertussen bijna 20 jaar verder nog altijd passie voor mijn vak.. specialist in renoveren en restaureren maar ook voor de nieuwbouw

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Heel snel gereageerd! Heeft echt meegedacht over het probleem. Klus is nog niet geklaard, maar ik heb er vertrouwen in dat het wordt opgelost!
 • Tuin-Totaal hoveniersbedrijf
  Tuin-Totaal hoveniersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Meubelmaker in Elsloo

  Gespecialiseerd in alle klussen in en rondom het huis Sinds 2015. Gevestigd in Stein. Portfolio ? Www. tuintotaalsteenhoek. nl Www. facebook. com/totaaltuinen De reden dat er geen reviews zichtbaar zijn is dat Werkspot een volledige factuur wil ontvangen voordat een review geplaatst wordt. Wij willen hier als bedrijf niet aan meewerken omdat wij omwille van privacy geen adressen , bedragen , namen en andere informatie van onze klanten willen vrijgeven.

  Laatste review:
  Veranda aanleggen of vervangen-
  De afspraken die gemaakt zijn, zijn allemaal nagekomen zowel om te komen kijken als om het werk te maken. Het was meteen duidelijk dat het een vakman was die begreep wat de bedoeling was. Hij heeft het veranda heel mooi gemaakt en ik ben er erg blij mee. De prijs kwaliteit verhouding was perfect. Ik kan hem van harte aanbevelen.
 • Dennis Beckers Projecten
  Dennis Beckers Projecten
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Meubelmaker in Elsloo

  Dennis Beckers Projecten is een jong allround bedrijf met jarenlange ervaring in tuinonderhoud, tuin aanleg, maatwerk, renoveren, verbouwen en interieurbouw. Door samenwerking met diverse vakmensen breed inzetbaar. Werkzaam in Zuid-Limburg.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Een man die zich aan zijn woord houdt en die prima werk levert. Aanbevelens waardig!
 • Moodz Interieur- & Houtbouw
  Moodz Interieur- & Houtbouw
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Meubelmaker in Elsloo

  Hoi! Heeft u in het Limburgse een project waarbij u vakkundige hulp kunt gebruiken, laat het me weten! Moodz Interieur en Houtbouw is ontstaan uit liefde voor het vak. Nadat dat ik meerdere hobbymatige projecten heb gedaan, zoals renovatie van 30e jaren woning, bouwen van tuinhuizen, blokhutten en interieurprojecten, ben ik in 2018 professioneel gestart met mijn bedrijf. met mijn brede technische kennis en vaardigheden heb ik besloten om nu fulltime andere te gaan helpen met hun projecten. Niet omdat het moet... maar omdat het kan! Mijn specialiteiten zijn technische installaties voor oa keukens en badkamer. houtbewerking voor oa meubilair, interieur, tuinhuis, kapschuren, houtskeletbouw. Ik kom graag een keer koffie drinken en uw klus bespreken. Vriendelijke groet, Edo

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Dik tevreden over de snelheid, afwerking en het overleg dat er was.
 • Bouwservice Notermans

  Nog geen reviews

  Meubelmaker in Elsloo

  15 jaar bouw ervaring, Timmerman diploma Metselaar diploma Man van de woord

 • Bucks algemene bouwservice
  Bucks algemene bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Meubelmaker in Elsloo

  Bucks algemene bouwservice, ik plaats keukens, vervang deuren en sloten, plaats overkapping, een groot deel van mijn werkzaamheden is timmerwerk.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Communicatie verliep erg soepel met Yarrow. Hij heeft binnen korte tijd een mooie nieuwe zijdeur naar de garage geplaatst. Erg tevreden!

5

Top beoordelingen Meubelmakers

Onze Meubelmakers in Elsloo, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Meubelmakers in Elsloo

Andere vakmensen in Elsloo

Vind vakmensen bij jou in de buurt