Vind sloopbedrijven in Haarle

Op zoek naar sloopbedrijven in Haarle? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Haarle

 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews
  Sloopbedrijf in Haarle

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De afspraken zijn stipt nagekomen. Positieve en opgewekte werklui. Prijs / kwaliteit verhouding klopt naar mijn oordeel.
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55547 reviews
  Sloopbedrijf in Haarle

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, schoorstenen verwijderen, tuinonderhoud en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Het contact met Jasper ging soepel. Duidelijke afspraken en dat is prettig. Ik zou zeker nogmaals gebruikmaken van JS Klussenbedrijf.
 • Bos Sloopwerken
  Bos Sloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7564 reviews
  Sloopbedrijf in Haarle

  Wij zijn van een puur sloop- en renovatiebedrijf uitgegroeid richting de aannemerij. Dat is puur ontstaan doordat we vaak de vraag krijgen of we mensen kennen voor de afbouw. Wij kunnen dus nu zeggen dat we de beschikking hebben over meerdere proffesionals die al jaren in het vak zitten en wij dus kunnen garanderen dat de klus goed wordt uitgevoerd. Wat doen wij: Strippen van gebouwen voor totaalsloop of renovatie. Totaalsloop (kleine gebouwen) Constructies snijden. Zagen van beton. kleinere particuliere sloopopdrachten Stucwerk (ook betoncire) Egaliseren van vloeren Installatiewerkzaamheden (ook vloerverwarming) Tegelwerk Betonstorten (ook schuimbeton) Metselwerk Staalconstructies Timmerwerkzaamheden

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Rob heeft de sloopklus van onze woonboerderij uitstekend, kundig en op tijd verzorgt. Denkt mee bij lastige situaties en heeft vriendelijke en hardwerkende mannen in dienst.
 • Keurings-en montage J en S
  Keurings-en montage J en S
  Beoordeling: 4.8 van 54.856 reviews
  Sloopbedrijf in Haarle

  Beste lezer, Wij zijn Keurings-en montage bedrijf J en S. Gespecialiseerd in onder andere Bestrating - kleingrondverzet & Montage Bouw Kleingrondverzet - alles op het gebied van grondwerk met de daarvoor bestemde kleine - land en tuinbouw machine’s. Bestrating: - Opritten. - Tuinpaden. - Terras. - natuurlijke tuin/looppaden en opritten of terras van halfverharding. - Opritten/ tuinpaden borders -van grind Montage bouw: - Veranda’s, overkappingen, tuinhuis. - Tegelwerk,sanitair. - Renovatie en opknap - Elektra binnen en buiten. Wij kunnen vrijwel al uw wensen waar maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden ook als u klus er niet bij staat ! Vriendelijke groet, Keur en Montage.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Goede ervaring met deze vakman, zowel hij het maken van afspraken, als bij de uitvoering van de klus. J en S is vakkundig en bekwaam, en overlegt ook tijdens de uitvoering op de juiste momenten. De klus is vlot uitgevoerd, de tegelwand zit er mooi en strak in, natuurlijk inclusief voeg- en kitwerk.
 • Nijboer Wijhe Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Haarle

  kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Wijhe en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Snel een afspraak gemaakt en die is netjes nagekomen 👍🏼
 • Restora
  Restora
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Haarle

  Vastgoed onderhoud, renovatie en restauratie op een duurzame manier zijn de speerpunten van Restora, wij knappen gebouwen op en pakken daarbij na een grondige inspectie de oorzaken van het onderhoud aan en zorgen dat dmv duurzame bouwstoffen uw pand weer goed beschermt is tegen weersinvloeden zoals zon, regen sneeuw etc. Wij komen altijd vrijblijvend kijken bij u, doen dan bijvoorbeeld vochtmetingen en stellen daarna vrijblijvend een passende offerte op voor herstel en onderhoud, wij zijn gespecialiseerd in: Betonreparaties Houtrotreparaties Staalconservering Schilderwerk en Coatingsystemen Balkonrenovaties Neem gerust contact met ons op voor langdurig goed onderhouden vastgoed! Vriendelijke groet, Thomas Kwak Eigenaar Restora

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ons balkon is werkelijk prachtig gerenoveerd en is nu helemaal waterdicht. Een plaatje om te zien, wat ziet dat er strak uit. Thomas is een zeer prettig mens in de omgang. Communicatie top, ook toen het werk even niet door kon omdat het weer niet mee werkte. We kunnen Restora warm aanbevelen!
 • Klussenbedrijf Mollink

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Haarle

  Timmerwerken

 • Handelsonderneming Broeze

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Haarle

  Begonnen in dit jaar 2022 ben ik technisch aangelegd. In deze tijd heb ik diverse projecten mogen doen zoals: sloopwerk, montagewerk van staal constructies & een achtertuin opnieuw mogen inrichten.

 • BM bouwservice

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Haarle

  Bm bouwservice. Veel ervaring in o.a. Het timmerwerk. Flexibele werktijden en garantie voor goed werk.

 • Willie Marsch B.V.
  Willie Marsch B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Haarle

  Ons bedrijf is gespecialiseerd in grondverzet en sloopwerkzaamheden. Door ons diverse machinepark hebben wij voor elke klus het juiste materieel. Door onze eigen containerservice kunnen wij alle afval direct afvoeren. Geen klus zo moeilijk of hij is wel uitvoerbaar! Dat is waar wij voor staan.

  Laatste review:
  Ik heb Willie Marsch vaak ingehuurd om zand te vervoeren, het huren van een shovel en om geel zand te laten afleveren. Ik ben super tevreden over de prijs en kwaliteiten van Willie!! Zeker een aanrader

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Haarle, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 116 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Haarle

Andere vakmensen in Haarle

Vind vakmensen bij jou in de buurt